hehehehe bu neki aidi daha büyügü olunca onuda yollarım sizlere.. 8)Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
hehehehe bu neki aidi daha büyügü olunca onuda yollarım sizlere.. 8)Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
baba regal raptor sağlam motorduk yol mol dinlemez çok sağlamdır dedik ama sen traktörle karıştırdın galiba :)
maaasallah
Ahan da bu resmi Denizli görmesin. Hoooope seni garanti dışına alırlar. Ama güzel bir fikir. Aleti yan yatırırsan da yumşak yumşak yatar demirler çizilmez. Hatta alete bir cruise control (hız sabitleyicisi) taktır. Yaslan arkaya uzun yolda. At bacakları da gidon'a Ohhhh Oh. Gayfeni içe içe git (hani rahatı görüp uykun gelmesin diye).
B irader, yalnız fotoları dururken çekmişsin, harbiden gidiyor mu bu şekilde :cheesy:
Şaka bir yana, dün Ankara asfaltında bildiğiniz mobiletle üç tane kocaman kutu taşıyan birini gördüm, ben görünce korktum, adam binmeye korkmuyor ya :lol:
yok yok bunlar moto-airbag abicim ama servsi arkaya takmış ne güzel
okan birde ön tarafa koydursaydın abicim
kucağınada , sırtınada koysun hamal cinsinden töbe töbe
bu ne ya servisler ne yapsın sarıkayalar ne yapsın kardeşim istiap haddi diye bişey var.
tarfik ve mötür kültürü diye bişey var ya okan kardeşim kuryeler bile senden insaflı
yazıkkkkkkkkkkkkkk RR E9'a yav vip miş ne vibi yav motora karşı VİJ.......... sız üye eeeeeeeeee
ne desen haklısın yaşar abicim
böylelerini göndercen abicim hindistana orada sürsün triportermi motor mu ne sürerse serbest bırakacaksın :mrgreen:
hindistan pakistan da falan görülür bu gibi sahneler ya şuraya bak karadenizin adını kötüye cıkaracak :lol:
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... topu topu 1 gün uzak kaldım .. saldırı başlamış yinee....o taşıdığım poşetin ağırlığı anca bi artçı kadardır yanii...noolçakkine...
yaşar gomtanım kıskanmayalım lütfen...işimizin peşinde koşuyos bikerem... noolçekki... :lol: :mrgreen:
kino baba hindistanda benim motör zayıf kalır istihap haddinde... adamlar dağlar kadar yükleri piskilletlerle taşıyolar beaa... :lol: :cry:
emrah gomtanım .... resmi çekindiim yer liman tarafı hani çarşamba minibüsleri vardıya .. onları şimdi eski stadın arkasına taşıdılar.. oraya giderken durupta çekmiştim..mecburen .. ama size bu yükle bi tekteker artisitik pos gönderiimm.. bütün site dumura uğrasın....nihahahahaha...
O tarafta meşhur bi balıkçı vardı ya, çok kazık ama, neresiydi?