yaa ozı abım su ıllet herıflerı nasıl dınlıyonuz yaa hav hor hann touh forr hıvvv aynen bole bı sarkı :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
yaa ozı abım su ıllet herıflerı nasıl dınlıyonuz yaa hav hor hann touh forr hıvvv aynen bole bı sarkı :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
Sen dinlediğin illetleri nasıl dinliyorsan öyle dinliyoruz sancez, kulağımızla.
Ayrıca herkesin muzik zevki kendine göredir bu yüzden yargılamak yada isim takmak yakışmaz.
ozzı abım cok ozur abım ben senın gır gır yaptıgının snmıstım sonradan dusundumde bu senın tarzındı haklısın zevkler renkler tartısılmaz yanlısım olduysa bagısla ok abım :( :(Alıntı:
seni en kısa zamanda bi heavy metal konserine götürmeyi düşünüyorum.Hatta düşünmüom yapıcam. :)Alıntı:
sancezz Nickli Üyeden Alıntı
bende kopmassam ne olayım bu gunden ıtıbaren saclarımı uzatıyom hadı bende o soyledıgınden olucam :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
hiç EVANESCENCE nin "BRİNG ME TO LIFE" sini motorsiklet kullanırken dinlediniz mi ...? tavsiye ederim bir kere dinleyin ...
ben ne zaman radyoda bu sarkılar cıkınca frekansı deısıyom yaa bu sarkıyı dınleyınce kopuyom motor her seferınde hararet yapıyor cokmu basıyoz ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
ben yazacaktım mesajımın altına "dinleyecek olanlar aman dikkat " diye...benim elimin ayarı kaçıyo bu şarkı ile motosiklet kullanırken ;)
wisky in the jar da iidir, metallica coverı tabi ki... amma velakin artıkın trashı kaldırmıyo kafam... judas falan ağır geliyo...Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
sebnem ferah. teoman ozlem. tekın .hayko cepkın. vs favorı cok tarz bu bende :cheesy: :cheesy:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı