-
Abicim dur daha çarşamba dört kişi bulunamıyacakmı koskoca RR.net de olur bişiler.
Hem sen kaporo filande verdin diye biliyorum hemen iptal etmeyin buluruz birilerini
Deniz var kuzeni var Ensari var gerekiyosa geçer oynarız bizde 1 metre karede admin
nerdesin hala listede adın yok
-
Yok Kubi yav. Zorla olmaz ki bu işler. Kapora sorun değil. sahayı almaya hevesli başka arkadaşlarım var, onlara devrederim kolayca. Sorun olmaz.
Ama 4 kişi daha çıkarabileceksek, Fb maçı da sorun yaratmayacaksa maçımızı yapardık ama dediğim gibi zorla olmaz bu işler. Keyif alacağız sonuçta...
-
Daha cumaya 2 gun var selcugum, sonucta ortada verilmis sozumuz de var Fenerbahçe maçı nı tabiki izlemek isterdik ama bir söz verdiysekte tutmamız gerekiyor diye düşünüyorum, maçı daha sonra da seyredebiliriz, bizim istegimiz sadece yapabiliyormuyuz diyeydi yapamıyorsak cumaya razıydık zaten,
-
Bugünde bekliyelimde 15-16 ya kadar olmazsa sona devredersin
-
Hööööyt noooli la!!! Bütün haftalık programımı cuma akşamı sizle maçım var diye değiştirdim!! RR camiası silkelenin ve kendinize gelin!! Cuma akşamı Vezirspor'da maç ediyoz! Top tepiyoz! Boynumuzu ağrıtıyoz! Ciğerlerimizi inletiyoz!!
-
HÖÖÖYTH!!! bencede cuma günü bu maç yapılır.
daha nete girmemiş yada nasıl olsa cumaya daha çok var diye düşünen RRciler olabilir.
geçen maça gelen kadrodan 2 kişiyi affedip diğerlerine derhal seferberlik emri çıkaralım...
bu maç yapılır... yapılmalı... yapılacak...
burhan gelir... denizle kuzen var... varda var...
-
Maçtan sonra hep beraber kokoreççiye!!!!!!!
Şimdilik kadro:
1-Carvalho
2-Bull
3-Moonchild
4-Nihat
5- İakyürek
6- Yasinsubay (%99,9)
7- sanchezz
8- Murat
9- Mehmet(motojunior)
10-Burhan
11-Yenikoylu_ua
12-
Evet hadi yaw
-
vayyyyy kubi abimde oynuyor heee hee hee :mrgreen: sakın kaleye sen geçme şişlerim hiç acımam bilen bilir :P
-
Bu göbekle kale harici nerde oynarız
Bakarsın listeye eklenenler olur 15 20 dakka oynar değişiriz inş.yoksa uçan göbek kalede
-
Maçtan sonra hep beraber kokoreççiye!!!!!!!
Şimdilik kadro:
1-Carvalho
2-Bull
3-Moonchild
4-Nihat
5- İakyürek
6- Yasinsubay (%99,9)
7- sanchezz
8- Murat
9- Mehmet(motojunior)
10-Burhan
11-Yenikoylu_ua