Yunus Emre, iki dakka misafir oldun, reklam panosuna dönmüşsün, heehee, şaka şaka :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
Airbrush ve kardeşi, hoşgeldiniz, keyifli bir üyelik ve hayırlı kazançlar dilerim... :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Yunus Emre, iki dakka misafir oldun, reklam panosuna dönmüşsün, heehee, şaka şaka :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
Airbrush ve kardeşi, hoşgeldiniz, keyifli bir üyelik ve hayırlı kazançlar dilerim... :cheesy:
oh oh valla son msg ımdan sonra yine epey bi hoşgeldin gördüm şaşırdım kaldım.. bu sıcklığınızdan ötürü çok teşekkürleer gerçekten :)
doğan, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız merak ettiğiniz her soruyuda sorabilirsiniz tabiki.
emrahkucukgirgin, pınar şu an yanımda yok ama ileticem selamını .
hepinize ilginize çok teşekkür ederim.
bu arada yunus emreyide tanıdığıma çok sevindim.. bi baktım msn de napıyosun dükkandamısın diyince hadi atla gel bi kahvemi iç dedim üşenmedi ümraniyeden kalktı ziverbeye geldi :) biraz sohbet muhabbet ile yapılmasını istediği desen üzerine konuştuk gerçekten keifliydi.. kendisi biraz abartmış anlatırken öle elimizden geldiği kadar bişiler yapmaya çalışıyoruz.. yine teşekkür ederim kendisine bu yakınlığından ötürü.
moonchild, ok gelmeden önce haber vermeden zıplayabilirsin kahvemiz her daim mevcut :)
bull, cuma kısmetse aranızda olmak isterim ama toplantı mekanını karşıda bile olsa en azından kopruye biraz daha yakın yapsanız süper olabilir ? bakırköyde yapılması çok fazla karşıya özel gözüküyor. belki beşiktaşa doğru falan olursa daha bi orta nokta olabilir ?
Hiç öle düşünme kardeşim her mekanda rahat edilmiyo özellikle kapalı mekanlar için konuşuyorum Admin çengelköyden carvalho maltepeden iakyürek kadıköyden yunusemre ümraniyeden hatta tam yerlerini bilemediğim yasinsubay moonchild hatta gebzeden çelebi ve yalovadan speedy katılıyo ben sarıyerden geliyorum inan o sohbet bütün yola değiyo zaten amaç yol yapmak dimi
uyar kardeşim hatta bu işi yarın akşama yapabirisss ne dersin ???Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
yenikoylu_ua, evet haklısınız belkide. ama bu kadar uzaklardan gelenler var hani ben ortalığı karıştırmıyımda :) gelin orta yolu bulalım :P hani ben bildiğim için sölüyorum mesela meşiktaş yıldızda 3 katlı bi mekan var sahibide motorcu .. en üst katını bu tarz organizasyonlar için kapatıyor yeri geldiği zaman mekanda bilardo ve langırt falan var ve bunlara ücret talep edilmiyor.. bence denenebilir.. madem böle sıcak bi ortam.. bence keif alınabilir.. ben bi toplantıya katılmıştım orda ve keifliydi.. o katı komple size özel kapatıyolar haliyle çok rahat olunabiliyor. bilardo ve langırt cabası.. rakamlar konusunda katıldıgım toplantıda fiyatlar % bilmemkaç da indirim yapıolardı belki konusursanız böle bi indirimde yapabilirler..
sitesine baktım ama bulamadım bulursam buraya yayınlarım..
İsmom haberleşiriz! Nema problema!!
aramiza hosgeldin sanatçı arkadasim :)
Böle uygun alternatifler değerlendirilebilir tabi eğer gittiğimiz yerde rahat olacaksak fiyatlarda uygun olacaksa bizde herkeze uyar sonuçta herkez biryerlerden gelmek için gaz açıyor cuma gelirsen hem yer hakkında bilgi verirsin hem konuşuruz bu arada yıldızdaki yeri tarif edersen ben uğrayabilirim malum bizim işyeri dikilitaştaAlıntı:
Airbrushistanbul Nickli Üyeden Alıntı
mekanın sitesini buldum
http://www.carsackranch.com/index.htm
buda buldugum yerdeki krokisi aynen buraya koyuyorum
http://img157.imageshack.us/img157/4457/krokiur2.png
gittiğim gruba %25 indirim uyguluyolarmış baktımda..
buna göre konuşulabilir.
güzelle benziyo gerçi bize fark etmez maksathep beraber olmak