iyi yaptın aidikurt bilet kalır dımı bana kardes:) garntıye alımde olmadı bulım biyerlerden habr verrsen sewnırım
Yazdırılabilir Görünüm
iyi yaptın aidikurt bilet kalır dımı bana kardes:) garntıye alımde olmadı bulım biyerlerden habr verrsen sewnırım
Eyvallah adminim... alırız inşallah..
Arkadaşlar bilet olayına gelince bildiğiniz gibi motoshow 2007 için 50 adet biletimiz var
Motosiklet 2007 için ise biletleri Gelişim Eğitim Sürücü kursu karşılayacak.Destekleri için çok teşekkürler herkese.
Aynı zamanda gelişim sürücü kursunun çok güzel bir öneriside var bana attıkları mail
2007 yılı içinde olacak motosiklet fuar davetiyelerini üyeleriniz, Gelişim Sürücü Kursunda ücretsiz alabilir.
www.gelisimsurucu.com kroki için
ayrıca üyelerinize ücretsiz motosiklet kullanım semineri verebiliriz, geçen hafta www.motosiklet.net için bir seminer düzenledik
15 gün sonra fazerturkiye.org ve daha sonraki haftalarda motovirüs.com ve cbfturkiye.org gruplarına seminer vereceğiz.
Yaşasın Gelişim... En yakın zamanda sizdeyim davetiyem için... Şimdiden teşekkürler... :D
Bu arada adminim listedeki agresusun yanuna +1 koy da abimde alınmasın.... :mrgreen:
Alper Cry değilim ağlamıyom artık ,adım :mrgreen: Çelebi oldu..Binerim küheylanıma dehhh :mrgreen:
Benide yazın iki fuara da gelmek istiyorum. bilet lazım hemide iki kişilik eşimle gelecem. :) :cheesy:
Gelişim'e teşekkürler...
Motosiklet kullanım semineri düzenlerlerse seve seve kabul ederiz. Umarım kendi dershanelerinde veriyorlardır, başka türlü zor...
Ben, EMOK'yan Hakan Bey'in sunduğu bir seminere katılmıştım. Çok faydalı olmuştu.
Arkadaşlar geçen hafta sonu motosiklet.net adına düzenlenen gelişim sürücü kursundaki Güvenli Sürüş Eğitimi kursuna katıldım. Gerçekten çok profeyonelce ve mütiş bilgilendirici bir kurs oldu. Eğer sitemiz bünyesindede düzenlenirse mutlaka herkezin katılmasını tavsiye ederim. Çok önemli bilgiler içermekte.
sonsuz teşekkürler Gelişim sürücü kursu...
kardeşim benı de yaz yanlız dolmabahceye motor sokmuyorlar yasaklandı bence başkabiryer bulun