T gidon takıcam..Arka koltuğu iptal edicem V motor koyucam yağ soğutmalı..Tabi işin espirisi şimdi emrahta diyicek benle dalgamı geçiyonuz.Espiri olsun..
Yazdırılabilir Görünüm
T gidon takıcam..Arka koltuğu iptal edicem V motor koyucam yağ soğutmalı..Tabi işin espirisi şimdi emrahta diyicek benle dalgamı geçiyonuz.Espiri olsun..
Benim de planım o... yavaş yavaş düzeltmelirini yapıyorum işte. Honda gibi bişey olacak sonunda... Gidişi çok iyi oldu.. geçen gün 120 gördüm... Tabi o sırada Azrailin dikkatini çekmişimdir ama olsun gördüm... :cheesy:
bu sitede arkadaşlar arasında alınma olacaanı hiç tahmin etmiyorum.. manevi olarak sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibi geliyo bana...allah nazar değdirmesin...
Valla bana da öyle... Fuar günü Alperi, Müslüm babayı, Aslan burçluyu sanki çok uzun zamandır tanıyor gibiydim. Aklım agelmeyenler de var tabi...
ben senle nie tanışamadım o gün emrah
inş. bu fuarda tanışcaz:))
Kale kafede dışarda oturuyordum Müslüm babalarla.
baba valla resim bekliyoruz sen ve ragl manyak uyum içinde olacakmışsınız gibi bir his var depoyu ve camurlukları boyattıkta sonrakı halini mutlaka resim edip buraya koy merak ettim olmazsa sitemizin logosunu paintbrush ile depoya yaptırırız cok hos olur valla
Olabilir Abi. Cumartesi resim işi tamam... Arkamdan boyatacaklar çıkacak eminim...
hadi hayırlı olsun güle güle bin allah kaza bela vermesin.
evet allah kaza bela vermesin kücükgirgin dostum fotoları bekliyoruz :cheesy:
herhalde pembe ye boyatmıyorsun değilmi :lol:
bari renklerini söyle de biraz hayal çekelimmm fantezi kuralım :roll: :roll: