kimse gelmiyomu yaa
boşuna gitmeyelim bizde...
alo alo bodrum cafe durum raporu bildir...
Yazdırılabilir Görünüm
kimse gelmiyomu yaa
boşuna gitmeyelim bizde...
alo alo bodrum cafe durum raporu bildir...
bodrum kafe denilen yer nerdedir sayın zaatlar nasıl gelinir?nereden giliir?nasıl gelip sofranızdaki sohbete zuhur eyleyecegiz.arzu hörmets..
ben yola çıkıyorum şimdi bodrum cafeye
silentman kardeş
bodrum cafe bakırköy incirlide boyner mağazası yanında bakırköy metrosu war
onun tam karşı binasının alt katında bodrum cafe var kime sorsan gösterirler
saygılar
gelince ben silentman die kendini tanıt kasklı gruba :P
kafecileeerr.. nooldu yavvv.. gitmedinizmi buluşmaya... :?
gittik ama sonuk geçti abi. 6 -7 kişiydik resimlenecek kadar bişi yoktu yane :D
kış geldi artıkın... bundan soora bölle ...üfff yaaa....motorsuz gün geçmiyo valla....Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
walla ben taze motorcu olarak hala pinioom :dama cok cok 1 hafta daha pinerim sonrası yazdan kalma günleri bekelrim artık :D
haftaya kendinize cafe bulun
ne o öyle cüneyt çatıyı ucurayım dedi bizimkilerde hemen aleste hazır bekliyormuş
ismail haber ver bir kaç tane de ben yerleştirme yapayım diyor ozzy ayıpsın söyle balyozu alıp geleyim diyor
kubilay sende az değilsin ha milleti azdırıyon sonra ben yokum diyonn
bir cuma ansızın basacam bodrum cafenizi okan ne diyon basarız dimi... ama o ne öyle 6-7 kişi toplanma
motor mu ben halen biniyom motoruma daha yağmur yüzü görmedik
KİNO DEDE sen gidiyom de istanbula, ben ordayım zaten senin dediğin dakkada... 8)
yalan diyosam tren çarpsın... :mrgreen: şölle bi coşsun istanbul.... tee Fatih sultan mehmemetten beri böle bi coşku daha yaşamamıştır zatti.. :mrgreen:
amanın ne diyosun okanım gardaşım... hemide Kino babaynan beraber... olmadı emrahım gomtanımda gelsin ayhanım yüzbaşımnan tam olsun vesselam... sonra biz burda ne buldum delisine dönelim... :mrgreen: valla ne güzel olur bi gelseniz... Mevlam nasip etse bu sefer de görsem artıkın sizi...