benim burada iyi bir kromcum var..burası marmaris tekneceiler çok olduğu içinde kromcularda çok:)valla uğraşman lazım..birazcık bu işlerden anlıyorsan yaptırabilirsin..istersen ben sana yaptırıp göndereyim..
Yazdırılabilir Görünüm
benim burada iyi bir kromcum var..burası marmaris tekneceiler çok olduğu içinde kromcularda çok:)valla uğraşman lazım..birazcık bu işlerden anlıyorsan yaptırabilirsin..istersen ben sana yaptırıp göndereyim..
ciddi öyle bişi yapabilirmisin abi ya yemin ederim çok makbule geçer bisürü dua mı alırsın valla
msn den konuşalım istersen burayı fazla meşgul etmeyelim....nmurataydin@hotmail.com
abi msn in var bende zaten
gecmıs olsun yeaks...Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
sen ıyısımı bu camurluktan yaptır...
banada sendekı eskı kırık olanı ver :mrgreen:
banada kırık dokuk eskı carpık curpuk bı on camurluk lazım...
elınde olan ve atmaya yer arıyan bırısını bulursanız bana yonlendırın...
murat abı bu arada motorun bı harıka olmus..
ozellıkle on far muhtesem...
hakkı'nı bı fıkrı vardı.ust uste ıkı tane...o fıkırde fena degıl...
abi ayıptır sorması napçan kırık çamurluğu :D
benım camurlugu arkadan assagıya dogru uzatmayı dusunuyorum...
gozunde canlandır 8)
murat abi çok güzel olmuş, emeğine sağlık :+1: . kusura bakma anca bakabildim. emre'nin motoruyla uğraşıyorduk.
bencede aynalara el atmak şart olmuş, gerçi o iş senin için çokkolay. ben asıl koltuk ve arka çamurluğu bekliyorum
abi güzel olmuş.ama keşke (T)GİDON taksaydın bir çok motorun orjinalinde yok ve birazcık custom havası veriyor ama eline saglık
saolun arkadaşlar yorumlarınız için T gidon da kolları açarak kullanmak beni rahatsız etti..hele uzun yolda çok ileri doğru uzanmak gerekiyor..ben bu direksiyonu en rahat pozisyonda kullanabilmek için deneyerek ölçülendirdim..yukarıda kullanırken resim var...