hoş geldiniz 8)
Yazdırılabilir Görünüm
hoş geldiniz 8)
LEEEEEEEEYYYYYYYYYYNNNNNNNNN burcu puh sana :D ne giriş yaptım be ama haklıyım. Niye yaz başında girmedin kız siteye sen, bi dünya yol teptim bi sürü kapıya uğradım senide çıkarırdım aradan bi bahaneyle, neyse seneye gene yollara düşersem bizzat yerinde çekerim kulaklarını ben, buda kim deme sakın deli zabit derler bana ben dururum namım yürür ona göre, şimdi hoş geldin aramıza bakim, yamuk yapma müslüm baba kırmızı kart gösterir sanaaaaa :P
Hoş geldim marmaris li bende bir hoş geldin deyeyim Butaraflardan pek siteye katılan olmuyordu kendi adıma sevindim doğrusu
bende motorumla aydabir marmari gelip dolaşıyorum bu yaz dört beş kere geldim hiç göremedim R&R cilerden ama
artık göreceğiz demek
Ben bodrumda yetkin saygılarımla hoş geldin :)
:) Amanında amanın ne güzel karşılandım böyle. Tayfun gelirsen beklerim, ama yakında tanırsınız bana da delikız derler, bi bakmışsın ben istanbulu basmışım eee artık şöle bi cümbür cemaaat toplanır bi çay içeris demi :P
Bu arada dewil hemşerim yakınmışız baya haklısın buralarda çok regal yok olanlarda kendini yollara vurduğundan karşılaşmak zor oluyor burda varsa yoksa today.
hoşgelmişinn aramızaaaaAlıntı:
Dewil&Rose Nickli Üyeden Alıntı
((((yetkin nerdesin kardeşim senn nerelerdesin))))
havalar iyi olursa bayramda geleceğim marmarise bakalım kışın gezmesi ayrı bir zevk
evet burada var 10 tane kadar ama pek toplanmıyorlar nedense
ne mutlu bana..:)Alıntı:
Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
kızz burdadamı cıkdın karşıma marmarise gittin die seviniodum :mrgreen: sana 100cc lik yeter fazlası sana zarar :P neyse seni burda gördüme sevindim canım hayırlı olsun
hoş geldin ben de hoş geldim :)) buraya girmek zor çıkmak daha bi zorr :)
Aramıza hoşgeldiniz....