Alıntı:
Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
Ya genç kardeşim şu burcuyuda götürsene askere yanında, orda yemek neyim yapar :D aman garnizon komutanı olmasın kök söktürür falla hahahaha :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı:
Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
Ya genç kardeşim şu burcuyuda götürsene askere yanında, orda yemek neyim yapar :D aman garnizon komutanı olmasın kök söktürür falla hahahaha :cheesy:
YİİİİHAAAA!!! işte pazara renk katacak küççük bi ayrıntı daha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Eskişeerde millete ayıp olmasın diye sadece 27 tanecik yiyip gerisini bırakmıştım...
ama pazar günü erken kalkan çok yol alır şimdiden uyandırıyımmm
[smilie=redcolorz3_pdt_01.gif][smilie=redcolorz3_pdt_01.gif][smilie=redcolorz3_pdt_01.gif]
hayırlı tezkereler şimdiden güle güle bitirip gelmen dilegimle iyi gümler senin olsun............
Carvalho, abi sen naaptın. kendine istanbul demişsin gittiğin gördüğün yerleri ben biliyorum. bana ankara dedin, senin gittiğin yerin 450 km daha doğusuna doğru hazırlığımı yapayım ben bari :)
Tayfun, şu sitede yorumlarımı özleyecek bi kişi çıktı sen de tuttun onu yanıma katıp askere yolladın. Siz burda güzel güzel takılın, birileri ara sıra "bi Moon vardı ya nooldu acaba? bitti mi askerliği" diye sorsun be abicim. Yoksa siz oraya gaz açalım, burda kamp yapalım derken sallarsınızı bizi...
Beatrice, sen bakma bu deli zabite! Ara sıra benim yerime yorum yazıver biyerlere :D
Bull'um romiyom, aklın fikrin yemekte lan! Cezeryeleri duydun, anında rengin değişti! Yahu bu adam askere gidiyo, 2 tane de ona bırakayım demek yok! Kino babam sana yine gönderir, pazar günü benim payımı ayırmazsan ben senin bacaklarını ayırırım!!!!
Polo, abi sağolsın. İnşallah tez elden gidip gelicem kimsenin ruhu bile duymayacak!
naptın sne yaa askerde cezeryemi yenir hele giderken :D olmaaazzzzzz sakııın sen teskereni al gel gerekirse kino baba elleriyle getrir sana :D ama askerde olmaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz z...
gittiğin zamn sana verileecek emniyet kaza onleme talimatı madde 91 e göre cezerye olmaaaaazzzzzzzzzzzzzzz:D
heheheheheheheeee!!! peki abi yemem o zaman!
yaaw kardeşim elbetteki senin payın ayrı, sen şerrefff konuğumuzsun...Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
ben ötekilere diyorum sonra demedi demesinler diye
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Evet baylar bayanlar yer Tophane saat 14:00 buluşma bu pazar unutmayın herkez listeye adını yazdırsın Cezeryelerinizi rezerve edin yoksa Bull yer karışmam
KATILIM LİSTESİ
1-Moonchild
2-yenikoylu_ua(+1)
3-aidikurt+firstlady(+1)
4-Bull
5-carvalho
moonchild (serhat) kardeşim sana şimdiden hayırlı teskereler diliyorum
ben pazar günü saat 13:00 da verilmiş bir sözüm olduğu için kadıköyde olacağım
aranızda olamayacağım umarım kusurumuza bakmazsın
güle güle git güle güle gel
umarım iyi komutanlara denk gelirsin askerliğin nasıl geçtiğini anlamazsın
hayırlı teskereler
NOT: 500. mesajım oldu bu admin bişiler düşünsün artık ilk 500 de hediyemi isterim :P :P
Valla pazar günü çalışıyorum ama o lanet şeytanın bacağını kırıp geleceğim tophaneye hehehehehehehe, bekleyin beni millet baskın basanındırrrrr :P