Bende merak ediyordum Sipidi motorun üzerinde neden hababam zıplayıp duruyor diye, demek motoru stop eder dururmuş da ondan.
Yazdırılabilir Görünüm
Bende merak ediyordum Sipidi motorun üzerinde neden hababam zıplayıp duruyor diye, demek motoru stop eder dururmuş da ondan.
hahuhauhauahuaahaahaahaaaaaaa....Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
ben motoru aldığımdan beri vurdurarak çalıştırıyom. hatta yalovadaki arkadaşlar da iyi hatırlar. sorun aküde olsa kızılkayaların aküsü haricinde dışarıdanda akü aldım oda sorun çıkardı garantiden yine değiştirdim ama durum hala aynı. ittirmeye üşendiğimdende motor şuan yatıyo.
Herşeyi anladımda ''sağ ayağınızla 2. vitese geçin'' ifadesini anlayamadım.bi hayli zor olsa gerek :mrgreen: bi de motorumu koyduğum garajda bunu yapmak zorunda kalırsam motor çalıştığı anda ben de duvara yapışmış olacam [smilie=redcolorz3_pdt_04.gif]
Kızılkayaların aküsü olduğu için çalışmıyo, sen Sarıkayalardan alsaydın sorun çıkmazdı.Alıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
rigormortis Nickli Üyeden Alıntı
:cheesy: :cheesy: Çarpmamak için SOL ayakla da frene basacaksın.... Muhahahah :cheesy: :cheesy:
1.
ben senelerdir 6 amperden yüksek akü kullanırım bir sorun çıkmıyor enaz 9 amper.kullanırım arkadaşlar.motorum 251 mz.
şimdi sağ ayakla 2. vitese geçip sol ayakla frene basınca motor çalışıyo ya sağ elle de debriyajı sıkıp sol elle de ön freni sıkarsak kolumuzlada gazı verip sol ayağı arka frenden çektiğimizde motor lastik yakabilir dikkatli olmak lazım böyle konularda elimizin ayağmıızn yetmedği yerlerde ağzımızı da kullanmaktan çekinmemeliyiz :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
MEHMETONUR Nickli Üyeden Alıntı
güldürmeyin beni ya kolum sol kolum acıyo. :P :P :P