bu metzeller fiyatları hakkında bilgi veririmisiniz bende düşünüyorum en azından fiyattan haberimiz olur
Yazdırılabilir Görünüm
bu metzeller fiyatları hakkında bilgi veririmisiniz bende düşünüyorum en azından fiyattan haberimiz olur
Toplu lastik değişimine gidilirse bende katılmak isterim.
sevgili deep-impact dostum
beni mersin'de birazcık ucurmuslardıAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
bu arada sevgili army dostum
ön arka desenleri farklı diyorsun ama farklı desenlerin hamurları da farklı oluyormuş bildiğim kadarı ile 2 lastigin uyumunu bozarmış
bende aynı şeyi düşünmüstüm ama bana söylenenler aynı desenli lastiklerin ön arka aynı anda ısınmasını ve yolu aynı dercede de kavramasını ve aynı düzende erimesini aşınmasını sağlar yani ön ve arka bir senkronize içinde hareket eder
gerçi nerede ne kadar kullanacağız yarışlara katılacak değiliz ama
ben anlamadım bu işi bugün nişantaşı şişli mecidiyeköy üzeri geldim valla birazda kıvrak kullandım ama ayaklarımı yere indirdiğimde ayaklarım kaydı valla tekerler kaymadı yani kayma olmadı acaba aynı marka lastikler acaba sizlerinkinde yapım ve karışm hatasımı varki bunu nasıl anlayacağız. yok canım yok bize bir kimyacı lazım.
ya agresusum yokmu elinin altında bir kimyacı hani sen anladığım kadarıyla ist. kazan sen kepçe sen bu işi çözersiiiiiinnnnnnnn
bende çok şikayetçiyim lastiklerimden ... çok kayıyor artık eskisi gibi yatıramıyorum motoru... birazda içime işledi kayma korkusu .. yarın ola hayırola bende istiim şu buz motordan bi çift lastik..
Bugün bir kaç yerden Metzeller Lastik fiyatı sordum,
130/90-15 arka lastik 70€,
90/90-18 ön lastik 35€
kampanya olduğu söyleniyor, kredi kartına taksitli fiyatları bunlar. Adetli alınırsa belkide iskonto alınabilir..
yaa arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş yokmu ... ben parasını çıkariimde bana bu lastiklerden alsın ...sitede bulamıyorum karşılığını.... :( :(
baba bi araştıriim şu durumu..sona döniim sana....
Kolt kardeşim bi telefon falan var mı?
yoksam senmi araşltıracan agresus ... motor lastiği alacan haa don lastiği diil.. tihkatini çekerrim.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Motorun azami hızı belli, yatabileceği açı belli. Kimse bu makineyi iş için de kullanmıyor. Acaba lastik değiştirmek ne kadar elzem diye düşünüyorum. Biraz birbirimizi etkiliyor olabiliriz. Diş derinlikleri oldukça iyi. Ben hala ikna olamadım.