Almazsan ben alırım onu! :D
(Çok kararsızım ben aylardır bakıyorum hala alamadım :s )
Yazdırılabilir Görünüm
Almazsan ben alırım onu! :D
(Çok kararsızım ben aylardır bakıyorum hala alamadım :s )
bizde bu durum kronikleşti sanırım.
almadık bi türlü yaaa...
AAAAAAAA.....
walla bence bu iş öle beklmeye gelince olmuyor. kararını vereceksin paranı ayarlayıp hemen alacaksın :D benim kararı vermem ve almam 2 gun surdu ondada uygun ve güzel makina aradım :D renk olayınada takılmamamk lazım bence :D
Ah abi bendeki kararsızlık başa bela işte!Ne kelepir motosikletler kaçırdım şimdiye kadar. :(
kararsızlık kötü şey sonunda elinde bi sürü keşke oluyor :D aceleci davranmanın da kotu yanı iyi kotu elimizde bu var oluyor :D
durumlar tamamen duygusal denmiyor yok şöyle yok böyle hele bide alınca yok şura ne bura ne ya arkadaşlar işte havalar musait alın atın bi yere fiyatlarda uygunken oturun inceleyin öğrenin bahara kadar...
yok hocam fazla düşününce , bekleyince alamıyosun.Bakcan - görcen , alcan - gelcen!Abinin dediği gibide yaza kadar öğrenecen artık.
yaşar komutan
hayırdır sende ilan mı koydun SATIYON Muuu yoksa sende
bide 6700 km demişsin :mrgreen: :mrgreen: bu ne yaa benim ki 6000 geldi hiç kullanmadığım halde
wallaha iyii herkesler satıyor
sattıracanız banada raptoru alacağım HD sonra yüzünüzede bakmayacağım
bu ne yaaa herkes satışlarda
bende 1 yıldır bakıyorum şu RR 'a kararsızlık bi tarafa parayı toparlıyamıyorum adil abi mesaj atmaktan bıkmadı üye oldu siteye neden girmiyosun mesaj atmıyosun adamda haklı kardeşim. motorum yok adil abi yüzüm yok siteye girmeye ağğğğğğ
abi allahrazıolsun çok güldümyaaa :cheesy: tamam tamam arkadaşı aradım kararı verdim, parada hazır Allaha şükür. 8)Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Cumartesi motora bakıcam, baktırıcam beğenip anlaşırsak bu iş tamam sayılır. 8)
yaşar komutanım siz müsait olursanız cumartesi yardımcı olurmusunuz bana?? :mrgreen: