Kask için büyük di mi ya. Kırılma ama bi tuhaf olmuş. Arka çamurluğun üstüne gelecek şekilde bi aparat yapsan daha şık olma mı? Daha alçakta kalsa. Ama çanta takımı yakışmış. Sen nası getirttin oraya?
Yazdırılabilir Görünüm
Kask için büyük di mi ya. Kırılma ama bi tuhaf olmuş. Arka çamurluğun üstüne gelecek şekilde bi aparat yapsan daha şık olma mı? Daha alçakta kalsa. Ama çanta takımı yakışmış. Sen nası getirttin oraya?
az bişi yüksek oldu ayarlayacam gomtanım..
okancım güzel olmuş destek cubuklarının deliklerini biraz daha aşağıdan del. bu deldiklerin açısız olmuş çantalara gelen taraf deliği açılı delki düz dursun şu anda arkaya yatık duruyo anladın sen hadi bakem başla yine çalışmaya boyu kısaltma derim
valla hanımda baktı ya bu bizim motor değilmi ne zaman oraya ve kimle gönderdin dedi çıktı
bende ölle yapacam zaten komtanım... son ayara kadar indirecem aşşa .. stop lambasınıda ilave takacam.. yan çantaların arka ceplerine düşünüyom ama bi sakıncası olurmu bilmiyorum... aslında komtanım sen yapsanda bizde ona bakarak yapsak :mrgreen: nasıl fikir ama.. :roll: :roll: :mrgreen:
Şef bişe soracam, çantalar gerçekten çok şık ve güzel durmuş ama dikkat ettiğim birşey var, yan çantaları heybe gibi arka koltuğun üzerine koymuşsun motorla hiçbir bağlantısı yok sanırım, motoru biryerde bırakıp işini görmeye gitsen çalınma ihtimali çok yüksek böyle, çalacak olanın tek yapacağı motorun sahibiymiş gibi yanına gelip heybeyi kaldırmak ve gitmek, sizcede bu kadar kolay olmazmı arkadaşlar :?
stopu arkaya al arkaya yani kabloların uzadığı kadar geriye
taffunum zabtiyem .. çantaları ölle bağladımki ben bile sökemem artıkın....şimdi şölle oluyo... eski çantalar var ya hani orijinal olanlar onların demir aparatları duruyo farkettiysen...o aparatların vida yerlerine denk gelen yerlere delik açtım matkapla .. aynı yerlerden vidaladım eski çantaların aparatına ....yani her bi çantada 4 adet somunlu civata var .. hadi gelde sök bakalım sana 1 saat müsaade...zuhahahaha...ayrıca içinde normal 2 ağız anahtar da dönmüyö kurmalı anahtar olması lasım... :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
valla güzel bir kombinasyon olmuş arka çantayıda aşağıya alınca harika olucak
Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Baba büyüksün diyorum başka birşey demiyorum valla, çok güzel bir fikir gerçekten, çantalar delik açısından deforme oluyor ama o kadar kusur kadı kızındada var, peki bu çantaları çamulandıktan sonra temizlemek zor değilmi ya, neticede deri kiri tutar biraz.
arkadaşlar,
uzun zamandır scooter larda görüp imrendiğim bir durum var. regallerin arkasına arka bagaj monte edilebilir mi? diyebilir siniz ki.. buna gerek var mı? ben bunu en çok kaskı koymak için düşünüyorum. yan çantaları olanlar.. bir çok malzemeyi bunların içine koyabilirler ama.. kaskı ne yapıyorlar? kaskı motor üzerine koyarak.. 1--2 saatliğine bir yerlere gitmek beni ürkütüyor. çoluk çocuk kaskı kurcalayabiliyor. vizörü ile oynuyor. vizör çizilebilir.. kıralabilir. hatta kask motosiklete kilitli bile olsa çalınabilir. ne de olsa orta halli bir kask 150 tl ve üzeri. az para değil. bu nedenle genelde kask elimde dolaşmak zorunda kalıyorum.
arka bagaj, touring motosikletlere çok yakışıyor. bizim regaller klasik tarz olduğu için, hep yan çantalar ile birlikte düşünülüyor ve imkanı olan derhal yan çantalar takıyor. ancak, regallere arka bagaj takılsa nasıl olur? yapan var mı? ne dersiniz?