Bülent geçmiş olsun kardeşim ...işi sıkı tut sonradan çıkıyo bir çok ağrı szı....
Yazdırılabilir Görünüm
Bülent geçmiş olsun kardeşim ...işi sıkı tut sonradan çıkıyo bir çok ağrı szı....
:) baksanıza deniz kabuklarımaa :) o gün topladığım kabukları pemb bi tabağa yapıştırdım üzerine nazar buncukları koydum ve buyrun size "Ağva Hatırası" :) bi sürü sahilden topladım böyle şimdi odam deniz altına döndü
http://img143.imageshack.us/img143/4880/vvzy6.jpg
Valla giremedim siteye 2 gündr ya, evde kalamadıkki bi türlü seferiyiz orda burda, bayabi resim var yav, şunları düzenlesekmi biraz ne etsek, gerçe hepsini koymuşsunuz beni dertten kurtarmışsınız sağolun yaw :P
yaw ben yeni gördüm anca :P
güzel bi gezi olmuş sende hoşgelmişsin beatrice
bakıomda resimlere yaw bull kardeşim nasıl çıkar o havada inanılır gibi değil derken
geri dönüşte dayanamamış motor üstünde kendini otobüsde sanıp uyumuş ondan sora da başına gelene bak
yaw çok büyük geçmiş olsun bülenttcim
allahtan verilmiş sadakan varmış sana pek bişe olmamış aman dikkat edin böle havalarda arkadşlar
umarım son kazan olur bülent tekrar geçmiş olsun en kısa sürede iyileşmeni bekliyoruz
hoca mresimler çok güzel...ama çok geçmiş olsun ya.nazar var arkadaşlar bu ara dikkat
ya çok güzel gezmişsiniz canım çekti ..
Bull çok çok geçmiş olsum ya sana da bu nazardır nazar..
işte bak bugüne kadar yediklerinin semeresini gördün 2 takla atmışsın ama allaha şükür kırık çıkık yok ( herhalde. )
yumuşak yumuşak 2 takla
geçer be Bulcuğum
geçmezse haber ver sana şöyle ceviz kaplı cezerye macunu göndereyim
bişiyin kalmaz..
Kino baba taklaların sebebi senin gönderdiğin cezeryeler, adam durduğu yerde takla atar oldu mardin kuşları gibi :P
Ama bizimki tam öğrenememiş takla atmayı biyerlerini incitiyo :mrgreen:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
en önemlisi motorada çok yazık oluyor bu arada :cheesy: :cheesy:
abilerim ablalarım hepinize iyi dilekleriniz için çok çok çoook teşekkürlerimi iletiyorum sizlere
bugün MR çektirdim sol diz iç yan bağlarında yırtık çıktı
bir süre yeşil sahalardan uzak kalacağız anlaşılan
motora gelince :mrgreen: taş gibi maşallah :P
demekki hata bendeymiş olan bana oldu :mrgreen:
işyerindekiler, evdekiler, doktor hepbirden ağız birliği edip
illaki "o motoru sat" diyorlar...
ne diyorsunuz beyler? sizce doğrumu söylüyorlar?
harbiden şeytan arabasımı bunnar??? :twisted: :twisted: :twisted: