yazın bakalım benide ilk defa katılacağım toplantınıza.Hemde tanışalım artık.pendikten akşam trafiği zor olmaz umarım
Yazdırılabilir Görünüm
yazın bakalım benide ilk defa katılacağım toplantınıza.Hemde tanışalım artık.pendikten akşam trafiği zor olmaz umarım
bırakın bodrum cafeyi filen çıkın gelin akdeniz sahilinde toplanında bende yararlanayım bakın burda kino baba ben saffet abii birde orçun var rr üyesi olarak yetmezmi bee :):)
hadi ya bukadarmıyız daha
Serhatım sinoplum, bi şekilde cuma günü 6 ya kadar taksimde olmaya çalış sen benimsin 8)
Zafer dostum madem öyle diyosun, araşırız cuma akşamı şişhane otobüs durağının orda beklersin bizi kaçarız ordan beraber, ama şöyle birşey var benim 5 dakika eve uğrayıp üstümü değiştirmem gerekiyor :x telefonum 0533 745 88 19
[quote=Tayfun;54131]Serhatım sinoplum, bi şekilde cuma günü 6 ya kadar taksimde olmaya çalış sen benimsin 8)
tamam abi bakacam gelebilirsem gelecem gelemessem bilmiorum :) ama bi şekilde bakacam caresine :D
Bi şekilde gel artık, böylesini bulamazsın bidaha benden söylemesi ;)
tamam abi ayarlamaya calıscam :)
Zafer dostum madem öyle diyosun, araşırız cuma akşamı şişhane otobüs durağının orda beklersin bizi kaçarız ordan beraber, ama şöyle birşey var benim 5 dakika eve uğrayıp üstümü değiştirmem gerekiyor :x telefonum 0533 745 88 19[/quote]
tamam dostum bekleriz 5 dakka ne olacak sorun değil telefonunu kaydettim cuma akşamı görüşürüz8)
Yağmur başladı, yarın da hafif yağış olacakmış.
Aman tikkatli!!!