hayırlı olsun ,Allah uzun ömürler versin ,analı babalı büyütsün ... gözünüz aydın...
korkarım ben bu hızla gidersem Bu Halil Efe kardeşimiz benden önce regal alacak :(:(:(
Yazdırılabilir Görünüm
hayırlı olsun ,Allah uzun ömürler versin ,analı babalı büyütsün ... gözünüz aydın...
korkarım ben bu hızla gidersem Bu Halil Efe kardeşimiz benden önce regal alacak :(:(:(
artık bende regal sahibi olduğuma göre aranıza katılabilirim.. bebişin mutlu huzurlu sağlıklı sizlerle büyümesi dileğiyle..hayırlı uğurlu olsun...
admin resim atamıyorum
Sağlıklı, mutlu bi hayat dilerim... önce ben bi motorumu alayım bu abilerin arasına katılayım, büyü kocaman bi motorcu ol senlede beraber gezeriz =)
oyy süper yaf.. :) maşallah walla.. ne iyi etti de geldi aramıza kuzucuk.. :)
allah analı babalı büyütsün mehmet abi ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olsun inş.
halil efecim sende hoş geldin aramıza biraz büyü hemen 3 tekerlekli bisikletle başla çalışmalara baban seni sora ufak ufak motora doğru yükseltecektir dersleride ihmal etmek yok :)))
sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirmen dileklerimle
kilometrelerini iyi değerlendir hayatında ;)
Halil efe, allah uzun ömürler versin.Adınla yaşa.Dünya ya ve aramıza hoşgeldin.
Sağlıcakla kal.
vay kardeşim , halil efe'm
hoş geldin aramıza inşallah sanada bir raptor aldırırız. eee artık babada babalığını yapsın değilmi bilarder.
Halil'im sağ salim dünyaya gelip anne ve babanı tüm abilerini amcalarını ablalarını üzmediğin için vede tabii seçkin forum sitemize katıldığın için öncelikle sana teşekkürler. ( bu arada anna ve baba ters davranırsa haberimiz olsun)
Mehmet allah sağlıklı , annalı babalı büyütsün ve herşey gönlünüzce olsun.
Halil Efe'mize de iyi bakınn..:cheesy::cheesy::cheesy:
Halil Efe'nin babası niye inci ablasının ona ilk motorsiklet dersleri veririken çekilmiş resimlerini de atmıyorsun ki siteye kıskandın dimi :)