şansa bak Mersin yine şimsekli tühhh
hayret bişi yaaa
Yazdırılabilir Görünüm
şansa bak Mersin yine şimsekli tühhh
hayret bişi yaaa
08-04-2007 PAZAR SAAT 10:00 BAKIRKÖY E-5 ÜZERİ BOYNER ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ. HAREKET SAATİMİZ 10:30 İKİNCİ BULUŞMA NOKTASI MASLAK BP.. BURADA DİĞER ARKADAŞLARLA BULUŞUP PİKNİK ALANINA HAREKET EDECEĞİZ.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
GİDİLECEK MEKAN DAHA ÖNCE GİTTİGİMİZ BAHÇEKÖY-VALİDE BENDİ
HERKES KENDİ YİYECEGİNİ İÇECEGİNİ GETİRİYOR.
MANGAL IZGARA TARAFIMDAN AYARLANIYOR HER ZAMANKİ GİBİ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mangal partisine katılma şartları:
1- Göbekli kişiler mangal ziyafetinden mümkün olduğunca az yararlanacaklardır. :cheesy:
2- Mangaldan dolayı üstü duman kokanlara deterjan tarafımızdan tedarik edilecektir.
3- Mangal alanında soda içmek yasaktır. :D
4- Hanımlarınızı getiriyorsunuz ve sizler hanımlarınıza hizmet ediyorsunuz :mrgreen:
ARKADAŞLAR BU BAŞLIĞI OKUDUNUZ DEYİLMİ YARIN İÇİN
güssellll.... hatta ne güssseeellllll.... tayfunum zabitim.... olm şimdi siz bu ormanda mangal işine de karışıyomusunusss... hani yollarda parkalarda mangal yakmak yasak ya... acaba şimdi siss bizi de yasaklarmısınısss.... otobandan farksız olcak orası...
Baba değil mangalı ormanı yakarım gerekirse, mangal deniyo burda yaf :D
ya mtr neresi web sitesi varmı
10:30'da Bakırköy Boyner'den hareket olacağına göre 10:45-11:00'de Maslak BP'de buluşuyoruz öyle midir???
evet öyle gözüküyor 10.30 da b.köy.den çıkılırsa 11.00 da maslak bp nin önünde anca olunur.
bize uydu 11.00 da ordayım
Ben bu motoru mangal yapmak için değil, yol yapmak için aldım :) O yüzden haftasonu ER'la beraber Sapanca'ya gidiyorum inşallah.
Mangalcılara keyifli vakitler yolcu varsa aranızda beklerim :)
:? nihat satışa gelmiyoz değilmi mesele beraber olmakdı yoksa bu işin içinde ince işmi var sen böyle yapmazdın ama :roll:
Yok be abi... ne ince işi.Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Uzun süredir beraber süremediğim adamlar onlar. Özlemişim be.
Hem yol yapmak istiyorum biraz da. Beşiktaş'tı, Kasımpaşa'ydı, Eyüp'tü derken tıkılıp kaldık şehir trafiğine. İbreyi 100'e kitleyip akayım istiyorum.