kardeşim zaten avrupa yakasındakiler anadolu yakasına Eminönünden Arabalı (motosikletli) Vapur İskelesinden gelicek koprüyü kullanmayacaklarki yanlış okudun herhalde :)Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
kardeşim zaten avrupa yakasındakiler anadolu yakasına Eminönünden Arabalı (motosikletli) Vapur İskelesinden gelicek koprüyü kullanmayacaklarki yanlış okudun herhalde :)Alıntı:
adminim söylemiş gerçi amaAlıntı:
arkadaşlar lütfen buluşma yerlerini ve hareket saatlerini düzgün okuyalım pazar günü sorun yaşamayalım
bu arada diğer merak edilen soruya ise şöyle cevap vereyim motosiklet.net deki regalci arkadaşlarla beraber sadece regalraptorcular olarak sürüş yapacağız bilginize
bu organizasyonu buluşma noktasında ayarlayacağız merak etmeyin
Arkadaşlar yarışa az kaldı çok keyifli bir gün geçiricez katılım ne kadar fazla olursa o kadarda keyifli olur
alooo koskaca regalraptor.net 15 kişimi gelecek cok ayıp
ben motorsuz geldiğim için sizi orada bulacağım.....adminim telefonun bende ben sizi arayacağım....tanışmak için güzel fırsat olacak......
eyvvllaha kawa500 baba tanısmak cok istiyordum pazar günü motogp kismetmiş
Yav aslında program sabahın 8:30'unda başlıyor. Isınma turları (warm-up) var. Ben sabahın köründe gitmeyi planlıyorum. Isınmaları da seyredecem...
Bu arada kulak tıkacı götürmemiz gerekecek mi? Formula1'i seyrederken mecburen takmışlar, moto GP'de bu kadar gürültü olacak mı? Hani gürültüye hastayız, severiz eyvallah da yine de tedbirli olmak lazım...
valla gold tribünde kesinlikle sart kalkısta kulaklar nerde sagır olucak gibi oluyor ama silver tribünde o kadar ses gelmiyor
hava pazar çok güzel millet hadi yav neredesiniz 15 kişimi topu topu
http://icons-aa.wunderground.com/gra...onds/sunny.GIF Pazar
Açık. Yüksek: 75° F. / 24° C. Rüzgar Kuzey 11 mil. / 18 KM/S.
Isınma turlarına gidecek var mı????
Yoksa lamba gibi bir tek ben mi olacağım pistte :P