hayırlı olsun, güle güle kullanın. :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
hayırlı olsun, güle güle kullanın. :cheesy:
hayırlı uğurlu olsun motorunuz darısı bizerin başına allah kaza bela vermesin güle güle kullanın8)
Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler...
kardeslerım hayırlı olsun . gene crusierde karar vermıssınız . sevındım . kazasız surusler dılerım .
tatar ( merter )
izmit / kocaeli RR
ooooooo canım kardeşilerim hayırlı ugurlu olsun valla buyuk suprız oldu hıc renk vermedınız ama arka planda masallah baya ısler donmus :) allah kaza bela vermesin ıyı gunlerde kullanın.
kapısırız nedemek yol ve iklim sartlarını ben belirlicem ama alıyım anahtarınızıda gorun ama yazık yeni almısınız siz tadını cıkarın motorun sonra kapısırız ama tam pazar gunu uygun super amma ilklim sartları
guveniyosanız gelin soyluyom bakın kapısam yeri seyircileride bekliyom nasıl anhtar alınırmıs gorun
yer ist belgirat ormanı tarih 21 eylul 2008 pazar saat --.--
daha tadını cıkaramdınızya belki ileri bi tarihe erteleye biliriz sırf sizi dusundugumden kapısma fasını. size bırakıyom hber verin olurmu:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cheesy::cheesy:: cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::ch eesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
vay vay vay....
sızı gıdı yere bakan yurek yakanlar.....
sızı gıdı saman altından su yurutenler....
sizi gidi semsi paşa pasajında...(yok boyle degıldı yaww)
arkadaslarım allah gonlunuze gore vermıs..
ınanın sankı makına bızım olmus kadar cok sevındık:mrgreen:
hayırlı ugurlu olsun...
zati motor uzerıne cok yakısıyordunuz.sımdı tam olmus.
nasıp olursa aklımda ıkı makıne var.
bırı cbf 500 dıgerıde m 800...
ınsallah ılerıde Ç.Ç ler olarak bende aranızdayım...
Ç.Ç : Çelik Çaydanlık...:mrgreen:
mojo&rakursi hayırlı uğurlu olsun, çok güzel makina, kazasız belasız sürüşler dilerim
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin.
Fekat,insan azıcık silerdi dimi.
Neyse parlak fotolarını bekliyoruz.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
vay vay vay anam babam.arkadaşlarım benim yaaaawwww.kopmuşsunuz da haberimiz yok.artık bizi takmazsınız di mi....
ha bu arada unutmadan RADARRRRRRRRR lara dikkat edin.ben de acısı hala taze.:mrgreen::cheesy::D
hakkınızda HAYIRLI olsun canlarım.