Benim çadırım böyük, motorumla beraber yatcam inşallah :D bırakmam onu dışarlarda :P
Yazdırılabilir Görünüm
Benim çadırım böyük, motorumla beraber yatcam inşallah :D bırakmam onu dışarlarda :P
:oops: :P :P atını seven kovboy misali gibimi heh heh heh heeee :P :P :P :PAlıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Valla at avrat silahtı önceden, şimdi ise "motor avrat ve para" oldu gomtanım malesef :)
oooo tayfun kardeş istanbul seni bozmuş :)
İstanbul beni değil, kadınları bozdu adminim, allah sonlarını hayır etsin valla ;)
Afyon'dan Çifteler üzerinden Eskişehir'e gelinecek, o kadar. Sonra zaten toplu hareket edilecek.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
o tarihlerde allahtan bir mani cıkmazsa insallah gelecegim,gelirsem de hanımla gelirim diye tahmin ediyorum yok hanımla gelmezsem ayıp ettin murat artcı martcı geliriz belki ama o zamana kadar yeni motor alırım diye tahmin ediyorum olmadı yalnız gelirsem seni artcı alırım :DAlıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
motoru sattık ama sizleri takip ediyorum merak etmeyin kalbim sizlerle :D
gerçekten güzel gezi olacak elele veren arkaşları her zaman kutlarım(REGALRAPTORU)mu alınca gezilerinize katılmak istiyorum saygılar
sevgili alperim admin abi ben hanımla beraber gelecegim lutfen bana +1 yazarmısın, o zamana kadar motoru almıs olurum insallah o isi 15 gune kadar hallediyorum, bu arada lutfen ben 2 kisilik oda istiyorum, Murat kardes sana artcı olamadık hep beraber yol alırız artık
Bi daha arkamdan konusmayın motoru sattı mattı ugramıyor diye artık sattıgımız yok kimseyi :evil:
adminim alperim yaz usta benide. 1 haziranda ehliyet cepte nasıl olsa. öte dünya diyin geliim alimallah.
yavv şu 19 mayıstakine gelip gelmeme konusunda sıkıntı yaşıyorum ehliyet ten dolayı. ne yapmalıyım dostlar sıkıntı yaşar mıyım ??