ve bende ugun motorumu motorsikletcimden çıkardım .ilk defa vitesli motor kullanmama rağmen bahçelievlere kadar 30 km yaptım ve cok keyif aldım tek zor gelen hangi viteste gittimi aklımda tutmak oldu:)
Yazdırılabilir Görünüm
ve bende ugun motorumu motorsikletcimden çıkardım .ilk defa vitesli motor kullanmama rağmen bahçelievlere kadar 30 km yaptım ve cok keyif aldım tek zor gelen hangi viteste gittimi aklımda tutmak oldu:)
Bu gün CELİL abiyle bayağı bir motor sohbeti yaptık birlikte sürüş fırsatımız da oldu beni Motorland deki ustalarla tanıştırdı sağolsun.Benim daha önceki yaşadığım kötü deneyimden sonraki düşücelerimi sildiler.Tabi işi bilen kadro gelmiş.Valla ne diyeyim sevdim
Sağolasın CELİL Abi
Sizleri de bekleriz arkadaşlar
bir kez 100 km ye cıktım oda farkında olmadan şimdilik 60 70 ler de dolanıyorum birde hatfasonu buluşursak servisle bizide tanıştırısanır çok memnun olurum çünkü motorsikletcimden başka kimseyle muhattap olmadım pardaon birde kadıköyde regalin bi servisiyle muhattap oldum umarım siz olmassınız daha motora binmeden balata spreyi çok gerekli deyip sattı:) tam bir simsar
hava durumuna baktım hava perşembe günü açıyor hafta sonu iyi olacak görünüyor iyi olursa görüşebiliriz servise ugrayıp tanıştırma işleminide araya sıkıştırırz 8)