modadayız modadasınız modadalar.. :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
modadayız modadasınız modadalar.. :cheesy:
volkan kardeşim +1 yengeyi yazmayı unutmuşsun çok ayıp valla biliyon kincidir benim hanım :)
Yawww burnumun dibinde çay içilecek fakat ben katılamayacağım! Ankara'dayım arkadaşlar, bu gece 1'de dönüyorum... Sabah kahvaltıya Moda'da kalmayı düşünen olursa kahvaltı bağlayalım :P Herkese iyi eğlenceler, bol muhabbetler!
murat"çığım çok teşekkür ederim beni de düşündüğün için . :DAlıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
B en motoru henüz alamadım daha , bu yüzden sanırım gelemeyeceğim,size iyi eğlenceler dilerim ,bir başka akşam görüşürüz umuyorum , :D :D
Size afiyet olsun. Kayınvalideyi havaalanından alacağım için gelemeyeceğim... Sevgiler Saygılar...
inci hocam daha motoru alamadınmı bu nasıl iş nasıl servis nasıl şirket benim bildiğim 1 ayı geçtiAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
30 gün içinde yapılamıyan malzeme veya her türlü garantisi olan malzemenin otamatikman yenisi verilir dostluk haricinde bir olay varsa hemen hukuki işleme başla valla bir dilekçeye bakıyor (sen bu işi bi araştır)
komtanım bu gün yarın alıcam inşallah,gecikme servisle alakalı değil :)
onlar hemen başlayamamışlardı ,bundan benim haberim vardı, bana söylediler çabuk bitmeyeceğini ben -tamam -demiştim .çok yakındır tayımı alıcam ALLAH"ın izniyle,ondan sonra aranızdayım .... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
taymı..... şşşşşşş... örtmeniimmm.. artıkın at olmaya başladı sisin püsküllet......şşşşşşşşş...ben biliyom.. büüüyo artıkın.....
EH OKAN BUNUN ACISINI Bİ GÜZEL ÇIKARTMAZMIYIM SENDEN ... :mrgreen: :mrgreen: ANLADIN SEN ONU KANIMCA :cheesy:
aaaaaaaaaaaaa... örtmenim m.. demedimki ama yeni honda transalp aldıınısı..ayy.. ağzımdan kaçtııı.... :cry: :cry: :cry: :cry: tüü bana yasık bana.... :oops: :oops:Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
ulaaaa ben bu akşam çaycıları ariicaktım.. tüüüü saatde 22:30 oldu.. ulaaaaaa.......yine layt diicekler şimcik... :cry: :cry: