komtanım yaygara ile alakası yok diğer çin mallarına bakıyorum bizimkiler boruu...sadece dile getirdik bu yedek parça olayını..
Yazdırılabilir Görünüm
komtanım yaygara ile alakası yok diğer çin mallarına bakıyorum bizimkiler boruu...sadece dile getirdik bu yedek parça olayını..
ilçe kaymakamlıkları ve il valiliklerindeki tüketici sorunları masası hakem heyetleri,rekabet kurulu ve tüketici mahkemeleri derdimize derman olacaklardır pek çok konuda...tadı kaçtı,artık dişimizi gösteriyoruz...dua etsinler ali usta var arada,sarıkayaların pek çok açığı ve dalaveresini kendi imkanları dahilinde kapatmaya çalışıyor bizim memnuniyetimiz için,yoksa çok daha önceden patlak verirdi bu olanlar... :x
en doğrusu :cheesy:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
budur.
Müşteri velinimettir lafı boş değildir beyler. Sen tavsiye etmezsen ben etmezsem nasıl satarlar bu motorları? Derdini söylemeyen derman bulamaz. Ben susmayalım derim. Derdimiz neyse anlatalım. Sen ses çıkarmadıkça semer vuran çok olur.... Kendimiz eşşek yerine koydurmayalım... Parça fiyatları normal seviyeye çekilsin..
Hatta siteye banner koyalım. Protesto banner'ı...
Emrah kardeş susmayacağızda zaten.İçimizdeki hevesi paraya çeviriyorlar.Hepimizde bir heves çantalar aksesuarlar v.s neredeyse aldığı ilk haliyle binen yok bu motorlara hep aksesuar ve takı takıyoruz motorlarımıza.Bunu gören ithalatçıda 180 ytl zincir,520 egzoz,600 karburatör falan filan rakam ister tabi.Dolaylı yoldan bu gün motor ve aksesurlarıyla birlikte motorlarımız 6000,7000 ytl ye geldi bize.
Bu gün 520 ytl karşılığı egzoz değil 1 aylık asgari ücret demek.Bunlar ya ne sattığını bilmiyor yada hevesimizi görüp istifade ediyorlar.
Aslanburçluya yine katılıyorum girişi 1000,1500 ytl olan bu motorun 500 ytl veya üstü parçası olurmu.Demek komple motor aksamını alsak 3500 ytl öderiz herhalde.Parça fiyatları soygunculuktan başka bir şey değil.
Motorların ikinci eli oldu 3000 ytl.Bence 2. el alalım bi tane kime ne lazımsa söksün üzerinden.İş oraya gidecek galiba.
geri adım attırma çabaları yanlış anlaşılmalara sebep olabilir, "kişisel çıkarlar" ın söz konusu olduğu fikrine kapılabilir insanlar...bilmem anlatabiliyor muyum...para verdim...ama 3 milyar ama 20 milyar...hakkımı her türlü ararım,herkes de aramalı...
:x
Durum ortada geri adım atılacağını sanmıyorum.Günün birinde bu parçalar herkeze lazım olacak.Geri adım atanı 500 ytl ve üzeri hesap ödediğinde görücem buradan.
pek güssel bi girişim sevgili dostlar kutlarım.... tuzu kurular yaygara falan desinler.. hatta madem bunca memnunlar bu muammaleden bi zahmet bizim makinelerinde bakımlarını yaptırsınlar sevabına... murata 2 egzost... bana şanzıman takımı falan alsınlar... eksiği olanlar varsa da yazın yaygara kopardığımızı sööliyen abilerimisss alıcaklarmış...
wendy olayına gelince... bu işin çözümü ne yazık ki çinde diil gibi geliyo bana... adamlar kızıl çin falan diil.. bildiğiniz kapitalist... emreye ayrı, sarıkayalara ayrı sözler veren insanlar... hatta bildiğim kadarıyla motomax da getirmeye başlamış... siz varın anlayın artık mantaliteyi... hatta bursalı bi firmaya başka bi isim altında da göndericeklerdi falan filan... belki distrübütörlerin üstüne gitmek daha akıllıca olabilir... 3 kuruşa gelen makineleri zaten 30 kuruşa aldık (her ne kadar bize çok ucuz gözüksede)... parçada artık 30 diil de 130 kazanmaya çalışıyolar ve biz buna bozuluyoruz... tüm tepkimiz bunun üstüne.... cümleten kolay gelsin.....
inşallah hayırlı bir şey olur ama nedense hiç sanmıyorum..
yazıcı alıyorsunuz içindeki kartuş bile toplam değeri kadar nerdeyse .. :P
maalesef bu bir satış politikası . :P
Şu da dikkatimi çekiyor. Eminim Sarıkayalar bu siteyi takip ediyordur. Bu kadar eleştiriye kayıtsız kalıyorlar ya... İnsan haklılığı tescilleniyor diye düşünüyor. Eğer haksızlık yapıyor olsaydık; çıkar bakın şu,şu, şu sebepten bu iş böyle derlerdi...