istihap hadini aşmayın kardeşim. ne yapıyonus ölle yaa 200 kilo ağırlıkla motora binilirmi....vışşşş...Alıntı:
madend Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
istihap hadini aşmayın kardeşim. ne yapıyonus ölle yaa 200 kilo ağırlıkla motora binilirmi....vışşşş...Alıntı:
madend Nickli Üyeden Alıntı
sorma abi 95 lik artçım kilodan bacakları açamıyo haliyle ben yarı depoda yarı selede gidiyom.Ama deneyimimle söylüyom istihap haddinin gerçekten asılmaması gerekiyor yoksa motor durmuyo. :DAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: rampa aşşa hiç şansın yok söllim.. çok çabuk ısınıyo bizim balatalar.. kalitesi had safhada olduğu için heralde... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P
Allahtan kütahyada öle rampa filan yok ama İstanbula geçince artçı almam yoksa uçarız bi yerden
kütahyadan çok geçtim bi şehir içine girmek nasip olmadı .. inşallah ilk fırsatta sayende uurarım.. hemde seninle tanışmış olurus kardeşim....
inşallah abi her zaman beklerim belki bende yazın sizin oralara gelebilirim.Gelirsem ilk iş sana ulaşırım.Alıntı:
hadi bakalım... inşallah ..ama daha önce eskişehirde buluşacass heralde ...sana çok yakın zaten.. gelmemeslik yapmassın demii..
Neyyy Kütahyamı Balaban kebabımı dedi biri
o neki yaa.. balaban kebabı.. bende isterem....
Abi gelmeyi zaten çok istiyorum.Ama dünyanın binbir türlü hali var diye son katılım tarihi olan 15 haziranı beklicem.Bi de motoru satma ihtimalimde var.Ama satma olayım RR ımı sıfırlamak için olur.Alıntı: