Onay aşamasına alındık bundan sona kim tutar beni yaz adminim yazzzz
Yazdırılabilir Görünüm
Onay aşamasına alındık bundan sona kim tutar beni yaz adminim yazzzz
ulaaaa.. fır fırr geziiniss yaa.. kıskanmaya başladım artıkın .....
Evet muhakkak yarış seçmen şart. Bende yavaş sürme yarışını işaretledim va kaydı yaptırdım. Altına da not düştüm. Ben 47 yaşında bir adamım kiöseyle yarışacak çamurda debelenecek halim yok kayıt olsun diye işaretledim yavaş sürme yarışını siz yine de yok sayın dedim. Hehhhh Hehhhh. Diğeri de serbest zaman.
Ayrıca planı bile yaptım be siz ne sandınız. Sabah 6 da Ankara çıkış saat 9 da Eskişehir. Orada Emrah kardeşimi ziyaret sonra sizleri Bursa otoban çıkışında saat 13 cıvarı yakalayıp beraberce gitmek Bandırma ya. Nasıl plan ama.
ooohhhh.. suyundan da koyyy aksu babaa... :+1: :+1: :+1:
Yakışır Abicim bende yavaş gitmeyi işaretledim en kötü adminimin arkasına saklanırız o bizi korur
yav bi kurban lazım yarışta, tabi genel kanı bu durumda adminime yıkaraktan bu işin içinden sıyrılmak tabeee :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
biz yavaştan yürürüsss artık arkadan arkadan :P :P
Başımla beraber abi...
Şu telsiz işlerinide halletmek lazım herhalde
eşinlemi gelecen abi +1 yazıyorum cadır falan hazırsınız demiAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Alper malesef tek geliyorum çadır hazır olur ozamana kadar internetten aldım Bizim kızın sınıfı doğum günü yaz tatiline ve okulun son ayına denk gelenlere toplu doğum günü partisi ayarlanmış hanım çocukla oraya katılıyo malum bizimkininde doğum günü olunca ben kaçıyorum anlıyacağın.