Biri darbe mi ,Celil mi dedi ??????
Hanimiş benim dedem attaya mı gitmiş.......:mrgreen::mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Biri darbe mi ,Celil mi dedi ??????
Hanimiş benim dedem attaya mı gitmiş.......:mrgreen::mrgreen:
Adam Bi Şikayet Konusu Açtı, Ne Geyik Alanı Oldu Bize He...Eğleniyoruz Eni Konu :D
vay arkadaş ne konu bee olay oldu..:) malum yağmurlar başladı istanbul için diyorum.bu yağmura yakalandım motorun önü çok fena sola doğru kayıyo.çok tatlı bir fren yapsam bile kayıyo bu sabah bi siftah açtım bayan sürücü sayesinde birden önüme atladı hiç sağına soluna bakmıyo sadece direksiyonu tutuyo ve gaza basıyo.onun yüzünden ıslak zeminde hafif fren yaptım ve motor yattı benimle beraber kadına iyi sövdüm kaçtı.sabah sabah karizma çizildi allah tan motor çizilmedi.tavsiyem yağmurda yakalınırsanız sakın kullanmayın çok sakat.
mevlana dan alıntılar. ben dert yandıysam kendim için değil başka bir arkadaş için bur da anlatamam bir gün karşılaşırsak anlatırım sizlere. çünkü o konu karşısında çok duygulandım ve sinirlendim bi an.
bu ortam bana göre değil en iyisi ben hesabı kapamak.dostulktan bahsediliyo her kes bir birine laf sokma yarışında argo kelimeler falan bir şikayet konusu bu kadarda bocalanmaz ki ilk başlarda.. götüne güvenemiyosan..gibi kelimeler kullanıldı bişey demedim ama bu kadarda olmaz. saygılarımla..