Bu yaz festivallerde yalnız kalıcaz herhalde herkesin planları hazır :)
Yazdırılabilir Görünüm
Bu yaz festivallerde yalnız kalıcaz herhalde herkesin planları hazır :)
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: ayıpo ettin celil abi sensiz olurmu hiç :mrgreen::mrgreen:
ver ver, biraz daha ara azı ver sen. fazerci seni :lol::lol::lol::lol:
bizim programda HAYIR :mrgreen::mrgreen: EŞLERE HAYIR
özgür bizim yapmayı planladığımız gezi ağustos ayı içerisinde ve o ayda bir batum festivali oluyor onun dışında diğer tüm festivallere gitme imkanımız var üzülme :(:mrgreen::cheesy::|:p:x
bak bak neler düşlünüyormuş neler, bizim neden haberimiz yok. :mrgreen::mrgreen:
Bak bak bak bak nasıl bilenmiş nasıl bilenmiş :p:p:p
Neler düşünüyormuşum? :mrgreen: O geziyi benim eküri ile iki kişilik düşünüyorum çünkü. RR'la ayrı, ekürimle ayrı, endurocu kallavi abilerimiz var bi de, onlar la da ayrı. 3 gezi düşünüyorum gözlerim kapalı :p
Kısmet tabi. Daha çok var. Herşeyden önce zaman ayarlamam gerekicek. Bizim firmanın berbat bi yönünü öğrendim yakın zamanda; yıllık izinleri sadece ramazanda veriyomuş.. İş bakıyorum buradan istifa edicem iş bulunca. hayırlısı 8)
şimdi birde şuna değinmek istiyorum;
Bazı arkadaşlarım ya rota çok uzun diyor, bazıları 15 güne sığmaz diyor bazı arkadaşlarda motorla gidilmesi zor diyor, sırayla cevap veriyorum ;
1 - Rota çok uzun = doğrudur rotamız uzun biraz daha kısıtlamaya gidilecek :mrgreen::mrgreen:
2- 15 gün yetmez = yeter arkadaşlar, her gittiğimiz yerde 2 gün kalacak halimiz yok. maksat tatil yapmak olsada asıl amaç ülkemizin güzelliklerini görmek, şehitliklerden tutunda kazı alanlarına, antik kentlerden tutunda yaylalara kadar gezip, görüp, öğrenmek
3- yollara değinecek olursak da hani trabzonluların meşhur lafı vardır;
BİZE HER YER TRABZON diye tüm yolları, engelleri aşarız merak etmeyin siz:mrgreen::mrgreen:
o halde tekrarlıyorum adana ve sivas ı rotadan çıkartıp 15 gün değil 8 gün sürecek bir gezi planı bu
http://goo.gl/maps/VpvyU
2459 km yaparız kamız rahat olur
Yola çıkacak arkadaşlara,
Ben geçmiş tecrübemi paylaşayım ,
Rota : bursa-çanakkale şehitlik-assos-küçükkuyu-altınoluk-ayvalık-cunda-eski foça-selçuk-meryem ana-izmir-didim-bodrum-marmaris-ölüdeniz-kaş-demre-olympos-kemer-konyaaltı-alanya-burdur-afyon-bursa.
Bu rota ilk çıktığm rotaydı. GPS yoktu.8 gün sürdü.7000 km gibi yol gidildi yaklaşık 24 farklı tarihi mekan gezildi neredeyse her denize girildi. Ama bu arabaylaydı.Ayrıca bu rota tersine olmalıydı.
Sonuç, yol çok yorucu sıcak ve tehlikeli oluyor. Motor ile yapılamaz dememin sebebi, denize girip çıktıktan sonra vücut dinlenmek ve uyumak istiyor. O sıcakta yolda bayılırsınız.
Tavsiyem, İlk yola çıktığınızda direk Alanya tarafına inin, hem güç kuvvet yerinde olacak hem de en güzel gece mekanları (sap olarak girilebilecek :) ) orada. Robinhood ve Latino. Oralarda manyak eğlenceler dönüyor bilirsiniz. Ayrıca gece yola çıkıp ege akdeniz yolundan daha güvenli ve tenha yoldan direk güneye inersiniz.Tekne turları vs. herşey var, bi kaç gün yorgunluğu atarsınız sonra para ve güç durumuna göre kıyıdan kuzeye doğru dönersiniz. Sıkılınca direk dönüşe geçmek kolay olacaktır. Zaten yolda mutlaka terslikler çıkar, hastalanan insan ve motorlar olacaktır.Bu durumda en azından en iyi eğlenceyi baştan yaşamış olursunuz.Her yere boşa direksiyon kırmayın, amacı baştan belirleyin eğlence mi kültür turizmi mi.
Arkadaşlar burada yazdıklarımı ukalalık olarak olarak kabul etmeyin lütfen hepsi dost tavsiyesidir 8)
http://blog.tatilklavuzu.com/wp-cont..._robinHood.jpg
bende kız arakadaşımla çıkmayı planlıyorum özgürün ve celilin de dediği gibi yolun büyük kısmı marmara -akdenizi döneşe değil gidişe ayrıcağım.
eğer geçen yıl gibi uygun fiyatlı olursa bookingden oteller ayarlarım.
kimle gideceğim konusunda da belli bişey yok yüksek ihtimal celil gelmesse tek.
ayrıca yurt dışı için araştıma yaptım ne gerekli ne değil derledim toparladım.başka başlık altında yazacağım onlarıda
Konuyu gizli gizli sessizce takip ediyorum beyler=) motoru aldıgımdan beri bu tarzda bi tur yapmayı planlıyordum ama ilk yılım oldugundan belirli bi grubum yok
planlar olgunlaşınca birine entegre olacam(grup istemesede zorla gelecem arkadaş=))
2013 çokkkkkkkkkkrenkli geçecek çokkkkkkk:mrgreen::mrgreen::mrgreen: