Yazık o motora yazık :mrgreen:
Egsozlar kromaj istiyo :?
Yazdırılabilir Görünüm
Yazık o motora yazık :mrgreen:
Egsozlar kromaj istiyo :?
Emrehan hocam, eline emeğine sağlık. Çok özeniyorum sana resimleri gördükçe yaa , valla helal olsun :cheesy:
Bir motoru en detaylarina kadar anlamak icin en dogru yol bu sanirim:)
Emrehan satamazsin o motoru ya,topladikdan sonra evladin gbi olur onazar
Destek için teşekkür ederim hepinize dostlar.
Cihan Efendi'ye de teessüf ederim. :p Neden yazık olsun motora? Cilalicaz parlatçaz öyle toplicaz. Bizim anahtarlar feyzıra uyarsa en geç Eskişehir Odunpazarı Festivalinde feyzır sökme tecrübesi de yaşamayı planlıyorum zaten. :p:p
Emre kardeşim ben aslında bu işlerden çok anlayan, eli anahtar tutan bi adam değilim de; bi deli cesareti geldi işte. :p Yapılamayacak şey değilmiş, onu anladım. :cheesy:
Vekilime de kesinlikle katılıyorum; motoru anlamnın en sağlam yoluymuş bu; gerçi motor kısmına hiç dokunmadım ama, "ya toplayamazsam" gerginliğiyle motor dışındaki tüm aksamı nerdeyse ezberledim. :mrgreen: Satamama konusuna gelince, zaten şimdiden "canım evladım" demeye başladım sevgili motoruma; inşallah bunu satmadan VN800 alma imkanım olur da; bunu da hanıma hediye ederim diyorum. :cheesy:
Bu arada, ilginç bir detay; ben bugün yaklaşık 4 saat OSTİM'de 8 numara lokma aradım. :? Yok... Satan yerleri gezdim, yok. Arkadaşın dükkandaki çırağı bütün komşulara gönderdik; ödünç verebilecek var mı diye; o da yok. Bu 8mm lokmayı satan da yok kullanan da yok yahu... :?
Fazer kurban olsun sana be :p
lokma anahtar mağazalarda 10 tl be Emrehan..alsaydın da uğraşmasaydın keşke..avatarın da süper bu arada.
Doktorum amacım satın almaktı zaten de; bulamayınca ödünç alabilecek yer aradım. Yoksa 10 lira bile değil; benim zaten cırcırlı kolum falan var; sadece ucuna lokma lazımdı, onlar da son aldığımda 3-4 lira idi. 8mm almamışım zamanında; alt yan kapaklarla işim olmaz diye... Dün de sanayinin içindeki koca koca 2 tane dükkana baktım, bulamadım. O yüzden ödünç verecek yer aradım, onu da bulamadım. :|
Yakın olsak bende vardı, hem yardıma da gelirdim bahane olurdu :mrgreen:
Kardeşim şimdi baka kaldım aşağı indim motoruma ne yapabilirim diye düşünmeye başladım bir ara senin şu tamir haneye uğrayayım ya parçaları çok dağıtmışsın bende bir araya toplayam bari :p