laa gelirsen başlayacan yine nası yaşıyonuz bu şehirde falan demeye. :P :lol:Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
olm zehirlemiş bu şehir bizi yapcak bişi yok vallah.. :?
Yazdırılabilir Görünüm
laa gelirsen başlayacan yine nası yaşıyonuz bu şehirde falan demeye. :P :lol:Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
olm zehirlemiş bu şehir bizi yapcak bişi yok vallah.. :?
E derim tabi yalan mı? Kendi gözlerinle görmedin mi?
Alla allaaa!
uzun zamandır giremiyordum siteye sağolsun admin yardımcı oldu artık mutluyummmmm eskişehirdeki buluşmanız guzel olur inşallah katılmak isterdim ama belli de olmaz saat 21:00 itibariyle işten çıkıp 21:30 gibi sizi bulmaya çalışabilirimde bi aksilik olmazsa...
arkadaşlar selam,
akşam tophanede nargile , cola vs .. içmeyin sadece cay için derim... bardak cay 2 YTL ... :evil:
2.5 senedir burda olmama ragmen dün cok kotü kazıklandım....
2 meyveli soda bi cola 14 YTL ödedim ... :oops:
Ne var bu tophanede anlamadım gitti. İşletmecilerin çoğu mafya kılıklı adamlar ve fiyatlar da kendileri gibi. Otoparka bakanlar da ayrı bir dert. Neyi var oranın hiçbirşeyi. Gidin Galata Dersaadet e hiç değilse canlı müzik manzara var. Çıkın Gülhane çay bahçelerine manzara var. İt kopuk, mafya kılıklı işletmeciler ve köpek otoparkçılar yok, kazık da yemezsiniz. Yine de çok istiyorsanız Reina ya gidin de değsin gittiğinize o kadar da kazık değil.
1-aidikurt (+1)
2-ilker (+1)
3-motojunior (+1
4-inci
5-yenikoylu_ua (+1)
6- moonchild
7-FATİH
8-Carvalho (uygun bir saatte çıkabilirsem)
9-Bull (+0)
10- aslanburclu
11-RızaHoşgör
12-Frontier
13-gecee
14-agresus...
Ben daha öncede söylemiştim , şimdide aynısını söylüyorum..İş çıkış saati uygun olan ve mekana ilk giden arkadaşlar otoparkın olduğu yere değilde kaldırımın önünde motorları çekip girişteki dükkanlara fiyat sorduğunda kalabalık (20-30kişi) olacağımızı söyleyince adamlara karşı pazarlık etme şansımız oluyor...Çayı 1 ytl den kim verirse onun mekanını şenlendiririz olur biter..Her gittiğimiz yerde 200-250 ytl hesap geliyor bu parayı kazanmak için ne kadar çalışıyoruz ne kadar mesai harcıyoruz arkadaşlar... :? Tophane , gülhane , nevizade fark etmez yer önemli değil bize muhabbet lazım muhabbetin sonunda da damakta kalan tadı lazım..Bu müesseselere baştan pazarlık yapılırsa ağzımızın tadını bozamazlar..Benim bildiğim en az 2 motosiklet sitesi tophanede buluşuyor ve onlara farklı fiyattan hesap alınıyor..Bizimde sayımız az değil..
Baktık olmadı Zabitim Tayfun'umu salarız üzerlerine :P :mrgreen:
Arkadaşlar,
Maalesef memleketten eniştem geldiği için bu akşam size katılamıyorum.
Not: Hafta sonu Bandırma'da olacağım gelmek isteyen var ise katılabilir, Erdek yapacağım.
Saygılar
Özgür
Dün akşam beklediğim gibi işten geç çıkabildim, aranızda olamadım sevgili dostlar...
Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, gördüklerinizi anlatın bakayım...Tplantıdan bir karar çıktı mı? Bu biraz resmi oldu şöyle diyelim o zaman, muhabbete Eskişehir gezisi konu oldu mu? Bu gezi için öngörüler yapıldı mı, ne bileyim saat konusu 7'ye fikslendi mi, daha erken çıkmak isteyenler için farklı gruplar oluşturulacak mı, güzergah gözden geçirildi mi? Kaçarlı gruplar olarak yola çıkacağız?
Kısaca gidiş planı ile ilgili paylaşabileceğiniz konuşmalar olduysa duymak isteriz...
Cumartesi mi, Bana uğrayıp beraber gidecek miyiz? ADMİNNNNNNNNNNNNNNNNN ! Nerdesin yawwwwwww ? :?
yavvvvvvv heyecan yapmayı arıyacam simdi telden sizleri
2 grup halinde cıkılıcak biri cuma izin alanlarki bende bugun izin almaya calısıcam
diğeride cumartesi sabahı saat 7 de kozyatagı carrefourdan cıkıcak olan grup