Nerden sattık bu motor aletini... :cry: :?
Yazdırılabilir Görünüm
Nerden sattık bu motor aletini... :cry: :?
teşekkür ederim komtanım :cheesy:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
evet geçmesinler tabii... biz geçeriz orda beklerler bizi nereye gideceksek ordan gideriz ... :D
yaw sizi yalnız bırakmaya içim elvermiyo koc yiğitler cok isterdim olmak ama ehliyetsizken tırsıyorum acaip...
bi de ben cok bahtsız adamımdır 2-3 yıllık ehliyeti olan adam polise ehliyet gostermemiştir asma bana daha almadan sorarlar beni biliyom kendimi
ama bir alayım ehliyeti oradayım direkt haberiniz olsun...
şimdiden kazasız belasız iyi eglenceler..
Evet İnci hocam güzel fikir komtanım anadolu grubu haremde karşılasın bizi uygunmudur yanlız 8 de buluşsak kalkışımız 8:10 sirkecide vapur kaçtadır karşıya kaçta varırız ona göre karşının kaçta orda olması lazım bilen biri yol iz göstersin bana hertürlü uyar
iyide arkadaşım planlı iş yapalım lütfen.haremden sonra gidilecek yer netleşsin sonra küslük çıkıyor.benim önerim çengelköy dür.özlemişliğimde var çınaraltınıAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
kUBİLAY SAATLERİ FALAN BEN HİÇ ARAŞTIRMADIM .bU TEKLİFİ KARŞIDA OTURANLAR İÇİN YAPTIM ...hep onlar bu tarafa gelmek zorunda kalıyorlar..bir jest yapalım dedim saatleri ve mekanı konuşalım dedim vakit varken ..olurmu RIZA ?Alıntı:
Rıza abi gönüller bir olsun maksat beraber olmak benim için mekan farketmez zaten oyüzden sadece buluşma yeri belirlemiştik herkez toplandığında karar verilsin diye çengelköyde uyar bağdat caddesinde bi kortej turu fena olmaz
Aslında herkez okey derse buluşmayı saat 8de sirkecide yapabiliriz zamandan kazanmış oluruz biraz
biz henüz grup uyumu sorunumuzu üzerimizden atabilmiş mdeğiliz.haremden sonraki nokta netleşsin.gelen gelecektir gelmek isteyeyen gelmeyecektir.ama mekan belirtmezsek çok seslilik çıkacakkı bu hoş olmuyorAlıntı:
Serhat galiba vapurla geçiyo bilgisi vardır herhalde saatler ve ne kadar zamanda karşıda olunduğuyla ilgili
Arkadaşlar ben muhtemelen gelemicem ama yardımcı olmaya çalışayım: Her gün biniyoruım arabalıya, normalde yarım saatte birdir ama erken dolarsa kalkar genelde...Ama bence 20:00'de Sirkeci'de hazır bulunulursa 20:30'a binilir... 21:00'e doğru Harem'de olursunuz!! Bir de kaç kişi olunacak bilemiyorum ama motorları parkedebileceğiniz yer olsa fena olmaz dimi?? :) O zaman Fenerbahçe bir tercih olabilir! Çaylar orada da pahalıdır Tophane veya Dolmabahçe kadar! Sadece bir öneri...