Altan sadece EKini satıyo da ondan öle fiyat veriyo SOZunu başka yerden alıyon :P :P :P :P :PAlıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Altan sadece EKini satıyo da ondan öle fiyat veriyo SOZunu başka yerden alıyon :P :P :P :P :PAlıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
Bak işte bu olabilir süper :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar benim motorda yedi bin km'de eksoz sıkıntısı bendede var bizim burada tayyim diye bir eksoz ustası var ve aynı eksozun çiftini 200 ytl ye yapıyor hatta isterseniz biraz daha uzun bile yaptıra biliyorsunuz yanii ben daha ne diyeyim allah tayyim ustayı başımızdan eksik etmesin.bu arada eksozlarını yeniden yaptığı 2 raptor biliyorum.
Sizin orası neresi acaba? bu egsozların aynısı derken şekil olarak heralde. Peki boş egsozmu yapıyolar yoksa içinde susturucu oluyomu. Ayrıca tek katmı oluo yoksa içte bir boru daha oluyomu. Tek kat egsızlarda zamanla sararma oluyoda.Alıntı:
deep-impact Nickli Üyeden Alıntı
bizim burası izmir oluyor avatarda yazdığı üzere dostum içinde ayrıyetten boru var usta izmirde tek bütün motor kullanıciları bilir onu aynısı derken dış görünüş olarakta aynısını yapıyor usta yani kısaca usta on numara.
Fiyatlar bolgelere gore değişiyormu bilmem ama Çanakkale de bayii arkadaş sordu ve karsız fiyatı 150 ytl + KDV....Alıntı:
tt06 Nickli Üyeden Alıntı
bu fiyatlar gerçekten kafa karıştırıyor....
? *
Yaw arkadaşlar istanbulda , bi yer tarif edin su egzostları değiştirecem ben malum benimkilerde susturucu yok içi boşaltılmış , ses cok güzel aslında ama ben sessiz tıkır tıkır bi egzost yaptırmak istiyom , yada açtırmak isteyen varsa takasta yapabilirim, mümkünse anadolu yakasında uygun fiyatlı, egzost yapan bi yer var mı ????
Anlaşılan o ki Eger eksozlarınınz artık ölmüşse yukarıda arkadaşların yazdığı fiyatlara ( 200-300 arası) eksoz yaptırabilirsiniz yani hemde daha sağlam bile olur yani
dostlar ben motorun ismini değiştirecem
hani depoda yazıyor ya REGAL RAPTOR diye
haaaa işte onu sildirip KINO DAVIDSON yapacam...
madem ki SARIKAYALAR osu busu garanti kapsamına girmiyor kabul etmiyor eee bende o kadar para verecem yaptıracam hadeee hadeeee
aynen bir brush yaptıracam varmı güzel brush yapan depoyu söküp göndereyim size ona güzel bir bursh cektirim " Kino Davidson " diye
zaten millet hababam soruyor harleymi diye bende yoo Kino diyorum Harleyin Kardeşinin motorlarından
bunlar 2 kardeşmiş birisi HARLEY diğeri KİNO diyorum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: