yapıcam cemcem kardeşimAlıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
istikrar kardeşim yazılarında bir daha garip karikatürler hareketli gifler kullanma aksi halinde üyeliğin silinecektir.
BU BİR UYARIDIR.
Yazdırılabilir Görünüm
yapıcam cemcem kardeşimAlıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
istikrar kardeşim yazılarında bir daha garip karikatürler hareketli gifler kullanma aksi halinde üyeliğin silinecektir.
BU BİR UYARIDIR.
uslup uslup uslup.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
bu APACHE (İSTİKRAR)...
kibrini ve grurunu öfkesiyle yoğurmuş üzerine çok bilmişliğini sepeleyip
kızgın ve sert bir ateşte pişirip sıcak sıcak yemiş ve hazmedemeyip siteye pislemiştir.
HANDO istikrarsızdır diyor... :x
alperim canım kardeşim...biz bu arkadaşa çok nazik bi dille zaten olayı izah ettik.. ama o hala uslübuna deişiklik getirmiş değil....bu sitede yüzlerce mesaj yazmış arkadaşlarımız var..hiç birisinde ben bu şekilde bi tavır görmedim...sosyal ilişkilerinde de böylemi acaba merak ediyorum ..Alıntı:
referans sistemine tam destek veriyorum.. ayrıca sitede birçok kayıtlı üyemiz var ama nerdeler...onlar içinde bi uyarı olabilir .. katılımı artırmak için...yinede sen bilirsin...
ayrıca bu aralar dikkatimi çekti...
kino baba..
emrah komtan ...
inci örtmen...
emrahküçükgirgin ...
agresus...
hiç katılımda bulunmuyorlar...acaba kalplerinimi kırdık .. bi yanlışmı yaptık.. artık sitemizin karakterleri haline gelmiş bu arkadaşlarımızın neden eskisi kadar iştirakte bulunmadıklarını çok merak ediyorum...birebir araştırılmasını rica ediyorum...
oka kardeşim bu konuyu bu hafta halledicem merak etme
kino baba..
emrah komtan ...
inci örtmen...
emrahküçükgirgin ...
agresus...
onlar bızım canlarımız bizde oyle kırgınlık flan olmaz sonucta hepimiz birbirimizi biliyoruz astık o olayları bizler arasında kırgınlık olmaz
tamam imparatorum.. yinede dediğimi yabana atma ... bi telefona bakar herşey.. bi arayalım bu kardeşlerimizi...Alıntı:
ben yarın ararım kardeşim sen merak etme
Belki işlerinin yoğunluğundan giremiyorlardır hemen kötü şeyleri aklımıza getirmeyelim biz onları çok seviyoruz onlarında bizi sevdiğine inanıyorum
HERYERDEYİZ HEP BERABERİZ BİRİ BİZİ DURDURSUN
BEN GERİZEKALIYIM
Şimdi arkadaşım ya siz anlatmak istediğini tam olarak anlatamıyorsunuz ya da bunca insan yazdıklarını anlayamıyor. ben illaki bu siteyi hackleyeceğim bunun için bahane arıyorum gibi bir niyetiniz varsa ve bu siteyi hackledim diye bir yerlerde gövde gösterisi yapmak gibi bir fikriniz varsa motoru,dişliyi , modifiyeyi bir kenara bırakıp bunu açık açık belirtsenizde herkez tam olarak niyetinizi anlasa , yok eğer böyle bir niyetiniz yok ve motorsiklet konusundaki tecrübelerinizi paylaşmak istiyorsanız elbette bilgileriniz özellikle mekanik olarak pek te içeği bilinmeyen ve bu motoru iyi tanımayanlar için değerli bir klavuz olacaktır. özelikle teknik servislerin ülke çapında bu kadar yetersiz ve mevcut servislerin ilgisizliğinden ve ücretlerinin pahalı olmasından bu kadar yakınan bir kullanıcı grubuna bu bilgiler ve uygulamalar ilaç gibi gelecektir.
ancak açtınız bir başka başlıkta regalin dişlileri kadar dandik dişli görmediğinizi ve bir takım modifiyeler yaptığını belirtiyorsunuz. bu başlığında ise koruma demirlerinin dayanıksız olduğundan bahsederken en son mesajında modifiye yaptığınız bu motorun aslında regal değilde hyosung olduğunu söylüyorsunuz hyosung 'da koruma demirlerinden bahsediyorsanız eğer bu hyosung'un ya Gv 250 ya da 650 modeli, eğer motorunuz hyosung un bu modellerinden birisiyse Regal raptor sitesinde bunları anlatmandaki amacı anlayamadım. yok aynı zamanda bir de Regaliniz var ise sizden ricam bu motora tam olarak ne yaptınız resimlerle anlatmanız.yoksa şu ana kadar yazdığınız ve yaptığını söylediğiniz şey insanları tehdit ve hakir görmekten ileri gidemiyor. dolayısıyla bütün bu anlattıklarınız ve yaptığınız modifiyeler ciddiye alınmıyor. bir kaç poz resim gönderin ,yaptıklarınızı hep beraber yorumlayalım, belki sizin yaptığınız bir modifiyeyi daha iyiye daha ileriye götürebilecek fikirler çıkartırız.belki yaptığınızın aynısını yapacak hatta daha ileriye götürecek üyeler çıkabilir.
Bu forumun yaş ortalaması biraz büyük. dolayısıyla , herhangi bir tartışma forumunda rahatlıkla kurulabilecek kelimeler burada göze batıyor. ayrıca belki bilmiyorsunuz dur diye açıklayayım. bu forumun ilk kurulma amacı , diğer forumlarda başka motor kullananların sataşmlarına ve aşalamalarına tepkidir ,genel amaç ise bilgi alış verişi ve toplu organizasyon yapmaktır. ara sıra bu foruma birileri gelir ve regal raptoru kötüleyen kelimeler kullanır ve gider. kullandığınız kelimelerden dolayı sizinde bu niyette insanlardan olduğunuz zannediliyor.dolayısıyla sevgil İstikrar kardeşim ( yaşınızı bilmiyorum bu yüzden hitap tarzımı mazur görün belki de benden büyüksünüz, benim yaş 37 ) tam olarak yaptıklarının bir kaç poz resmini koysan , kaça mal olduğunu belirtsen , bu modifiyeyi yapmadan önceki performans ile yaptıktan sonraki performanı yorumlasan ve de bu parçaları kim yaptı adres telefon yazsan.hatta topklantılara gelsen herkez yaptıklarını kendi gözüyle görse herkez için hayırlısı olacak