Maşallah güzel bir gece olmuş emeği geçen gelen arkadaşlara teşekkürler nazar
Resimlerde çok iyi 8)
(Polis amcalar size selam göndermiş :mrgreen:)
Yazdırılabilir Görünüm
Maşallah güzel bir gece olmuş emeği geçen gelen arkadaşlara teşekkürler nazar
Resimlerde çok iyi 8)
(Polis amcalar size selam göndermiş :mrgreen:)
Istanbul zorlu kalabalik bir bulusma yasamissiniz tebrikler 8)nice kazasiz gezmelere insallaaaah
Dünkü grubun ihtiyarı olarak gençlerle Bebek sahillerinde sürmek çok zevkli oldu.nazar
Ani buluşmalar plansız,programsız olur adı üstünde ama yağmur ve polis hesapta yoktu :p:p
Allahtan admin kurtardı arkadaşları çılgın ikna yeteneğini kullanarak 8) (ben az ilerde saklanıyordum :p:p:p )
Ahmet hesap sende kaldı.Sonra hesaplaşırız..
Dün akşamki buluşmayla ve başımıza gelen olaylarla ilgili ufak bir özet :mrgreen::mrgreen:
Saat 8 : 45gibi ortaköyde opetin karşında buluştuk. ortaköy kalabalık olduğu için bebek sarıyer tarafında oturacak yer bakarken sahilde bi çaycıda durduk. motorları park ettik ama hemen yanımızda park etmiş arabacı biraz sorun çıkardı neyse onu hallettik tam masaları birleştirip çay içecez bu seferde çaycı demezmi; sizi şöyle diğer tarafa alsak diye, neden dedik müşteri gelebilir. Ulan biz müşteri değilmiyiz dedik ve çay içmeden kalktık ordan :x:x Baltalimanı kemik hastanesinin çay bahçesinde mola verdik çaylarımızı tostumuzu yedik hesabı Ahmete kitledik :mrgreen:.
Çaylar bitince Ortaköyde kumyir yemeye gittik güzel bir sürüşle beraber ortaköye vardık motorları park ettik ama yağmur atıştırmaya başladı. Bizde Kumpiri iptal edip evlerin yolunu tutalım derken polisin bizi çevirmesiyle büyük bir şok yaşadık :lol: herkesin ehliyet ruhsatını aldı (serdar en son çıktığı için onu farketmediler :mrgreen:) bizi çevirmesinin nedeni ters şeritten çıkış yapmışız ve ceza kesecek 5-10 dk dil döktükten sonra ceza yazdırmadan çıktık yola ve tahmini gece 00:00 gibi herkes evindeydi.
1- İstanbul gibi metropolde çay içmeye yer bulamadık :mrgreen::mrgreen::mrgreen: kala kala hastanenin çay bahçesinde çay içtik. Hastane sanki bize gel der gibiydi.( Balta limanı KEMİK hastalıkları hastanesi :mrgreen::mrgreen:
2- Bundan sonraki buluşma gününü Lütfen Serdar (uçanlaz) ayarlamasın :mrgreen::mrgreen:
3- Bir sonraki ANİ buluşmalarda istanbulu iyi bilen en az bir kişi yanımızda olsun :mrgreen::mrgreen:
fotoğraflar güzel çıkmış elinize sağlık
Vaaay.. öylemi olduk şimdi çok saygı değer adminim benim..
Evvela yanlış anlaşılmış.Benim buluşma ayarlamak gibi bir amacım yok.Sadece anlık müsait olanların ve benim gibi facebook kullananamayanların haberleşip buluşabileceği bir topic açtım.Açmişkende senle telefonda konuşmamıza istinaden hafta sonu yağmurlu olması nedeni ile buluşalım dedik ve o görüşmeyi bu topice yazdım:shock:
Halen yargılanmakta olduğum kopperatif yöneticiliği sorunlarım nedeni ile birilerini ayarlayıp,birşeyler ayarlayıp,birşeyler yönetme gibi durumlara tövbeliyim.Hiç işim olmaz.Yapanlara saygılıyım o ayrı.. 8)
İkincisi buluşmayı Ortaköy kumpir diye konuşmuştuk telefonda ve öyle yazdım foruma en azından ben öyle sanıyordum taki sen, biz Ortaköy'de 3 motor beklerken Bebeğe doğru gelin diye arayana kadar..:x:x:x
Ayrıca dünya motor tarihinde bir hastane bahçesinde moto buluşma ayarlayan ilk admin olarak tarihe geçmeyide başaran sensin. :p:p:p:p:p
Son olarak yağmurun yağmasına sebep olan kişininde kendin olduğunu beyaan edende bizzat kendindi :p:p:p
Bütün bu suçlamaları bana kumpir ısmarlamadım diye yaptıysan ilk buluşmada 2 kere ısmarlıycam hemde full+full mezeli.Artvin’liyiz biz sözümüz sözdür bizim 8)8)
Ayrıca Kocaeli/Kandıra,Üsküdar,Batum da memleketlerim ama konumuzla bi alakası yok nazar
Güzel ve maceralı geçmiş emeğinize sağlık...
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim organizsayon için:)
bu arada dönüş yolunda alibeyköy çivarlarında bir minibüs beni kenara sıkıstırdı küçük bir düşme yaşadım bi kaç yerimde cizik mevcut neyseki çok büyük bir sıkıntı yok minibüscü arkadaş dışında herşey güzeldi tekrardan teşekkür ederim:)