Hazır paralarda yattı kaçırmicam ;)
Yazdırılabilir Görünüm
Kacirmazdin sen isini bilirsin :)
Murat bey sizin buluşma noktası incirli ömür Topkapı istikameti mi
Evet ömürden katilicam topkapi istikameti
Zannederim ikimiz varız o noktadan katılacak. Pazar 8.00 de görüşürüz.
Arkadaşlar Pazar günü 30 Ağustos tören çalışmaları nedeniyle bazı yolların kapalı olacağı bilgisi geldi. Bizim Avrupayakası çıkışımızı ilgilendirebilecek yol kapamaları olacağı sanılmaktadır.
Trafiğe kapatılacak cadde ve sokaklar
Trafiğe kapatılacak cadde ve sokaklar şöyle:
Topkule ve Mahmutbey köprüsü, Mahmutbey yolu ve Topkule arası, Vatan Caddesi, Oğuzhan Caddesi, Topkapı, Edirnekapı Kavşağı ve Vatan Caddesi kesişim noktası trafiğe kapatılacak. Mahmutbey Köprüsü ve Sultançiftliği kavşağı arasında kalan yol da trafiğe kapatılacak yollar arasında.
http://www.yenisafak.com.tr/gundem/i...-kapali-679060
Arkadaşlar bizim güzergahımızı ilgilendiren bir durum var mıdır ?
pazar günü 24 saat nöbetciyim hastanede yoksa bende sizlere katılırdım gebzede oturuyorum ama bir çay içemeye beklerim medicalpark hastanesindeyim :)
Celil abi gelirseniz acil birimindeyim adım gültekin yüz yüze tanışmış olurum sizlerle sıcak çay kahveler ve harareti çıkanlar için soğuk içeçeklerde benden :)
Ali kapalı yol güzelgahı bizim rotamız dışında ama kişilerin buluşma noktasına gelirken durumu gözününda bulundurmaları gerekebilir 8)
Gültekin teşekkürler gebze içine girmicez uğramamız zor ama durum ve zaman uygun olursa ugramaya çalışırız 8)