abi istanbulda geze geze kafam ütülendi biraz deişiklik olur birazda ayamız alışır grub ortamınıda hevesimiz olur inş
Yazdırılabilir Görünüm
abi istanbulda geze geze kafam ütülendi biraz deişiklik olur birazda ayamız alışır grub ortamınıda hevesimiz olur inş
İstanbulun bütün sokaklarını tavaf ediyosunuz yalovaya kadarda gelirsiniz herhaldeAlıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
e geliyim o zmn yaa babama soruyorum hemen :D
gelebilirsin tabi yeaks. yalova çok uzak bir mesafe değil. hep beraber gaz açarıs sorunsuz gideriss.
alooooooooooo cemaaat bu festival çooook güssel olacak...
Zaten o gün polisler sadece motorların festival alanına sağsalım gelmeleri için düzenlemeleri yaparlar kimsenin ehliyet peşinde koşacağını zannetmiyorum
BEN BİŞEYİDE MEAK EDİYOM SİZ HANGİ TARİHTE YOLA CIKICAKSINIZ BEN İŞ ÇIKIŞI NASIL YAPICAM ELEMAN OLSA CUMARTESAİ İÇİN İZİN ALIRDIMDA SİZ PEKİ NE ZAMAN YOLA CIKICAKSINIZ NERDE NASIL BULUŞUCAKSINIZ BİLGİ VERİRMİSİNİZ ADMİNLER ?? :cry:
EYER YOLA CIKMAM PAZAR GÜNÜNE DENK GELİRSE ABİ BEN O ZAMAN ARAÇ VAPURUYLA GELİRİM HERALDE :lol:
oley be ilk buluşmamız olucak babam uyumuş bu arada nerde kalıcaz çadırda mı gidip bi çadır aliyim hemen kendime :D
Aramizda kalsin arkadaslar bende haala ehliyet yok şşşşş :-D
yok abi ben gelmiyorum...Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
speedy bizim mazeret yolumuzu açık bırakmış
ne şimdi bu gelsede olur gelmesede...
size iyi eğlenceler...
ya babama sordumda çevirme olursa nolucak diyo gerçekten ya çevirme olursa ?? bide vapurlamı gidicez yoksa karayoluyla mı ??