Aynı sorun bende de vardı ki ben izmir deyim ADAM gibi servis yok parça satan yok mal gibi kalıyorsun
Yazdırılabilir Görünüm
Samet inşallah istediğin buydu. Benim anladığım kadar senin kara inci yi biraz zor unutacak sin.
Güzel olan her şey hep zor olandır.
Keşke 10 kere düşünüp kara verseydin.
Ben motora o kadar bağlandım ki ilk aldiğimda sadece 2 vites problemi vardi. 1000tl verdim ve şanzıman degistirdim. Bunu yapan usta motorum blokta conta yok diyerek conta kesmis ve yapistirmiş.
Motor hararet yapiyor diye 3 kere ustanin yanina gitim ve durumu anlattim. Her gun 4 saat baksin diye bekledim. Birşey yok diyerek beni geri gonderdi.
Bu olay tabi Turgutreis de oldu. Emin olmak icin bodrumda ki enis motora götürürken motor elimde kaldi. 1500 tl daha masraf cikti.
Kara meleğime o kadar baglandim ki ona yapt8gim hic bir masraf gozumde değil.
Yaptigim masraf belki yeni motor fiyatı kadar oldu ama onun yerini asla tutamaz. Hayirli olsun. :(
Motorumdan ayrılmak hiçte kolay olmadı abi ben de çok masraf ettim umurumda olmadı yeter ki o iyi olsun dedim :) ama işte en başta iş değişti seyrek biner oldum sonra çocuk büyüdükçe ayrılmak zor oldu baktım seçim yapmak zorunda kalacağım e kışta geliyor mecburen sattım ama içimdeki ruh asla durmaz ilk fırsatta alacağım ilerki yıllarda tekrar teş ederim abi eyw
bildiğin duygulaeımı anlattın abi ya. Sonunda sıkıntım çozuldu motor canavar gibi oldu şimdi ise motor sanki harley davidson gozum de. Tek sorunu titreşimi :) ama motor muhteşem oldu allahıma şukur. İnşallah bundan sonra sadece periyodik bakımları olur. Eğer motoru almayıp ettiğim masrafları da üzerine eklesem bajaj alırdım :). Ama hayalimdeki tarz olmazdı