sıkmayın canınızı dostlar yaz geliyor daha çooook toplanıcaz kasmayın kendinizi relaks
Yazdırılabilir Görünüm
sıkmayın canınızı dostlar yaz geliyor daha çooook toplanıcaz kasmayın kendinizi relaks
Canın sagolsun güzel insan. Biz bu işi keyif almak için yapıyoruz; havalar biraz daha düzelsin, bakarız keyfimize... 8)Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
:( Yahu nası bi havadır bu?.... dün gece kahvaltı iptal diye rehavete kapılıp 5'e kadar takıldım, şimdide kalkıp bakıyorum ki havada bi güneş, bi açıklık sorma gitsin.... selçuğum olan senin akü değiştirme planına oldu... Meteoroloji ye güvenmek lazııım... :!:
hava gunesli ama baya soguk bende takılırız yine de yine gireyim bi bakıyım ne yapmıssınız diye anlasılan is yatmıs
Mis gibi havayı kaçırdık vesselam :cry:
Demek ki neymiş: İstanbul'un havasına güven olmuyormuş.
Bu lafın devamı da vardı ama konu dışı :)
havanın güneşli oldugu dogru ama aldanmayı inanılmaz soguktu gene güneş yanıltıyor.
:scared: öğleden sona bi arkadaşla buluşmaya çıktım... Allahtan motoru almaya üşenmişim... Hele dönerken "du bi sahilde yürüyüp öölee arabaya gidelim" dedik... demez olaymışız... nası kesiyo hava... bi arkadaşımın tabiriyle (af buyrun) g.t kesen olmuş... (valla laf böölee, özlü söz... :? )
hafataya kısmet olursa martın ilk pazarı olacak ve biz inşallah İstanbul RRcıları olarak aylık buluşmamızın ilkini gerçekleştirecez umarım... bu arada selçuğum, eğer hava ve sen uygun olursan hafta içi bi akşam geliimde takalım şu aküyü... yahu çok mahçup oldum sana... :cry:
inşallah havalar güzelleşir bu arada 11 mart cok az kaldı baya regalci olucak gibi
herkes gezmiş ama hiç resim yok
Yahu soğuktan kimin aklına gelir ki fotoğraf... 5 dakka yürüdüm Kaba uzvum dondu ne diyon sen yiğidim...