arkadaşlar hgs yı neden bu kadar dert ettınız anlamadım gıttı gecın normal geçer gıib 1 hafta ıcınde hgs alın sorun olmuyor bende oyle yapmıştım hgs almak 2 dakkalık ıs
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar hgs yı neden bu kadar dert ettınız anlamadım gıttı gecın normal geçer gıib 1 hafta ıcınde hgs alın sorun olmuyor bende oyle yapmıştım hgs almak 2 dakkalık ıs
En kotu plakayi sokeriz gecince takariz tekrar
Rota degisikligi extradan maliyet demektir hem yakit hem vapur
Arkadaşlar gayri resmi yollar bize yakışmaz :evil:
Hgs olmayan alamıyacak arkadaşlar isterse bize bilği verip vapurla karşıya geçsin 2.ci köprüden sonra kavacık köprüsü altında 11.15 - 11.30 gibi bize katılabilir 8)
Saat 10:00 da Büyükçekmece İnanç'ın ordan hareket edip saat 10:30 da İncirli Ömürün orda toplanıyoruz.
1. Celil Başkan
2. Dragendo Engin
3. Ömer Cip
4. Atilla Harun+1
5. Bahadır
6. Ruberjack (Uğur ve Birgül)
7. Ömer
8. raptors (ugur)
9. Ali Unverdi
10.batuhanunen
[quote=CELİL;170924]Arkadaşlar gayri resmi yollar bize yakışmaz :evil:
Hgs olmayan alamıyacak arkadaşlar isterse bize bilği verip vapurla karşıya geçsin 2.ci köprüden sonra kavacık köprüsü altında 11.15 - 11.30 gibi bize katilabilir
Aynen Celil abi bende senin gibi dusunuyorum tereddut etmem bu yuzden.ben biraz erken cikip karsidan ekibe dahil olurum.
Katilmak isteyen olursa 10:30 da sirkeci iskelede bulusalim.
Ben inanç abinin ordan katılcam Celil abi unutmayın beni 8):mrgreen:
Kavacik koprusunden hemen sonra kavacik kavsagi var kopruden sonraki ilk cikis ordan riva polenezkoye gidiliyor sanirim otaraftan gidecegiz kavsaktan hemen sonra yol ustunde beklerim.uygunmudur?