Yaw hocam yapmayın ya o sildiklerimiz baklavanın şerbetiydi hem biz sadece kültür turu yapıcaz :P :PAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada hani sizde geliyodunuz :mrgreen: :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Yaw hocam yapmayın ya o sildiklerimiz baklavanın şerbetiydi hem biz sadece kültür turu yapıcaz :P :PAlıntı:
Bu arada hani sizde geliyodunuz :mrgreen: :mrgreen:
HEYTTTTT RAPTOR KARDEŞLİĞİ BUDUR EVET TARİH BELİRLEYELİM KURU KURUYA OLMAZ
yol haritanızı çıkardık ama siz beni yazmamışsınız :( kaybolacaksınız ... avcumun içi gibi bilirim ben o yolları.kaybolacaksınız arayacaksınız beni kapsama alanı dışında olucam. :P :P :P
AYIP ETTİN OZİ KARDEŞ
jamaica için isim listesi
1-yeniköylüua
2-motojunior
3-argesus
4-ugurcuk
5-Okan
6-Aidikurt
7-ilkerkoparal
8-doğan
9-OZİ
10- MOONCHİLD
aloooooooooo yol bekler diyorum listede adım yok. yazın benide yavv :twisted:
sizi gidi kültür ve tanıtım ateşeleri sizi
heh heh he h
jamaica için isim listesi
1-yeniköylüua
2-motojunior
3-argesus
4-ugurcuk
5-Okan
6-Aidikurt
7-ilkerkoparal
8-doğan
9-OZİ
10- MOONCHİLD
11- İ AKYÜREK
NOLUYO İSMAİL KENDİN YAZMADIN NEYSE KARDEŞİM
eskisehirden kalabalık olacaz bence ,:D
mehmet abey organizatör lazım. bi kişi atayalım bu iş için. mesela kubi moderatörümüz :P :P
yol güzergahı, liste, kalınacak yerler vs vs vs...
BEN O İŞLERİ ÇÖZDÜM SORUN YOK SADECE NEZAMAN OLDUGUNA KARAR VER
uğurum gıymetlim... bu bi standart klüp gezisi değil... eğlenmek yada yol yapmak diil amacımız... bu vatani bi görev... Türkü dünyaya tanıtma görevi bu... başka kültürler içine girip bozulmadan, dimdik durabilme işi bu... tabi ki tosyadan, eskişehirden, hatta hatta yalovadan daha kalabalık olacak... olmalıda bu vatani göreve eli gidon tutan her vatan evladı katılmalı...
abiler zaman benim için farketmez. madem güzergah ve liste belli hayde zamanını da netleştirelim cemaat.
VOLKAN KARDEŞ COK HİSLENDİM NASIL BİR YAZI BU ELİNE AĞZINA SAGLIK HADİ BEYLER ELLERİ GÖRELİM
abi eli gidon tutanla sınırlama aşiretde bizlen gelşio :DAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
olay tamam zaten mehmet abi yeme içme sponsoru, ozzymania yol güzegahımndan sorumlu, liste benden , kalıncak yer vs dert değiil sıcak kanlı jamaicalılar bize yer bulur :D
ben derimki bi de petrolofisiynen mi görüşsek acep... adamlar formulaya felan sponsor oldu, bu projeye ne biçim destek verirler... benzinde bu sayede beleşe gelir... zati amaç kültür ateşeliği dış işleride sonuna kadar arkamıssda olur... daha ne... admiiiinn.... ne duruyon hemen yazışmalara başla sen... modürütürlerimissden de destek istiyosss....
bi gariplik var farkındamısınız admin bu konuya ugramıo bile. first lady yasak koymuş bence :D
Hmmmmm... seni pek bi haklı gördüm uğurummm.... firstladym adminimi bu kutsal görevden muaf tutacak gibin... eee ne yapalım bu iş bizlere kaldı o zaman....
Kubilay; benimde bir artçı alıp gelmeme izin veriyosanız ben de geleyim bari:) :x :mrgreen:
kızım sen niye artçı alıyon annamadım ki??... orda sana da buluruss bi sürür artçı... yok maksat gereksiz yüklen gitme onca yolu... boşuna ekstra benzin felan, makinanın yorulmasıda cabası... bekle bi kaç bin km ordan alırsın artçını... hatta yolda da alır alır bırakırsın.. yol uzun... tek artçıynan çekilmeyebilir....
yok hocam sen kabullenmek istemion durumu ama artcı yok (km uzun masraf artar) bayan yok mesafe uzun bunye dayanmazAlıntı:
Yok yok izin vermem öle neolduğu belli olmayan jamaicalı yabancı artçılara örtmenim biz öğrencilerini çevresine toplayıp kültürel bir jamaica turunda grup liderliği yapacak tabi bu arada Kino baba Yaşar komtan Müslüm baba Aksu babada grubun babaları olarak refakat edebilirler
ee ben de zaten onu dedim... sen ne anladınki ?burdanmı artçı alayım istiyom sandın yok beaaa.......ben gelirkene artçı alacam vatana hizmet turizzz getireyim ordan buraya ...biraz döviz neyim kazanalım hehehehe :P
hocam ne dovizi yaw onlarda para olsa kask alırlar kendielrine yorma kendini oralara kadarAlıntı:
kızım bırak ordan aldığın orda kalsın... ne getiricen elin jameikalısını...gül dalında güzeldir... getircen adamı sona aptallaşıcak buralarda, havası farklı, suyu farklı.... hatta bizde gelmeyelim oralarda kalalım.... hem onnarın parası geçmess buralarda...
Onlarda para olmasa o motorları nasıl alıyorlar bir..... o kızlar parasız adamların artçısı olmak için can mı atıyorlar sizce iki ....
agresus buraya getireyim de az havamız olsun dimi... boyum kısa diye beğenmeyenlere yani...orda kalıp napıcan ...çanakkale"de şehit olanlar memleketi sahipsiz bırakalım diye mi canlarından oldular...
yuh beaaaa... taaa çanakkaleye kadar çektin işi... bu arada onlar ölü diil şehit... canlarından da olmadılar biliyon...annadın sen onu....
buraya getirdiğini elinden alı verirler aklın başına gelir... taşa yerinde ağardır... nerde sevdiysen orda kalsın adam... burda resimleri gösterir hava atarsın...
onlarda para olmasa o motorları ansıl alıolar onlarda ÖTV yok benzin ucuz motor alana teşvik var.Alıntı:
bide olayı çanakkaleye taşımayalım:D yer jamaica
ölüyü şehiti ayırt edebiliyorum merak etme....hatta bir şehit torunu olarak senden de iyi biliyorum....canlarından oldular,ama ruhlarından değil.. sen de biliyon...
Ben getirmesemde peşimden gelicektir CAMAİKALI bir abi :x ben zorla getirmem yani ... Aklım da başımda , başka bir yerde değil...giden gitsin kalan sağlar benimdir .....kimse kalıcı değil zaten 8)
burada şidetli rüzgarlar esiooo :D jamaica gezisi kanla son bulmasında :D
o bnir örnekti ve ben ce doğru bir örnekti ...memleket evlat yetiştirsin , o evlatlar gittiği yerde kalsın hizmeti orda yapsın ....ohhh ne ala :?:Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
walla hocam kendi adıma konusayım memleket evlat yetiştirioda memleketin kısları evlatların değerini bilimo ben gibi memleketin yetişmiş sağlıklı bi evladı nescafenin bile birileriyle birlikte olmasını kıskanır duruma gelio. hem memleketi terk etmioz hizmetimiz ulkemize oradan gecerken kac tane ulkeye ugrayıp turk evaladını tanıtacaz onalra kac kişinin ulkeyi merak etmesini sağlıyacaz bilion mu???? hcam suc bu ulkenin evlatlarında değil suc birazda bu ulkenein guzel bayanlarında :DAlıntı:
Topiği okuyamadım nereye gidiliyor benim niye haberim yok, bu Jamaika da neresi Tosyaya yakınmı, motorla kaç saat sürer :| :|
şimdi babacım tamamını okumya gerek yok il sayfadaki ilk mesaja bak ve korumasız motora binen jamaicalıları gor ve bizlerde oraya gidip onlara korumanın faydalarını anlatmaya gidiyoruz. ve tabiki sende biizm basımızda geliosun tecrubelerini paylaşmayaAlıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Oyle deme ugurcuk, bizim kizlarimiz akillidir guzeldir bir Türk dünyaya bedeldir, Türk kizlari bi tarafa dunya bi tarafa o derece yani...
tamam oleler kabul ediom ama ?????????????? bizim değerimizi biliolar kolay harcılar bizi
ulen hepinis dertlisinis şu kıs milletinden beaaa....siz adam gibi olun dürüst olun acele etmeyin bir gün muhakkak doğru insan çıkacaktır karşınıza.... 8)
adam gibi dürüstüm sabırlıyım hayatta hiç bişeye acale etmem hep beklerimAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
sonuç: ufacık bi pakettedki nescafe o paketin içinde birileri ile birlikte ama ben yalnızım neden?? cunku ulkemin guzel ve nadide kısları benim değerimi bilmiolar :D bilselerde çabuk harcıolar :D. ama bu konulara girmeyelim olay jamaica yolculuğu
bu ne şiddet bu celal öğretmen... tikkat...Alıntı:
"Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Aksine onlar diridirler, ama siz bilincinde olamazsınız." Bakara, 154... Ben bundan bahsettim 1...
geyik yapıcam derken göz çıkarmayalım 2...
sert rüzgarlar gene başladı:D
uuuuuuuuuuuu korkuttun beni ....ben bu kitabı hiç okumamıştım tikkat ederim ....geyiklerin gözünü kim çıkarmış ki ben çıkarayım