Değerli arkadaşlarım benim yeleğim geldi emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim...😀
Yazdırılabilir Görünüm
Değerli arkadaşlarım benim yeleğim geldi emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim...😀
Yelekler teslim olmaya başladı bir problem yaşayan olursa buradan bildirebilir..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
milas ekıbı olarak yeleklerımız elımıze ulastı tesekkurler.
Benim yeleğim de elime ulaştı. Bu fiyata bu kalitede... İnan bu kadarını beklemiyordum. Emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık. Çok teşekkür ederim.
İstanbullular başkandan haber bekliyor[emoji1]
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar İstanbul yelekler bana ulaştı dağıtımı toplantıda yapılacaktır ama isteyenler bana ulaşıp elden alabilir 8)
bir tane xxxl
bir tane m
beden sipariş vermek istiyorum
kargomuz elimize ulaştı emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim.
Hangi toplantı başkan avrupa yakası toplantısı mı ? Anadolu tarafı alpere mi gidecek ?
ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Henüz gelmedi bekliyorum :)
Hala siparis verebiliyor muyuz?
Cem Avrupa yakası için çarşamba toplantında Anadolu yakası için Bahadır a toplantıda Sizinkileri ona veririm perşembe sizin toplantıya getirir ama isteyen bana ulaşabilirse eldende verebilirim 8)
Eser Malesef artık sipariş veremiyoruz özel siparişle imal edilip dağıtımı yapıldı iştem sonlandı fakat bireysel olarak satıyla direk kontak kurabilir sipariş verebilirsin Burak gerekli bilgilere sahip yardımcı olur 8)
Şık bir yelek ,fiyatı makul keşke yelek almamış olsaydım kaçırmazdım
Yelegim geldi fiyatına gore işçilik ve kalitesi güzel
Fakat; 1.87 boy, 85 kg olmama rağmen L beden bana dar geldi
Xl ile değiştirmek için ne yapmam gerekiyor ?
Merhaba, yeleğim elime ulaştı. emeği geçenlere teşekkür ederim.
işçilik güzel. Ancak renk siyah değil. koyu kahverengi yada koyu bordo gibi bir renk. Siyah montun üzerine takınca komik oldu. Galiba geri göndereceğim. yada boyattıracağım. Acaba hangisi daha uygun olur?
Eser Malesef artık sipariş veremiyoruz özel siparişle imal edilip dağıtımı yapıldı iştem sonlandı fakat bireysel olarak satıyla direk kontak kurabilir sipariş verebilirsin Burak gerekli bilgilere sahip yardımcı olur 8)[/QUOTE]
Tesekkur ederim Celil abi :)
Yelekler ile problem yaşayanlar
0537 967 5188 arayıp satıcı ile iletişim kurabilirsiniz gerekli yardımı satıcı size yapacaktır
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeleğimi aldım çok kaliteli ve güzel bir yelek emeği geçen herkeze teşekkür ederim
Fakat diğer arkadaşlarda olduğu gibi banada biraz küçük oldu sanırım kalıplar çok dar çalışılmış
Arkadaşlar yelekleri gördüm. Kesimi çok güzel. Fit kesim olmasından dolayı bazılarında beden sorunu yaşanabilir. Size tavsiyem büyük beden değişimine gidip kargo ücreti vermek yerine beden buyutucu zincir edinmeniz. Bu zincirli yeleklerin harika bir görüntüsü var.
HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
istanbul ekip'deki arkadaşlar yelekleri çarşamba günü toplantıya getireceğim orada teslim alabilirsiniz 8)
Şuan nereden ve nasıl temin edebilirim
Siparişler elimize ulaştı ve şuan için bir üretim planı olmadığını biliyorum bir daha sefere inşallah
Satıcıdan direk alım yapabilirsiniz alt sayfalarda telefonu yazılmıştı telefonu kaydeden varsa buradan yazıversin 8)
MERHABA (ghostriders) sedat yiğit samsun ar+ ( XXXL BEDEN 1 ADET )
Konuyu okuyunca bir umut sormak istedim.Büyük beden yazlık ve kışlık montlar piyasada yok denecek kadar az.Olan bir iki tane de pek düzgün bir şey gibi gözükmüyor.Bu ekipmanları nereden temin edebilir veya nereye yaptırabilirim ? Bahsettiğim beden ölçüsü 5-6XL.
Tekrardan sorarsam ayıp olmaz inşallah ? :)
Konuyu okuyunca bir umut sormak istedim.Büyük beden yazlık ve kışlık montlar piyasada yok denecek kadar az.Olan bir iki tane de pek düzgün bir şey gibi gözükmüyor.Bu ekipmanları nereden temin edebilir veya nereye yaptırabilirim ? Bahsettiğim beden ölçüsü 5-6XL.
Eray seninle bedenlerimiz çok yakın. Denemeden almanı tavsiye etmem. Aynı montu mağazada deneyip üzerinde test ettikten sonra uygun fiyatlı bulursan internet üzerinden siparişle ancak alabilirsin. Diğer türlü maalesef bizim gibiler için internet üzerinden kıyafet alışverişi sıkıntılı.
Ben Hudson'dan almıştım. Şimdi kapadığı için piyasada onun ürünlerini satan çok firma var. Ama sıkıntı bedeni tutturabilmek :)
Sıkıntım zaten bu.Deneyebilecek ebatlara yakın bir mont,pantolon yok buralarda.Ancak internet üzeri ölçü vererek diktirebilirim belki diye düşündüm ? Yada adam ücreti karşılığında bir numune gönderir ve ben de ne kadar daha pay gerektiğini kendisine bildirirdim.Ama kimse bir mont ve pantolon için uğraşmak istemez maalesef.
Celil Başkanım ve Arkadaşlar bu konuda kararsız kaldım.Hudson Yelek siparişi vereceğim.4 farklı model hoşuma gitti.İlk başta yüklediğim yelek fark edeceğiniz gibi delikli.Yani buranın sıcaklarında hava sirkülasyonu diğerlerine oran daha iyi ama bunun modeli çok hoşuma gitmedi.Daha doğrusu delikli olması pek hoş durmuyor gibi ? En altta ki model ise biraz basit duruyor sanki ?Siz hangi modeli tercih ederdiniz ? Modellerin üzerinde cep,fermuar falan gibi her tür oynama yapılabiliyor.Yani bambaşka bir model önermek isteyenler bir resim atarsa memnun olurum.
Eklenti 2106
Eklenti 2103
Eklenti 2104
Eklenti 2105
Daha büyük ve kaliteli fotoğraflara altta ki linkten ulaşabilirsiniz
https://www.yenihudson.com/product-category/deri-yelek/
Biz burada delikli deri yelek kullanmayız ama Antalya sıcağında olsam kesinlikle delikli deri yelek tercih ederim
Model olarak hepsi bizim kullanımımıza uygun 8)
Celil Başkanım aslında delikli veya düz fark etmiyor.Üstsüz dolaşsan da fark eden bir şey yok.Ölüyoruz resmen sıcaklarda.Ama delikli deri işini aklıma yazdım.Barış bey yarın bir kaç resim yollayacak.Oradan da bakarım.Sonra gönlümün kaydığı bir tanesini seçerim artık :)
Alternatif olarak Durt'un modeline bakabilirsin:
https://www.durt.com.tr/urun/durt-retro-deri-yelek
Ben şuan kullanıyorum. İç cepleri dahil çok kullanışlı ve üründen memnunum, tavsiye ederim :)
Sağolasın.Ancak yelek işi halledildi.Yeni Hudson dan Dana derisi çok kaliteli bir yelek aldım.Ayrıca durt modelinin yanları ipli değil.Bizim yelekler yandan ipli olmalı.Bu linkte ki modele Antalya durt mağazasında bakmıştım.Kalite olarak pek hoşuma gitmemişti.Cemil ve Cihan arkadaşımız için 30 lira fark ile 380 liraya Hudson dana derisi fiyat aldık.Hatta Cihan arkadaşımız da yeleğini aldı bile.Ben şahsen açık ara Hudson tavsiye ederim [emoji106]
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi