Heheheheheh
Desenize kışa doğru düğünler başlayacak, artık geliriz takımızı takmaya ve sizleri görmeye.
Yazdırılabilir Görünüm
Heheheheheh
Desenize kışa doğru düğünler başlayacak, artık geliriz takımızı takmaya ve sizleri görmeye.
Alıntı:
cuneyt Nickli Üyeden Alıntı
:cheesy: :alkis: :alkis: :alkis:
gecen gün ankarada bi dügün gösterdiler. dügün konvoyu sırf motorlardan oluyo gelinle damatta racingle geziyolardı :mrgreen:
evet izledim ben de o haberi ...race di makinaların hepsi ....
Ya o bendim işte tanımadınız mı.Alıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
abi yaaa yengem duymasın ...sen bi daha mı evlendin :)
Aksu baba şaka yapıyo yengemiz çok tatlı bir insan onu bırakıp ta başka hatunla evlenirmi hiç incim çarpılır valla allah korusun..:):):):):)
mehmet abi kafada kask vardı ondan tanıyamamışımdır :mrgreen: :mrgreen:
Ya hakkaten aramızdan biri evlense de biz de benzeri bi konvoy yapsak!!! Neyse bir iki aya kadar yaptırıcam ben size bi konvoy! Şurda Aralık'a ne kaldı! O iş bittikten sonra düğün konvoyu da yapıcaz inşallah!! :D Yalnız kafama bişey takılıyo: Hadi ben damatlığın içine koruma falan bişeyler ayalarım da, gelinlikte o işi nasıl çözücez? Bi de gelin başının üstüne kask nasıl takılır? Neyse buna bi kafa yorayım ben!!
Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
ya aksum aç tavuk kendini buğday ambarında hissedermiş.demi
(ya gfüzel kardeşim karda yürüyecen izini belli etmiyecen demiş atalarımız.)
yahu arkadaşlar Ozzy için kız bakma gezileri ne oldu?
Ozzzyyyy 7 yıl gönül ilişkilerine ara verdi sığ takılacak butür konulara o hayatını yanlız geçirmek isteyen bir motorcu arkadaşımız ne diyelim en kısa zaman da bu düşüncelerden allah kurtarsın hayırlısıyla ...:):):):):):):):):):):):):):)
Elinizde sahipsiz gezi kaldıysa ben talip olabilirim? beni de gezdirin, beni de, beni de, beni deeee :PAlıntı:
beykozlu Nickli Üyeden Alıntı
Ozan'dan hayır gelmez, harcamayın kızları boşuna... :D :P 8) :twisted:
Arkadaşım sana özel gezi yaparız sen iste yeterki :):):):):):):):):):):)
bundan sonra haftalık buluşmaları kız evi gezerek yapın isterseniz.
Hayırlı bir iş yapmış olursunuz.
EVLi KADIN DUASI
Allahim lutfen bana; Deniz kadar etkileyici bakislari olan
ve yakisikli (Aliye), Ferit kadar kibar ve olgun (Bir Dilim Ask), Selim
kadar zeki ve zengin (Bir istanbul Masali), Baran kadar karizmatik (Haziran
Gecesi), Cem kadar sadik ve eglenceli (Avrupa Yakasi), Polat kadar guclu
(Kurtlar Vadisi) Mithat kadar becerikli (Sahra) ve Niko kadar fedakar ve
kararli (Yabanci Damat) biriyle tanisma firsati ver. Ver de, evdekini
kapiya koyabilmek icin yeterince cesaretim olsun. Yoksa televizyon
karsisinda ihtiyarlamaya devam edecegim! Elhamdulillah eriynen,
Yakisiklilar suruynen, Hergun baska biriynen, Nasip eyle yarabbi
:):):):):):):):)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnn
hanımlar neler oluyor size ya .... [smilie=redcolorz3_pdt_05.gif]
valla bi zamanlar bir büyüğüm bana demiştiki erkeği kötüye iten kadındır...kadınıda kötüye iten erkektir ...gelde çık işin içinden misali bu nedemek biraz açın ve anlatın bakayım tam açıklarsanız herkes kendinde eksiğini veya fazlasını bulur ...ve herşey güzel olur....
haydı aslan abım sordu verın cevabını cok zor bu konu burada bıtmez persembe kavga var :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bu duayı sadece netten buldum ve yazdım benim o duaya ihtiyacımda yok zaten ,olan varsa duasını etsin
Bu duanın erkekler için olanı yok mu firstlady'm????
Etseydik duamızı sabah sabah, belki kısmetimizi bulurduk, kim bilir??
Ben başlayayım duaya, devamını arkadaşlarım getirir
Allahım bana Monica Belluci yanaklı, Angelina Jolie dudaklı, Kornikova gibi sert, Evangeline Lilly gibi mert, Charlize Teron gibi gizemli ................................. bir hatun nasip eyle yarebbimmmmmmm!!!!
Boşlukları arkadaşlarım doldurabilir
Modum bulursam onuda eklerim ama senin dua da süper afilli olmuş yani allah kabul etsin duanı şimdiden :) sabırsızlıkla 2008 ortalarını bekliyorum :) anladın sennnnn :)
.. Bizler ideal eş bulsak da acaba karşımızdakiler için durumlar nasıl gelişiyor?
Kadınlar evlenecekleri adamları bulmak için ''ideal eş bulma enstitüsü''ne giderler ve.. binanın her katında farklı özelliklerde erkekler olduğunu ama katlar çıkıldıkça bir önceki kata dönüş olamayacağını öğrenirler.
1. Katta : eşlerini çok seven ve ev işlerine de yardımcı olan erkek adayları sunulur,
..Kadınlar ; bir üst kata daha bakalım..
2. Katta :eşlerini seven,ev işlerine yardım eden,çocuklara da bakan adaylar sunulur,
..Kadınlar ; biz üst kattakileri merak ediyoruz..
3. Katta : eşlerini seven,ev işlerine bakan,çocuklara bakan ve çok yakışıklı adaylar sunulur.,
.. Kadınlar ; bir üst kat lütfen..
4. Katta : eşlerini seven (yazmaktan sıkıldım),ev işlerine bakan,cocuklara bakan,yakışıklı ve kariyeri olan adaylar sunulur...
.. Kadınlar yine üst kata çıkmak isterler.. VE.. ''KADINLARI ASLA MEMNUN EDEMEZSİNİZ.!!
ÇIKIŞLAR SAĞ TARAFTAN... :oops:
ahanda yıne acıldı bu es bulma olayı ben bulamadım yazmaya devam edelımm bulana kadar geyıklere devam :P :P :P :P :P
ahanda kan kokusu alıyorum... olm napyon beaaa... yahu sen bisim kısları tanımıyon tabiii... bitirirler seni bu alemde... yaşatmaslar artık.... vışşşş....
yavv millet .. sizin aradıınız kriterler googlede bile çıkmıyo....
yazın bakiim...
''eli yüzü düzgün ideal helal süt emmiş kız''
hey gidim heyy orda bilem çıkmıyo .. siz daha ne arıyonuss....
(bu bir internet geyiğidir aplalarım kardeşlerim alınmasın sakın....)
Budur bilader.. aynen..Alıntı:
rigormortis Nickli Üyeden Alıntı
Allah'ım ben ne yaptım böyle..!!! şu yukarıda yazdığım fıkrayı oradan silmek istesemde mantığım elvermiyo bu seferde.. en iyisi hiçbişey olmamış gibi davranmak :?
Giselle Bündchen gibi afilli, Eyşan Özhim gibi kariyerli, Arzum Onan gibi aklı başında-efendi, Anam gibi evine bağlı-yemekleri tereyağlı..... :))))Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Zor be kardeşim allah kolaylık versin ama böle giderse evde kalıcaksınız :oops: Bekarlık sultanlıktır lafınada inanmayın :? :? ..ok yıkıyan sultan gördünüzmü hiç :P :P :P :PAlıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
HUHUAHUAHUHAUAAAAAA......ben gördüm .. bütün bekarlar yıkıyo..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Olsun abi!! Naapalım! Ben bekar kalırım ama salak değilim. Anamın dizinin dibinden bi adım uzağa gitmem!! :D
yani bu durumda .ok yıkatmak için mi evleneceğiz :) yengeler kızmasın bak bu yaklaşıma [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif]Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Ya bırakın bu işleri! Bekarlık sultanlık demiyorum ama günümüz şartlarında evliliğin de pek akıl karı iş olmadığına inanıyorum!! Hele hele bu bekarlık sultanlığın tam ters kutubuna polarize olmuş zihniyeti düşünürsek, kadın iş yükünü 3'e katlamış oluyo!! Hiç hoş değil!!
yaaaaaaa işte bu.....
kardeşim aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık......bak kaç gündür sizi seyrediyorum. hala bir sonuç bulunamadı...bulamazsınızda zaten....
arkadaşlar ya insan intihar edeceği zaman canım yanar mı? kanar mı? diye düşünüyormu hiç? düşünmüyo değilmi...gözünü karartıp atlayacaksın....belki yere düşmeden havada kalp krizi geçirip gidersin..:P..ama sonuç yine değişmez....
benden de bu kadar....kalın sağlıcakla:)
Budur devrem. Boşverin bu işleri, bekarlık harbiden sultanlık. Artık çamaşır makinası var, çamaşırhaneler var, altıma da yapmıyorum neticede, mhehehe.. Kubilay, o çorap yıkayan sultan olmasın..