örtmenim gıymetlim... bak ankaradan aksu baba, samsundan modürütür okan gardaş, bursalar choopellim uzunum... daha ne!... herkesler dolmanın yolunu gözler... sen bi yaz şu malzemeleri, hemmen bi koşu kapalım...
Yazdırılabilir Görünüm
örtmenim gıymetlim... bak ankaradan aksu baba, samsundan modürütür okan gardaş, bursalar choopellim uzunum... daha ne!... herkesler dolmanın yolunu gözler... sen bi yaz şu malzemeleri, hemmen bi koşu kapalım...
bende dolma istiom yaaaaaaaa bana neeeee yaaaaaaaaa
Ögrenci adam ne yapsın...Banada yollaın dolma
dolma işi yine hortladı...kim bu dolma hastası ya.. :mrgreen:
kubiiiii.... senin işin bunlar demii..... 8)
yoooo kim demişşş eeeee yok yok eeeaaa valla diil :( :(
la duriyin duriyin dolma diye tutturiyin yavvv.... :mrgreen:
bu arada İNCİ ÖRTMENİM uzun zamandır ortalarda yok....şşşş.. dikkatinizi çekerim.... :D
Ben nedense bu Okanı özlemiyom. :mrgreen:
Dolma partisi günü gelecem dedinya biran evvel gel diye yapıyom :D :D :D
özlenmeye fırsat bırakmıyomki MÜSLÜM DEDE..... :mrgreen: hee.. senin angara işin noldu...az bişi soğuk var ama ....sen gidersin DEDE.... :mrgreen:Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
hem seni gişelerde acil müdahale mangası bekliiiceemiş....saç kurutma makinesi battaniye felan.. hani az bişi üşüücen ya o bakımdan..... :mrgreen: :mrgreen: :P
Okan Müslüm dedeni kızdırma. Adam hızını alamayacak Ankara dan sonra Antep e devam edecek motorla. He Müslüm dedesi unutma Bolu Dağı ve Cankurtaran da kar varmış zincir almayı unutma yanına.
yavv AKSU DEDE... bende zaten onun için uuraşıyom... kızarda o hızla samsuna kadar gelir diye...ama ihtiyarlık işte ... nası gelsin... :P :mrgreen: :wink:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Nee karmı sismi yağmurmu çamurmu tam bana göre bir hava savulun geliyom, ama yengenize ne diyeceğiz, artık atacak yalanda kalmadı, şimdi yengenizide alsam yolda soğuktan kayış atar akıl verin.
LİGHT DEDE..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bence bu yazılanları göster light diyolar DEDE diyolar de intikam sürüşü yapmam lazım de çok umursamazsa eee malum sende bu durumde NİNE oluyosun de bak nasıl gönderiyo :cheesy:
Başka fikri olan yokmu bizimki yemez bunu.
sen yalanları bitirdiysen biz naapalım MÜSLÜM DEDE....boş ver acı patlıcanı kırağı çalmaz... :mrgreen: :mrgreen: 8) boş ver atla motora bas gaza.. dönüşte yiicen iki fırça ..... :mrgreen: :mrgreen:
Okan galiba dediğin gibi olacak dönüştede katlanacağız artık.
bahçenin birinden bi tutam çiçek çalarsın ....yengem yufka yürekli ...affeder çiçekleri görünce... :mrgreen:
Ben şöyle bi cumadan yola çıkayım önce Angara sonra Samsun yapayım sonra oradan bi Kastamonu yapıp kızımı göreyim oradanda İstanbula döneyim diyorum ama dönüşte eve bi kamyon gül getirmem lazım yoksa uyku tulumunun içinde kapı onünde sabahlarım artık, katlanacağız bu sevda bitmez.
hayırlı yolculuklar baba... tekerine taşdeğmesin ne dielim... ama bu mevsimde bi kamyon gül aciip pahalı olur sööliim...
bu arda dolma işi kaynıyo yine arada... ssstt!!.. örtmeniiim... hani ya dolma malzeme listesi???.....
ben yazıoom malzeme listesini
1-yaprak
2-kıyma
3-pirinç
4-....
5-...
6-tencere genişcene olanlarda (topkapı sarayını gezerken mutfak kısmında gormuştum 1-2 tane onlar uygundur)
7-Ben(UGURCUK)
Kıyma normal değil kardeşim satır kıyma yaz yanlış anlamalara sebebiyet vermiyelim
Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
hmmmm... satır kıyma... bu kısım harbi önemli tabiii.... deee, örtmenim nerelerde???... aldığımız malzemeler bozulmasın sonra... şşşşttt... örtmeniiiim... nerdesin yahu????....
sana noliiki bozulunca yada bozulmuyaınca size bişey mi düşecek ki?? burada aç duran parmak kadar çocuk varken :D
yemeden de duramıyonuz ayol bence siz kendin pişir kendin ye olayına girin milletide derde sokmayın :)
Bu kadar beleşciyi istesen bi araya getiremezsin, Alper sana bravo vallaha. :mrgreen: :mrgreen:
İNCİ ÖRTMENİİİİMMMM.....ÖZLEDİK SİZİİİİ......LÜTFEN YAZIN BİŞİLER ARTIK.. NERELERDESİNİZ YAVVV... :?:
dolma yapıo rahatsız etmeyin :D
Herkeze iyi akşamlar.... Neeee biri dolmamı dedi yok be ne yapıyo sadece tabakta dolma resmi gönderiyo artık bak zaten ortalardada yok küstümü ne :( :( :(
Kubilay dolma yemedin demek? ....sen kedimisin yahuuuu hani şu NANKÖR OLANINDAN..... :PAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
ne diyeyim bilmem ki hani patlıcanı vardı , yaprağı vardı bide acı olanından vardı ....hani yaprak dolmaları sigara kalınlığındaydı....demek yemedin?....ey raptor ailesi bu adam cidden bunadı galiba eee naparsın ne de olsa 40 yaşındaaaaa ehuehuehueheueheue
yedim tabi afiyetle hemde...ellerine sağlık ben henüz yemiyen arkadaşların tercümanı olmak istemiştim örtmenim ne nankörlügü :P miyavvvvvv miyavvvvvv
hopppp hışşşşşşttt noli noliyi yawwwww
biz 47 yaşında hayata yeni başlıyacağız .....................derken ...............
yübe komtanım daha yaşımız ne başımız ne dimi amaaa
kubilay istisna komtanım :P :x :x :P ....o 35 yaşında beri ihtiyar :P :P
Ben kaçtım millet arkadaşlarım gelmiş misket oynıcaz :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ne o korktun mu? hee yok yok pardon şekerleme yapacak sanırım ... eee yaşı gereği ...hadi bey amca sen git ıstirahat et :)
Ne korkması be hocam ben büyüklerime hiç saygısızlık yapmamki korkim Beşiktaşın maçı vardı onu seyrettim
hayırdır birileri DOLMA dan falan bahsediyor galiba
biz yiyemedik sizler yiyin bakalımmm
vay canına mutlulandım bugünnn :mrgreen: :mrgreen:
sana dolma sözüm olsun abi ...ne demek yiyememek alasını yaparım sana ....