baba herzaman bekleriz.
Yazdırılabilir Görünüm
baba herzaman bekleriz.
resim yokmu resiiiiiiiiiim ????????
Okanım, gardaşım... yok... valla kısmet diil görüşmek bize... tam her şeyleri ayarladım derken son anda bi aksilik... hooop tekrar atölyeye kapan, du şimdi bitti, du birazdan bitecek derken saat 1'e kadar çalıştık... olmadı, olamadı... bakalım Mevlam ne zaman nasip edecek görüşmeyi... tekrar hoş geldin, tekrar selametle gardaşım... tekrar hakkını helal et... olmadı, olduramadım...
Volkanım ben üzülmeye başladım sizin bu talihsizliğinize valla türk filmlerinde bile bu kadar ayrı kalmıyolar abi.... yok yok ben sizi bigün buluşturacam ..........
Başımızın üstünde yerin var herzaman bekleriz bu günler için kurulmadımı bu site dostluk kadeşlik için seve seve yaptık herşeyi dicem aslında yaptığımız bişide yoktu ya neyse haftalık genel buluşmamızdı sadece biraz daha coşkuluyduk eeee o kadarda olsun dimi
walla kardeşim herşey seninle daha güzel
senin yüreğinin güzelliği bizleride coşturuyor
sen her geldiğinde haber et daha neler neler yaparız...
:cheesy: 8) :cheesy: 8) :cheesy:
ne diim Ayhanım yüzbaşım... sen olmadan olmicak galiba.... olmadı 15 gün tatilde falan oralarda bi yerlerde mi buluşsak acep?... bilemedim ki!... yok o diil gözüm açık gidicem bu adamı görmezsem...Alıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
Volkan seni ve okanı buluşturma kampanyası başlatcam artık...bide anket ekledikmi tamam...iyisimi siz buraya ramazandan sonra bi gelin abii...Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
kaynaştırma programına dahil olalımm. Hem Emrah kardeşimde seni görememişti bir türlü. o işide hallederiz hep beraber...
ogün orada olmayı en çok isteyenlerden biride bendim...
ama birileri sanki bunu istemedi tekerime değilde böğrüme taş değdirdi...
gelemediğim için kalbim büzüm büzüm büzüldü...
mazeretlerden nefret ederim...
orada olanlar olmayanları asla aratmayacak insanlardı...
OKAN ABİ VE YENGE HANIMLA tanışmayı çok istedim...
inşallah başka bir sefere...
güzel teklif aslında... bi yanda sen, bi yanda Emrah yüzbaşım bi de Okanım olursa... du bakiim bi ayar çekip haftasonlarından birini ayarlamak lazım... pravasız, dessiz bi haftasonu ayarliim ben...Alıntı:
ToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
hando yazacaktın hani ; böğrüne taş değdirenleri bana öyle demiştin ,seni merak ettik yafff...sorun yok değil mi ?
Aynen kardeşim valla ben rezerveleri yaptırıyom..haberin ola.....:) :P :DAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
bu arada okanım modum yorgun düştü herhal....sesi kesildi...okannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
zaman geçince, insanın içindeki öfkenin ateşide külleniyor...Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
kendilerine "milliyetçi gençlik" gençlik diyen bir grup sarhoş zibidi ile küçük bir it dalaşının ardında kısa bir
muharebede biraz canım yandı... öfekemden delirdim, moralim bozuldu gelmediğim bu yüzdendir.
zaten olağan üstü bişey olduğunu tahmin etmiştim....
geçmiş olsun ,şimdi iyimisin ?
kısmet değilmiş diyelim ,zamanı gelince bir gün volkan da sen de tanışırsınız Okan"la ,
madem okan abımız ucag atlayıp ıstanbula geldı neden bız ucag atlayıp samsuna gıtmeylımkı ıns organıze olup bu planı gerceklestırırız :cheesy: :cheesy:
VOLKANım gardaşımmm... bizim hasretimi zaten üç beş saatde dinecek gibi diil.. takma kafana ben daha çook gelir giderim oralara....buluşuruz elbet...
HANDOm kovboyum... sanada geçmiş olsun bi arbedenin ortasında kalmışsın galiba... ekip gönderebilirim burdan... dokunulmazlık sağlarız sana oralarda...(ayhan komtanım bilir bizim ekşıncıları)...bi istanbul turunda bu sefer de edirne yaparım kardeşim.. bu ateş sardı bacayı nasıl olsa.. yaşam biçimimiz oldu raptor kardeşliği.....
BU ARADA SPONSOR ARIYORUM KENDİME...
BU AKŞAM GOKART YARIŞLARINDAYDIM...
VE KARADENİZ BİRİNCİSİ İLAN EDİLEN ŞAHSA NAL TOPLATTIM.....BİRİNCİ OLDUM..... 8) 8) 8)
SIRTIMDA REGAL TİŞORTU OLSAYDI NE HAVAMIZ OLACAKTI YAA...
DOĞUŞTAN Bİ CEVHERLER VAR İÇİMDE AMA GEÇ KEŞFETMEYE BAŞLADIM....GÖZÜ ALONSOYA FELAN DİKTİM VALLA.... :mrgreen: :oops:
şu resimleri bi atın yavv.... alllaallaaaaaaaa....şşşşşş ...millettt.... kim çekiyodu şakada şukada fotoları...... :twisted:
Abim bu akşam söz en azından bendekileri atıcamAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
harbi atın artık lütfen şu resimleri yaAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
HEYYYYYYYYYYYYYY matador arkadaşlar uleee kapatsanıza bu topiği be ne bu ya datlıları yidik adamı hatunuyla dehledik :cheesy: :cheesy: eee daaa ne uzatıyonuzzzzz... baktıkça canım sıkılıyo gitti gittiiii goç gibim gemi bu ne ya diyceniz hani bi şarkı vardı yavuz geliyor yavuz ........ bir okandı geldi geçti peh peh pehhhhh gibi parçalar geliyor aklıma (yawww benim kafaya oruç iyice vurdu çatacak yer arıyom herhalde.alla allaaaaa)
Yaşar baba senin kolestrol yükseldi herhalde.... neden acaba bak bak şekerinde çıkmış sebep ne olaki.........:D
yeaksım yaa bız o polıslerın yuzunden resım cekılemedık ama varya bırdaha bole bısey olsun en son ben hareket edıcem yerımden sende al uleynnn su ehlıyetını senın yuzunden bende oynadım yerımden :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
yeaks Nickli Üyeden Alıntı
ehehehehee......resimleri atmadılar yaşar baba ... vicdansız bunlar yavv.. kıvrandırıyolar bizi.... :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
yaww arkadaşlar kimindi o makina ( ne makinaymış ha la bunun sahibide kimdi))
ahanda atmışlar yaşar baba.. başka bi topikte..
yawww arkadaş ne biçim çıkmışız allaaa allaaaaa heleben tam keşler gibi her karede ağzımda bir sigara(sadece toplu fotolar)