rica ederim .
bence de yüksek amperli almak faydalı
normalde gec bitip gec sarj olur başka bir zararı olmaz
yüksek amperli , kuru vede ölcüleri bizim motorlara uygun akü buldugunda bir bilgi verirsen sevinirim
Yazdırılabilir Görünüm
rica ederim .
bence de yüksek amperli almak faydalı
normalde gec bitip gec sarj olur başka bir zararı olmaz
yüksek amperli , kuru vede ölcüleri bizim motorlara uygun akü buldugunda bir bilgi verirsen sevinirim
benim motorda 7 tane far var, korkudan bağlayamıyorum ..sadece görsel olarak faydalanıyorum..kendi ana farının haricinde 2 tanede sis farını kullanıyorum .şimdi ben akünün amperini yükseltirsem o zaman hepsini kullanabilirim demekkii..şimdiden araştırmasına giriim bu işin...en azından 2 adetde röle lazım bana şimdi ...
ilave benzin filitresi... bence çok faydalı!!!
http://upload6.postimage.org/270929/08012007_002_.jpg
okan kardeş sen baya ilgileniyosun motorla eferim :cheesy: :cheesy:
bizi engin bilgilerinden mahrum bırakma :cheesy:
bu kaça maal oldu mesela
ben en aksesuarsız regal sahibbiyim herhalde bi elcik taktım bide korna param yok aksesuara yaw :(
ilave benzin filtresi 2 ytl...
vallahi bende class modeli var...siyah...yaklaşık 3000 km de...2 ay önce 4.000 verdiler satmadım...bence satanlar hele hele o fiyatlara verenler hata yapıyorlar...kanımca onlar daha önce motor kullanmayıp ilk kez motor sahibi olanlar ve ilk karşılaştıkları sorunda panikleyip makinaları elden çıkartmaya bakıyorlar...acele ediyorlar...yazık günah...2,750 ye aldığı motoru 4,250 ye almıştır allah bilir...sonra bunlar diğer çinliler gibi motorlar değil ki...al işte 2,750 ye sat o almaya gittiğinde 5000 civarı...mantıksızlık...ben de neredeyse satıyordum sonra vazgeçtim...allahtan da vazgeçmişim...
valla ilave benzin filtresi benim kanımcada iyi olur ilk fırsatta taktırıcam hemde seffaf olması güzel bizim kendi ustundekinin içi gözükmüyor uyuz oluyorum valla
--------------------------------------------------------------------------------
arkadasslar bu cmts DÜNYA TIC MRKZ DE BOTSHOW BALIYOR
vaktı olan ardasları beklıyorum
ben suzuki standında olucam saygılıar
http://www.regalraptor.net/forum/vie....php?p=922#922
arkadaşlar motosiklet fuarına katılım için lütfen listeye yukarıdaki başlıktan adınızı yazdırın.
selam beyler dikkat ettiyseniz ben fazla yazmayan hatta yazamayan bir üyeyim çünkü okumaktan yazmaya zaman kalmıyor
Neyse bu arada anlatılan sorunları hiç yaşamamıştım kiiiiiiiii..........
Bugün olanlar oldu bizim kuzuyu kaldırdım. Yerini değiştirecektim 10 km uzaga götürecem marşa bir bastım motor almıyor ama sans rampa asagı gidiyorum. 2 vitesten vurduruyorum yok ee tabi rampada biryerde bitiyor arabanın arkasına bagladım motoru vurdura, vurdura çalıştı çalıştı ama tek silindir calıştı. Neyse ilk andan beri bujiden olduğunu biliyordum. baba gitti 2 tane buji aldı taktım tek basmayla aldı. Aldı almasına da aküyüde bitirdi :evil: Bizde akü dolsun diye 1 saat önceydi galiba :? dolaşmaya cıktım galiba aküyü doldurmak bahane çünkü anne yemek masasın da zor tuttu.Neyse geziyoruz iyi güsel tam ana caddede bi hundai minübüs önüme atlamasın mı. frene bastım ama adama yaklaşıyorum hala ve yolu kapadı :shock: ne yapacağımı bilemedim en sonunda baktım olmuyo yatırdım motoru hemen yanım da polis birşeyin var mı diyor? bende benim yok ta motor çizildi diyorum polis tamam tamam yok birsey diyor. :frown: adamı gönderiyor. Gülermisin ağlarmısın adama diyorum niye sinyal yakmıyorsun adam dörtlüler yanıyor diyor :| ya ben baska mı ülkeden geldim diye düşünüyorum :?: neyse baba lafın özü bujilerin önsevişmesinin ardından ve asfaltla segs seklinde geçti günüm.....
:)
geçmiş olsun kardeş çok güldüm ama
Eyvallah baba Allah size vermesin 8)
Arkadaşlar son dakika haberi veriyorum Emre Ltd Şirketi sitemizdeki regal raptor sahiplerine jest amaçlı bilet yolluyacaklardır.İşte tarafıma gönderdikleri mail.
Biz Emre Yedek Parca Tic Ltd Sti olarak bu sene MOTOSHOW 07 fuarina 10 numarali salonda ithalatini yapmis oldugumuz REGAL motorsikletlerini ve MEIDUO markali scooter modellerini sergilemek amaciyla katilmaktayiz.
Fuar davetiyeleri organizasyon sirketin belirttigine gore elimize onumuzdeki hafta sonu ulasacaktir.
Talep ettiginiz 50 adet davetiye site uyelerinin kullanilmasi amaciyla tarafiniza verilecektir,bununla beraber regal kullanicilari fuar tarihine kadar motosikletleri ile firmamiza gelerekde birer adet davetiye alabileceklerdir,sizin icin problem degilse bunun da haberini sitenizde duyurabilirsiniz.
baba sen beni öldürecen yaa... sakın regalini değiştirme burada yazışılanlardan anladığım kadarıyla sen gerçekten sürüşte acemisin...sakın motorunu büyütme büyük makinelerde şu anda kullandığın makinenin 5 katından da fazla tork var helede dragstar 650 likte...( yani ellerin elcikteyken hapsırsan seni üzerinden atacak kadar...)aman ha kurbanın oliim..ben 20 li yaşlarda her boku yedim motorun üzerinde 400 kiloluk motorun önünü kaldırmaktan tutda , ayaklıklarını yere değdirene kadar yatırmaya kadar, hatta bi kaç kerede yeri öpmüşümdür üzerinize afiyet..en son şu anda regale biniyorum .. hanımda motor delisidir o bile şu anda baskı yapıyor büyük motor alalım diye .(hani senle çıkarken bindiğimiz motor varya diye giriş yapar her zaman).inşallah VN800 alacam ama regalimi asla satmam.. riski az bi motor helede sınırları zorlamayı seven insanlar için... caser kurban gel sen vazgeç bu sevdadan ... an azından 1 veya 2 sene ertele iyice pişmeden geçiş yapma ...Alıntı:
caser Nickli Üyeden Alıntı
helal olsun adamlara beaa...
gecmiş olsun dostum allah kimsenin başına vermesin.
herkese kazadan beladan uzak sürüşler.
önceki mesajlara atfen de oturuş icin ya bende de o kadar rahat oturuyorum ki
kollarımı geriyorumbacaklarımı acıyorum birde sanki arkada arkalık varmış gibi yaslanıyorum sanki, ama bazen küt diye motorun önü havaya kalkacak diye ürküyor ve korkuyorum bu kadar rahatlık da fazla gibime geliyor benim :cheesy: (ama yavaş yavaş seyrüseferde tabii)
yavaş seyrüseferi ben de çok seviyorum. aynı şekilde ben de çok rahat oturuyorum. bir de motorun düşük devirdeki sesini çok seviyorum. o yüzden (deneme amaçlı olanlar dışında) 80-90 ı pek geçmiyorum.
özellikle rölantideyken motorun çalışması bana düzensiz gibi geliyor. galiba bujileri değiştirmem gerekiyor. izmir de olup da buji değiştiren bosch veya champion marka buji alan var mı?
Bilgi için teşekkürler
dostum motorunun düzensiz çalışması bujilerden değil buji ya ateşler ya eteşlemez ...malum bizim motorlarımız tek silidir düzeninde çalışıyor ..iki piston da aynı yöne hareket ediyor birinin sibop açıkken öbürünün kapalı oluyor bu da demektirki çok iyi bi sibop ayarı lazımm..ve tabiki karbüratör ayarı..Alıntı:
madasret Nickli Üyeden Alıntı
[align=justify:f0acaa0e84][align=justify]Tüm arkadaşlarıma,motorcu kardeşlerime merhabalar.Ben motorumu 2005 yılının ekim ayında aldım,şansızlıktan iki gün sonra ashil tendonumu kopardım(motorla alakası yok maç yaparken)aylarca motorumdan uzak kaldım.Kilometre saatim şimdi ancak 4000 km.civarlarında.İşlerim nedeniyle çok fazla siteye giremiyorum.Zaman zaman uzak kalmamak için girip okuyor sonra çıkıyorum.Ben çinlilere sabah akşam dua ediyorum.Fiyat açısından diğerlerini kırdılar da 40 yaşından sonra rüyalarıma sahip olabildim.lütfen hepiniz dikkatli binin, Allah kimseye kaza bela vermesin.Sağlıcakla ,motor rüzgarıyla kalın.[/align:f0acaa0e84][/align]
Hoşgeldin Army.
Sayımızın günden güne artması ne kadar güzel...
army büyük geçmiş olsun kendini ne kadar kötü hissettiğini tahmin edebiliyorum. başımda öyle bir musibet olmamasına rağmen motora hava vs. yüzünden bile binemeyince sinir oluyorum.
2500 bakimi icin odemem gereken rakam ne kadardir arkadaslar?
Onemli lutfen ilk goren ve bilen cevap versin?
tesekkurler
iyi dilekler için herkese teşekkür ederim.allah kimsenin başına öyle bir olay vermesin.
Alıntı:
caser Nickli Üyeden Alıntı
caser ben 2500 bakımına katrancı otoda bujilerinde değişmesiyle beraber 50 ytl. verdim.(not:15 ytl. Buji ücreti)
Sagol Army
Ben de Katranci'ya gidecegim zaten bu iyi oldu.
Aslinda bujilerim iyi (Boch) marka ama degisiyor madem degissin.
Bu arada sana da cok gecmis olsun. Kendine iyi bak kabaca ayni yas grubundayiz. Cok hasar dikis tutmaz sonra :roll:
Sağol kardeşim eyvallah.
hayırlı olsun artık bende burdayım.R&R çılgınlığı bir firüs gibi büyüyor sanırım
2500 bakımımı yaptırdım katrancıda. Coskun usta her zamankı gıbı elı cabuk olarak bakımı bitirdi. Bujilerim temizlendi.
Hayırlı olsun... Maliyet ne oldu?
hayırlı olsun iyi sürüşler
Teşekkürler. Bujiler değişmedi sırf temizlendi. Yağ değişti. (Açık yağ kondu ama)
Ben de 35 dediler 30 verdim.
Aramıza Hosgeldin dostum :+1:Alıntı:
army Nickli Üyeden Alıntı
army ve turlabo
:alkis: :alkis: dostlar hosgeldiniz aramıza :alkis: :alkis:
army gecmiş olsun bu arada
caser 2500km bakımı darısı başıma diyeyim :mrgreen: daha 1.200 lerdeyim galiba :mrgreen: motoru alalı 1 sene oluyor nerdeyse :(
BABA SENDE ACCIK YOL YAPIVESSEN İYİ OLUR BEAAA..1200 1 senede çok az...Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Kino sadece az binen ben diyordum ama ben alalı 1 sene henuz olmadı ve 2100 km deyim arasıra gel bu taraflara da km yukselsin biraz yaAlıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar 3500 ü aşıpta motorun üst bölümünden şöyle çarpma sesi gelen varmı zannedersem bizim motorlarda mühendislik tasarımı bir hata var .
ayrıca sarıkayaların patronunu veya şirket başkanınıda bu siteye davet ettim bakalım ithal ettiği mallarına güveniyorsa girer
ondan sonra hep beraber.
7500 ü devirdim komutanım .. şu anda rahatsı edici bi durum yok .. mühendislik hatası olacağına değilde fabrika montajda gözden kaçan bi durum olmuş olabilir .. ayrıca bu tip mühendislik hataları gibi konuları telefuz etmek bile bizim milletimiz içinde motosikletimiz hakkındaki olumsuz düşünceleri körükleyeceği kanaatındayım... :oops:
Tüm hoş geldin diyen,geçmiş olsun dileklerini ileten dostlara teşekkür ederim.
Arkadaşlar hoş geldiniz...Gezilere katılmak istermisiniz??