inatla cevaplayan yok :(
Yazdırılabilir Görünüm
inatla cevaplayan yok :(
arkadaslar en sonunda dayanamadım ve gittim plastiği almaya krom en son üç ay önce gelmiş yani o bile yok ellerinde mecbur motor rengine uysun diee siyahları aldım!! çift olarak satılıyor 90 liracık plsatik :((( ama en azından akü kısmının acıklıgı gitti kotlarımda rahat etti :D bu yedek parça konusu bu motordan sogutcak bu gidişlee!!
umarım en kısa sürede yaparsın ghost gerçekten güzelolur. takipteyiz
ümidi kestim ben
NEDEN ÜMİDİNİ KESTİN YAN KAPAKLARDAN MI
ya bu kapak sorununa bi çözüm yok mu arkadaşlar insanın zoruna gidiyor bi kapağa 70 lira vermek.. çözüm lütfen :?:
malesef bir çözüm yok bütün girişimler boşa çıkıyor sonunda çift olarak sattıkları için çifti 120 tl den öpüyorlar geçmiş olsun
Beni öptüler, bayıldım 120 TL yi çaktım yan kapakları darısı olmayanların başına motorun yan kapak takıldıktan sonraki hali bazen verdiğinize deydiğini söylüyor .
Benim motorsikletin sol kapağı yok. Sağ kapağı olmayan arkadaş varsa birlikte almayı teklif ederim.
sürekli takipteyim bu başlıkta ancak bu kapak sorunu çözülecek gibi değil galiba :(
evet kapak sorunu kanser oldu çaresi yok veriyorsun 110 tl tedavi ediyorsun :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Bende takipteyim konuyu, saçma sapan para vermek istemiyorum dandik bir malzeme için. Birde aksi gibi giderken düşürdüm, gittim aldım E5' in ortasından, bir baktım ki kırık :( Benim acım daha büyük anlayacağınız :) Sağ kapağıda düşürdüm neyse ki o sağlamdı. Artık akıllandım güzelce bağladım kelepçeyle, birde sağlam vida attım :)
Sol kapak görürseniz bana yönlendirebilirsiniz :)
bulursam yarı fiatına satarım8):mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ohaaa :D 110 lirami o kıçı kırık kapak :D boş olsam hemen üretime başlar 50 den satarım :P şaka bi yana isteyen cam elyaf + bi kimyasal vardı adını unuttum. nalburlara gidin yapı malzemeleri satan bi yere yada. fiberglass yapcam diyin anlar onlar. bi arkadaşınızdan kapak rica edin-kalıp çıkarmak için. camelyaf-bez gibi bi parça içten kapağı dönün arasınada naylon poşet vb bişe koyunki adamın kapagına yapışmasın :P kimyasalı fırça ile sürün kurumaya bırakın. isteyen farklı bi kimyasla daha var kurumasını hızlandırıo onuda alabilir. kuruyunca ayırın. kalıbınız hazır.. aynı işlemi elde ettiğiniz kalıp üzerinden dönün bu sefer ki ebatlar birebir aynı olsun.işlem tamam.matkapla vida deliği açın. boyayın. işlem tamam. illa janjanlı olsun parlasın diyen arkadaşlar parasına kıyıp nikalaj gibi duran boyalardan alsınlar ama değmes bence. yada şopar işi olsun diyen varsa mukavvayı alsın kessin biçsin üstünü aluminyum folyo ile kaplayıp cetvel gibi düz bi malzeme ile folyonun kırışıklığını alıp birebir temas sağlasın yüzeyle.yapıştırsın :D bu kadar :D
kimyasal için kutu falan almayın 500lük küçük pet şişe ile gidin azcık bişe doldurtun camelyafıda top olarak satılan deil metre ile satılan yerden alın.. gerisi el becerisi..
umarım yardımcı olabilmişimdir..
Arkadaşlar bu kapakların kimine sağ teki lazım, kimine sol teki.. Bunları tek tek satmamak mantıksız o nedenle. Beşiktaş Ali usta'dan ben sadece Sağ tekini aldım. Elinde bir de sol teki vardır heralde.
Bence arayıp isteyin. Bu kadar talep varsa tek tek verecektir. Para kazanacak sonuçta.. :)
Celil abi teşekkür ederim diyim ne diyim. Biraz fırsatçı gördüm ama seni :) :)
REGAL yan kapaklar ne kadar büyük bir sorunmuş ve ne kadar çok ilgi çekmiş yahu..:? :))
175 cevap, 8272 görüntüleme :))) insaff...nazar
çünki vidası gevşeyip düşüyor şimdi düşmesin diye çırt kelepçeyle baglıyoruz düşemiyor 8)
Çoğu arkadaşta aynı sorun olduğundan herkes atmış bi yorum :D güzel olmuş ama :cheesy:
Yan kapaklar çift satılır. Genelde çoğu kişide sol kapak sıkıntısı vardır. Kapakların tek satılması pekte mümkün değildir. Çifti 100 TL'dir, alınıp satılabilir ama şöyle ki, sadece sol kapak sıkıntı mevcut olduğundan alınan çiftlerde sağ kapaklar elimizde kalacağından orjinal kapak yerine motorunuza uygun başka bir kapak bulmanızı öneriyoruz. Tek almaya kalktığınızda sizden genellikle çift parası alacaklardır. Sağ kapağı satamayacakları için tek kapak için çift kapak parası ödeyebilirsiniz.
Dikkatli olun arkadaşlar :)
Benim sağ kapağım düşmüştü otobanda. Ali usta'dan tek sağ aldım.
denk gelmişşındır. elınde varmıstır da vermıstır sana. yoksa takım satılır onlar regallerde.
ghost riders ve airbrush isimli arkadaşlar,
yaptığınız kapak ve parçaların üstüne kabartma için tasarım yapabilirz beraber.
kalemim sağlamdır resimci ve grafiker olarak:)
Arkadaşlar, sağolsun Ali usta yardımcı oldu. Temiz bir çıkma sol kapağı ondan tedarik ettim. Elinde var mıdır bilmiorum ama kapağı eksik olmayan arkadaşlara şunu söyleyebilirim; kapaklarınıza çok iyi bakın :) Kelepçe, melepçe ne varsa bağlayın :) O dandik parçaya o kadar para vermek içinize oturabilir.
o kapaklardan istanbulda sanırım daha once yapan oldu kalıbını çıarttılar birkaç forum sitesindede yayınladılar fotoları eger bu işten anlayan polyester ustası varsa çok basit bişi olucaktır onun için koskoca ford taunus tanponunu doküyolar burda manisada yan kapak nedirr :) yanlızz çok saglam bişi olacagını sanmam..
emre motordada var şu anellerinde kromajlı halde sıfır siyah diill.120tl fealndı yanlış hatırlamıyorsam..
kapagın kabası tarif edilen gibi yapılabilir fakat kromaj kaplama sorun. demire kromaj yapan yer bulunuyorda plastiik fiber aksama kromaj yapan yer çok zor bulunuyor 8)
arkadaşlar yeni konu nerden açılıyor bulamadım, burdan yazmaya çalışacam, benim ufak bir sorunum var 250 e9b modelinin arka dişlisini daha küçük bir dişli ile değiştirmek istiyorum, orjinali zannedersem 34 diş ben 32 diş takmayı düşünüyorum, böylece hem yakıt hem titreşimi azaltmayı düşünyrum, bu konuda fikri olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim, olumlu olumsuz durumlarla karşılaşabilrim, (çekiş düşmesi dışında) ve bu dişliyi nerden temin edebilirim, cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
şoparmak isteyen olursa dedim bende mukavva olayına :mrgreen: ayrıca altımızdakiler 25 milyarlık cruiselar deiller mantıklı olalım 8)
bu arada süper52diyince baktım nerden olduğuna manisamış. eylülün son haftası ordaydım acayip fazla cup vardı şehir merkezi olmasına rağmen. cuplarıda motordan sayarsakki ben sayıyıom iki teker olsunda çamurdan olsun :D takdir ettim walla motor kültürü acayip gelişmiş. cup mu denio tamda emin deilim ama yeni nesil mobilet tarzı motorlar işte... bi daha yolum düşerse haberleşelim tanışalım kesin...
arkadaşım yukrda anasayfa nın yanında forum a tıkla ordanda herhangi bi konuya tıkla sonra yukarda yeni konu diye tuş çıkar. ordan açabilirsin.öteki türlü bu başlık altında hem konu kaybolur gider cevabını tam alamasın hemde senden sonra faydalanmak isteyenler bulamamış olur.
örnek: forum / raptorriders / faydalı bilgiler / yeni konu
mantıken arka dişli çark çapı küçüldüğünde yokuş yukarı veya yüklü iken düşük viteste olmana ragmen şanzıman dişlisine daha çok yük binicek zorlancaktır. olumlu yönü ise düz yolda motor bilmemkaç bin devirdenken eski çapa göre arka tekerin daha fazla döneceğinden max hızın artmış olacaktır diye düşünüyorum. tabi uygulamaya gelince :mrgreen:. yanlışım varsa düzeltin.