baba bitti evet heskes gelicek sen merak etme eklenen olabilir amaAlıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
baba bitti evet heskes gelicek sen merak etme eklenen olabilir amaAlıntı:
Birinci sayfadakilerin tamamı mı? Emin misin?
Gomtanım eskişehir fatihim...sen bi çuval soğan, bi çuvalda patates aldır, gerisini biz hallederis...sponsorlarada yazık olmasın deeerrmişiim... :lol: :lol: :lol:Alıntı:
:D :D :D
Adminime zahmet vericem ama listeye 1 adet de moonchild ekler misiniz.. Yalnız listenin altındaki notta kesin gelecekler yazdırsın adını diyo. Ben %90 geleceğim ama o tarihlere yakın kardeşimin diploma töreni var ankarada.. Şimdilik gözüken en kötü ihtimalle -eğer kabul ederlerse- Aksu abim başta olmak üzere hemşehrilerimle Ankara'dan gelebilirim... Ama diploma töreninin tarihi değişirse ederse, geç olmadan adımı sildiririm. Kusuruma bakılmaz umarım!
24-iakyürek (+1) (İsanbul) alper baba artçım gelemiyo ama ben ordayım kaçmaazsss...
tam sayıyı netleştirmek için belirtmek istedim.
Arkadaşlar dostlar malumunuz küheylanı sattım ama bende çok gelmek istiyorum Eskişehire beni artçı yapabilecek arkadaşımız varmıdır.Hatta yedek pilotlukta yapabilirim :D
ah be muratım... hayırlı olsun mu yoksa geçmiş olsun mu demeli bilemedim şimdii... ben alırım derdim ama 1. uzun yola artçı almam ikincisi ben dönüşte guruptan ayrılıp konyaya bi uzuycm gibi görünüyo... ama eğer o dönemde bi değişikliğim olursa tekrar bakalım durumumuza... belkim bu sefer uzun yolda ardçı alıcaam tutar senin için...
Kargalar sürüyle uçar kartallar yalnız misali volkide yalnız gidiyo uzun yollara :)
olm çaktırma layn... belkim dönüş yolunda doldururum artçıyı belli mi olurrrr.... :mrgreen:
kardeşim merak etme elbet seni bir regalci dostumuz alır dimi millet yokmu ?Alıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Hobaaaaa, o zaman bende yalnız geliyim yaf :P
olm daha listede adın yok beaa... gelmiicen mi yoksam yaww?...Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
harbiden yaa.. bu yine telefonunu kapatacak demekki o gün gelince.....satıcı üye noolçak....herşey beklenir...
ulan ben sırf motorla gelmek için omuzumdaki ağrının tedavisine başladım....
sen bi gelme o zaman istanbul zaptiyesis kalabilir bak söllemedi deme.... :P
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt (+1) (istanbul)
2-emrahss (Eskişehir)
3-carvalho (istanbul)
4-aslanburclu (+1) (istanbul)
5-okan (+1) (Samsun)
6-Kino (+3) (Mersin)
7-Tomcat (Eskişehir)
8-aksu (Ankara)
9-ilkerkoparal (+1) (İstanbul)
10-infinitedreams (İstanbul)
11-Yasinsubay (İstanbul)
12-emrahkucukgirgin (+1) (İstanbul)
13-adobe (İstanbul)
14-agresus (İstanbul)
15-GOKHAN (+1) (İstanbul)
16-Çelebi Murat (+1) (Kocaeli/Gebze)
17-Spydx(unicorn) (+1) (İstanbul)
18- El_Mariachi (İstanbul)
19-Sedat
20-lunatic (Ankara)
21-Okan Kuzen Aprilla (Samsun)
22-polo (İstanbul)
23-yenikoylu_ua (İstanbul)
24-iakyürek (İsanbul)
25-inci (İstanbul)
26-BULL (İstanbul)
27-Tayfun (İstanbul)
Konyayada gelirim :D laa ne yüzsüz adamım benn...Mevlanaya giderdik he illa özelse temem..Yük olmim bide korkma artçı olarak benden arkanda yok gibi davranırım :D
alperim addminim saolasın.... :cheesy:
hadi leyynnn.... :evil:Alıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
vallaaaaa ayıp ayıp sen murat çelebiyi beğenmiyonmu niye üzüyon çocuğu yoksa motorsuz diyemi büle davranıyonnnn işte çocukcaz nasıl yalvarıyo :P :P :P :P :P :P (((( gerçi hakediyo kerata satmasaymış motorunu))))
adam makinasını sattıyo yaz başında suçlu biss oluyossss.... ule çelebi bak zılgıt yedik senin yüsünden gomtanımdan.... :twisted:
volkanım beni yazmamşınız diyon ama numaralıda kapalı tir. yazılısın :cheesy: :oops:
alperim adminim imparatorum.. bi ricam daha olacak senden.. bizim listeye bi de ilkay yazarmısın kardeşim... 3 motor olduk sonunda.. . ilkayında regali var ama uzun yolda güvenemiyo.. akrabasının virego 535 iyle gelecekmiş.. huhahaha.. yolda bi arıza yapsada viregoyla :P aprilla :P kaba etimle bi gülsem onlara... :lol: :lol: :lol: :P :P :P
okan kardeşim valla doğru diyon yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi olur sen deki onlara raptora güven gerisi hikaye de biz cok gördük yol kenarlarında bozulmuş vireolar aprillalar gülüp geçtik :)
Âdminim seni bugün sefaköy tarafında görmüşler güzeloldumu bari motor
valla ben aşşa yukarı 1500 km yol yapacam .. arıza yaptığı yerde bırakır giderim . hiç bişi yolumdan çeviremess.. zaten herşeyi göze alarak çıkıcam yola .. yol hali herşeyden keyif almayı bilecen.. arasıra motorda itekleyecenki motorunun kıymetini bilesin... :lol:
okannnnnn :cheesy: :cheesy:
eeeeeeyyyyyyyyyyvalllaaaaaahhhhh.... yaşar baba...... :lol:
Son dakika !
Lütfen , 1 adet Ben & Öcü+ 1adet Honda civic +3 , 1 adet VN 800 ve Cozinan, 1 adet CBR 600 F Polat & Eşi , 1 adet CBR 125 Deniz 1 adet (o motorun adını bilmiyorum, choppermı , neykıt mı öle bişi) Oğuzhan'ı ekler misiniz listeye lütfen?
eyvallah baba eklerim ama bunlar kesin gelecek dimi ona göre hazırlanıck liste kesin gelecekler yazdırıyorAlıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
bide senden ricam dediklerini aşağıdaki formatta yazarsan sevinirim kafam karıştıda ondan :)
KATILIM LİSTESİ
2-emrahss (Eskişehir)
3-carvalho (istanbul)
5-okan (+1) (Samsun)
6-Kino (+3) (Mersin)
7-Tomcat (Eskişehir)
8-aksu (Ankara)
11-Yasinsubay (İstanbul)
13-adobe (İstanbul)
14-agresus (İstanbul)
19-Sedat
20-lunatic (Ankara)
22-polo (İstanbul)
24-iakyürek (İsanbul)
25-inci (İstanbul)
26-BULL (İstanbul)
27-Tayfun (İstanbul)
KATILIM LİSTESİ
2-emrahss (Eskişehir)
3-carvalho (istanbul)
5-okan (+1) (Samsun)
6-Kino (+3) (Mersin)
7-Tomcat (Eskişehir)
8-aksu (Ankara)
11-Yasinsubay (İstanbul)
13-adobe (İstanbul)
14-agresus (İstanbul)
19-Sedat
20-lunatic (Ankara)
22-polo (İstanbul)
24-iakyürek (İsanbul)
25-inci (İstanbul)
26-BULL (İstanbul)
27-Tayfun (İstanbul)
28-Speedy Gonzales(Yalova+ İstanbul)+4
29-Cozinan(Bursa)
30-Polat+1
31-Deniz
32-Oğuzhan(İstanbul)
Beni isterseniz listeden silin motoru sattık,artçı yapanda yok kalabalık yapmıyalım :) yolunuz açık olsun iyi eğlenceler...
sevgili dostlarrr... ben cumadan çıkıyorum... kısmetse önce bilecikte asker arkadaşımı görücem... cumartesi musaözünde buluşmak üzere...
Cuma gelecen dimi yanımıza.. :scared: yoksam kalacanmı bilecikte... :(Alıntı:
gardaşım samsunlum... benim niyetim cumaöğlen bozöyüğe varıp bi kaç saat laflamak tertiple... sonrada kısmetse akşam olmadan yanınıza varmak... siz hangi günden gidiyosunuz?... perşembe mi cuma mı?...
İzin alabilsek iyi olurdu bizde gelirdik bir gün fazladan kalmak iyi olurdu kısmet neyse grupla gelmekte ayrı bir zevktir herhalde orda görüşmek üzere dicem ama daha üçhafta var hiçmiçay içmicez volkan kardeş
babacım ne demek... sen zaman söölee yeter... piyer loti olur... yeşilköy olur...yolyapalım dersek büyükçekmece olur... kanlıca... anadolu hisarı... bostancı sahil... istanbul bizim... hafta içi... hafta sonu... fark etmez... hatta hadi bu cuma diyelim... yeri de sen söyle...
Ben heryere uyarım büyüklerimiz karar versin bana çay de yeter
o zaman ben bi gomtanıma danışiim... sanırım kapıdağ kadrosu takılmaz biseee... ee sabah yol yapcekler malum....
valla ben de o kadrodayım mümkünse dönüte olsun hem biraz oralardan konuşuruz mertere gidenler merteri sende gezdiğin yerlerden bahsedersin malumşehirdışında olceksin
volkanım kardeşim ...biz çarşamba sabah çıkacas yola.. allahtan bişi olmazsa çarşamba akşamı eskişehirde oluruss....yada en kötü ihtimalle perşembe çıkarıs yola ....
bende bu durumda becerebilir de ayarlayabilirsem perşembeden çıkarım... perşembe bozüyük üstünden gelebilirim belkim... kalırsamde perşembe akşamı kalır cuma size katılırım... ne güssel etraf kalabalıklaşmadan sohbet ederisss... :evil: