Acele yok.. :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Acele yok.. :mrgreen:
Olmus olmus,bursa da cok saglam bir etkinlik daha olmusnazarnazar
Selamlar,
Çok güzel bi gece oldu, yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkürler, ayrıca site üzerinden katılan riders'lara da teşekkür ederim 8)
Fotolarda elektro gitar çalan Ultragore Enes'e de ayrıca teşekkürler.Bugün kendisiyle bi gezi de yaptık.8)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...60622287_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...46338573_n.jpg
Bursada en çok özlediğim yollardan biri Orhaneli yoludur, baraja doğru bir geziniz olursa bol jfotoğraf çekerseniz çok sevinirim... Tabi birde Uludağ yolundan Bursanın gece ışıl ışıl manzarasını unutmamak lazım...
O yolda sürmek çok keyiflidir. Bazı arkadaşlar bilir. Baraj manzarasını. Tekrar bişeyler düşünüyoruz siz de davetlisiniz zaten :D
Teşekkür ederim davetiniz için üniversiteden halen daha diplomamı almadım, kaç yıldır uğrayamadım, bu yaz herşey yolunda giderse gelmeyi düşünüyorum açıkçası, eminim Bursa çok değişmiştir, en son 5 sene önce gelmiştim, o zaman bile çok kalabalık gelmişti bana, halen daha raylı sistemi sevmiyorum, santral garajdan üniversiteye tek dolmuşla giderdik...
Özgür bu pazar için bir etkinlik düzenlesene :D bir fikir olarak çınarcık diyorum .Geçen sene bursa choppersın sezon açılış etkiliğinde çalmıştım tigem diye bir tesis war denize 0 falan orda mola olabilir benim çok hoşuma gitmişti orası sadece bir fikir olarak söylüyorum ..Bu pazar hava güzel olursa bieşyler yapalım
Araştırma yapıldı, at gibi maşallah
Alıyoruz :mrgreen:
Hayırlı olsun şimdiden...
Tekrarda tesekkur ederim yoldas ibo.
Ben o oturmayi iki sene once yapmistim.
Iki hafta oncede yunus motoruyla tes surusu yaptim.
Sende bu siralamaya dikkat et.
hadiyin bursaya kız almaya gidiyoruz :D davul zurna konvoy :p ben gelirim hafta sonu olursa :D
kimbilir bi bursa çıkarması yapabiliriz hep beraber,ancak yarın kesin konuşabilirm bu konuda
o lifan:Ddan önce uladağa çıkmalşıyım
hazırla mangırları ağa :d sen böyle diyosan %80 bitmiştir bu iş :D hadi bursaya gezmeye hafta sonu hava nasıl
oha hafta sonu kar yağacakmış :D
Aga bi ara ozel mesajlarina bakiver
bu da biz tamam azdık ama çok eğlendik (azdık derken kalabalık değildik ) bu arada mesut bugün itibari ile dayı oldu haberi yolda geldi fakat sağolsun bizi bırakıp gitmedi artık foruma üye yapar hemen doğduğu gün tarihli
http://d1303.hizliresim.com/17/s/lf2nb.jpg
Az olsun öz olsun murat :cheesy: senin yeni makinede fena değilmiş hani
Mesut hayırlı olsun dayı lık Allah nazarnazarnazar lardan saklasın
Bursa ekibi azda olsa öz olmuş sizleride toplanmış görmek çok güzel darısı daha kalabalık gezilere işallah nazar:cheesy:
gerçekten güzeldi... Dönüş yolunda kontak anahtarına takılı olan yan bagaj anahtarım düşmüş ..Melikenin çantalasını almak bagajı kırmak zorunda kaldım :D Bu arada başka resim yokmu arkadaşlar kurşunluda çektiklerimiz diğerleri vs ...
Nice birlikte güzel günlere nice sürüşlere beyler.. 8)
gezilere devam..elinize sağlık8)
beyler tekeriniz yerden kesilmesin her daim
mesut tebrik ederim senide ayrıca
yakında zamanda bende dayı olacağım bakalım nasıl olacak:)
valla ben bu gezide de yoktum ama ruhumun bi kısmıda buradaydı :P