baba nasıl oluyomuş bu low evler ya allah allah ben nasıl bilmiyom ya yoksa tahtadan tahta kurusu olan evlerdenmi :P :P :P
Yazdırılabilir Görünüm
baba nasıl oluyomuş bu low evler ya allah allah ben nasıl bilmiyom ya yoksa tahtadan tahta kurusu olan evlerdenmi :P :P :P
tayfunum tebrik ederim listeye girmeye hak kazandın
giriş ücretimiz ödenecek.
teknik servis desteğimiz olacak.
Hazır sarıkayalar yakalanmışken tartaklanacak
yol yapılacak.
müzik dinlenecek,
mangal yapılacak,
rakı içilecek,
göle girilecek ( dipsiz gölün suyu mütiş güzeldir),
çadır kurulacak,
hoş sohbetler edilecek,
yeni yerler keşfedilecek,
güzel bir haftasonu geçirilip geri dönülecek.
olay bu kadar açık. yaz kısa olur istanbulda unutmayın çok ararız bu günleri. alternatif haftasonu tatilleri bunlar haydi açın gazı.
üzmeyin mehmet kardeşi E L L E R İ G Ö R E L İ M M M M M M M ........
1. Motojunior Mehmet (+1)
2. Motojunior Burhan Usta
3. Sarıkayalar
4. Admin + Firstlady
5. Doğan
6. Rızahoşgör (+1)
7. Yeniköylü (+1)
8.Müslüm Baba (+1)
9. İlkerkoparal ( +1)
10. Okan (+1)
11. Okanın tayfası (+5)
12. ToMCaT
13. Aksu (+1)
14. Aslanburclu
15. Sihirli_eller
16. İnci
17. vecdi.yalın
18. Ros
19. carvalho (+5)
20.gecee
21. Tayfun
22.
23.
24.
25.
HAYDİ ARKADAŞLAR ELLER NERDE HANİ KATILIMCILAR GÖRELİM ARTIKIN
Sen zaten bu seferde kıvırırsan yandın. Önce sen geleceksin.Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
ABİ KISMETSE MEHMET BU HADTA SONU MAKİNAYI TOPLUYOR VE ALLHIN İZNİYLE BEN İLLAKİ ORADAYIM
görces bakalım ilker kardeş öle rakıyı kaldırıp monitöre vurmak yok artıkkk :cheesy:Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili dostlar organizasyonu yapacak olan kulübün başkanı olarak sizlere son durumlar hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.
Geçtiğimiz hafta sonu günü birlik Dipsiz göle gidip geldik. Orada Altan dostumuzla hem şenlik alanında hemde çevresinde bir keşif yaptık. Sahne paltformunun kurulacağı alanı, çadır kurulacak alanları, motor park alanlarını, açık hava barının kurulacağı yeri, herkesin yararlanabileceği mangalların yakılacağı yerleri, gezi parkurlarını ve mini enduro yarış parkurunu belirledik.
Öncelikle anayoldan döndükten sonra şenlik alanına giden yoldan manzaralar...
http://img172.imageshack.us/img172/7505/dsc01209sy2.jpghttp://img172.imageshack.us/img172/7761/dsc01253ms5.jpg
Ve Dipsiz göldeyiz..
http://img241.imageshack.us/img241/8788/dsc01251du9.jpg
Çadır kurulacak yerleri belirledik ama arzu eden dostlarımız kaç kişi geleceklerini telefon ile bildirip tesisin bungalovlarından ve otel kısmından yararlanabilirler. Bunun için beni arayıp kaç kişi geleceklerini bildirirlerse rezervasyonlarına bende yardımcı olabilirim. 2 kişilik odalardan 20 kişi kapasiteli bungalowlara kadar konaklama olanağı bulunmaktadır. Odalar ve bungalovlar banyo ve wc'li olup, çadırda kalmak isteyen dostlar içinde duş ve wc olanağı vardır.
Perşembe günü katılacak dostlar tesisin restoranından yararlanabileceği gibi, Cuma günü için büyük kazanlarda Tosya'nın yöresel pilav ve eti yaptırılacaktır. Cumartesi günü menüsünün favorisi iseTosya Kuzuçimeni restoranından yaptırılıp getirilecek olan kuzu çevirme olacaktır. Söylemesi ayıp biz gidince yedik herkese tavsiye olunur. :cheesy:
http://img238.imageshack.us/img238/2782/dsc01256ew8.jpg
Bunların dışında diğer yiyecek standlarından gün içinde yararlanma olanağı bulabilirsiniz. Açık alana kuracağımız barımızda her türlü içeceği bakkal fiyatlarından temin edebilirsiniz. Sabah kahvaltıları için işletmenin kuracağı açık büfe standlarından yine makul fiyatlar ile yararlanma olanağı vardır. Bu yıl Orman Bakanlığının oldukça kurak geçen mevsimden dolayı olabilecek yangın tehlikelerine karşı hazırlanan genelgesi uyarınca ateş yakmak şenlik komitesinin uygun gördüğü alanlar dışında yasaktır. Mangal için önceden belirlenmiş yerlerdeki mangallardan istifade edebilirsiniz.
Sizler için etrafta biraz keşif yapıp motor ve atv için parkurlarda belirledik. Sizlerden ricamız olabildiğince orman yollarını kullanmanız. İşte bu keyifle gezebileceğiniz parkurlardan bir kaç fotoğraf. Unutmadan bu yolların neredeyse tamamına yakın kısmında spesial makineler dışındaki, racing harici makinelerde yol yapabilirler.
Orda bir yol var uzakta...
http://img159.imageshack.us/img159/7275/dsc01216rk5.jpghttp://img171.imageshack.us/img171/1071/dsc01237pn5.jpg
http://img521.imageshack.us/img521/4569/dsc01239ng5.jpghttp://img521.imageshack.us/img521/6190/dsc01217oz7.jpg
Şenlik alanına motoru ile ilk gelecek olan ilk 3 dostumuza şenlik katılım promosyonlarının dışında bir de hediye paketimiz olacaktır. :wink:
Eveeet şenlik olurda oraya gelen endurocu dostları gaza getirip yarıştırmak olmazmı. Belirlediğimiz bir mini enduro parkurunda onların da, izleyenlerin de keyif alacağı bir "yiyiyorsa enduro parkuru" düzenledik. Aşağıdaki resim bu parkurun bir bölümü. Bu resimde fazla dik gibi gözükmüyor ama daha dik olduğunu söyleyebilirim. :twisted: Bu resim parkurun bir bölümü ve endurocu dostlarımızın hünerlerini göstererek bizlerede keyifli anlar yaşatmalarını bekliyoruz. :D
http://img201.imageshack.us/img201/1936/dsc01215ew8.jpg
Bütün yarışlarımız ödüllü olacaktır. Yazlık montlar, yurt içi gidiş-dönüş uçak bileti, tişörtler, eldivenler, saatler, sürüş eğitimleri vs sizleri bekliyor.
Şenlik alanında Perşembe gününden itibaren bir teknik servis aracı teknisyeni ile birlikte arızalarınızı çözmek için hazır bulunacaktır.
Evet dostlar 26 Temmuz'da sadece kişisel temizlik ürünlerinizi alın gelin. Burada ihtiyacınız olacak herşey var. Konseriyle, aktivasyonları ile Dipsiz gölde sizleri aramızda görmekten mutlu olacağız.
Nefis, nefis nefis....
Ne muhteşem doğa böyle... Çam kokuları burnuma gelmeye başladı bile...
Sabırsızlanmaya başladım şimdiden...
Hadi ama arkadaşlar bu güzelliklerle kucaklaşmak için elleri görelim yoksam siz bizi sevmiyimisiniz
amanın yavvvvv.. tüm cemaat gidiyo, ortam süper görünüyo. kubilay abimizde gazı veriyoo :P :P :cry:
bana da gelmek farz oluyo gibi :lol: :lol:
üstadlar az kaldı ayarlıyorum geleceeeeeeeeeeeeeeem :mrgreen:
Kubilay kardeşim bungalovlar için telefonunu verirsen görüşelim. Bu arada müthiş görüntüler bunlar artık sabırsızlanıyorum oraları görmek için.
bende gelecektim ama vaz geçtim MERSİN - DİPSİZGÖL km si yazmıyor bilmediğim yola cıkamam Mersin den kaç km gidecem bilmiyorum ki.Alıntı:
MotoJunior Nickli Üyeden Alıntı
bırak Mersin i akdenizden bir yer yazmıyor hani ADANA falan yazsa onada kabulüm ama şans işte neyse
size iyi eğlenceler dileyim bari...
hehehee.. bahaneye bak... :P kino baba sensiz olmasss......
tabii senin tuzun kuru SAMSUN-Dipsizgöl 275 km yazmışlarAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
motorla gidiimde kelebeklikten kurtuliim artıkın kino baba...ehiehiehi....görecess zaten kelebekleri bu seferde... :lol:Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Kino Baba, İçel-Tosya arası 630 km, Tosya-Dİpsizgöl 15 km olduğuna göre toplamda 645 km ile bu işi bitireceksin...
Bizim 425 km. yi motorla yaptığımız süreden daha kısa sürede Dipsizgöl'de olursun.
Gel baba, bekliyoruz.... O güzel sohbetinden mahrum bırakma bizi.
RAPTOR RİDERS
26-27-28-29 Temmuz
Dipsiz Göl-Tosya
Şenlik alanına her türlü motosiklet ve araç ile ulaşmak mümkündür.
İstanbul-Dipsiz göl............................. 425 km.
Ankara-Dipsiz göl...............................235 km.
Kastamonu-Dipsiz göl......................... 95 km.
Karabük-Dipsiz göl.............................112 km.
Zonguldak-Dipsiz göl.........................271 km.
Bolu-Dipsiz göl...................................264 km.
Samsun-Dipsiz göl…………………..275 km.
Trabzon-Dipsiz göl…………………..620 km.
Sinop-Dipsiz göl……………………. 250 km.
Mersin-Dipsizgöl...................698 km
Kino Baba benim adım hıdır elimden gelen bıdır çok uğraştım ama bundan aşağı olmuyo ama Dipsizgölde sizsiz olmuyo
artık bahanede kalmadı :)
425 Km neki çekirdek :roll:
YAVV ....üstteki kubilay abimizin gönderdiği resimleri yeni gördüm.. ekşın bi yere benziyomuş hakkatten.... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
E şimdi alınma sırası bende değil mi bilader, her yer mevcut, Eskişeher yok. Aşkolsun valla, ne çabuk unutulduk ya :?Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Komtanım dur hallederiz şincik
eskişeer - tosya 12 km....ehehehehhe....yürüme gelebilirsin gomtanım....
513 müş yavvv.. şimdi baktım.....tek molada gelinir.....
RAPTOR RİDERS
26-27-28-29 Temmuz
Dipsiz Göl-Tosya
Şenlik alanına her türlü motosiklet ve araç ile ulaşmak mümkündür.
İstanbul-Dipsiz göl............................. 425 km.
Ankara-Dipsiz göl...............................235 km.
Kastamonu-Dipsiz göl......................... 95 km.
Karabük-Dipsiz göl.............................112 km.
Zonguldak-Dipsiz göl.........................271 km.
Bolu-Dipsiz göl...................................264 km.
Samsun-Dipsiz göl…………………..275 km.
Trabzon-Dipsiz göl…………………..620 km.
Sinop-Dipsiz göl……………………. 250 km.
Mersin-Dipsizgöl...................630 km
Eskişehir-Dipsizgöl........................400 km
Valla çalışınca oluyo tosya kastamonudan önceymiş keşvettim
Mürettebat kaç kişi şimdi?
Kaç kişi cumartesiden gidecek?
Kaç kişi 26 sında yola çıkacak?
Valla kardeşim ben cumartesi gelicem 26 sındagelicek varmı bilemiyom
Eyvallah sevgili dostum.Alıntı:
Okan, sen ne gada komiksin taa..
alla allaa.. ben nası hesapladım ki yaa.. bende bilgisayar yol programı var.. orda 513 km veriyo eskişeeer tosyayı... acaba otobandanmı hesapladı manyak makine.... :lol:
koçum titretmeden bas (tuşlara) :P ondan yanlış hesaplar makina
titremedne oldu ama .. makine yannış hesap yapmış yaşar baba... :lol: :lol: :lol:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
hepsini bende istiyorum... (bandanamı tişortümü aldım caktırmayın) ama bitane daha istiyorum :DAlıntı:
Bayrak direği kesin istiyorum kasksız bide bayraksız cıkmam abi ....
sıf sana gıcıklık kübiley bey biri bizi durdursun istiyorum :D
Alıntı:
Sakalımız yok ki :):)Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Cuma görüşücez nasıl olsa sorarım gıcığı ben sana seni nişantaşı çocuğu seniAlıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
Selçuk zaten seninkini okudum niye bukadar fark var diye bakarken doğruyolu buldum teşekkürler.Bu arada sakalda yakışır haniAlıntı:
Bu kadar büyütmeyin bu km leri kıçınız dayanırsa motorlar dayanır merak etmeyin.
Kubilay, biz anlaştık seninle de Kino baba'dan ses yok :):)Alıntı:
Bekliyoruz Kino Baba...
yahu benim 150cc lik çapraz bir günde 763km yol yaptı (çınarcık macerası) ben sizinkilerle fizana bile giderim...
NOT: evdeki halıları, çekyatları ve çini porselen takımlarınızı almassanız tabii...
HANDO yürüyün ya yola dedi... :x
Kino baba km yi sorduysa hazırlıklara başlamıştır demek ki değilmi baba :? :? :?Alıntı:
merhaba ben diyorumki istanbuldaki arkadaşlar toplanıp gidelim..0546 516 82 06
öncelikle hoşgeldin aramıza istanbul grubu zaten toplanıp gidiyoruz buluşmasaati ve buluşma yeri son hafta bu başlık altında site Admini tarafından yazılır gelmeyi düşünüyorsan listeyede adını yazdırabilirsin
Bu arada tanışma sayfasından bir başlık açıpkendini tanıtırsan seni daha yakından tanımış oluruz katılımcı olman dileğiyle
okan kuzuları görünce nasıl da ekşın diyosun.... :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
seyretmesi güzelde yemesi nasıl acaba sıcakta kuzu eti bozmasın sonraaaa :P :lol: :lol: :lol: :lol: