bu sefer elimi değil kafamıda bloğa sokup yaksam yine gelicem [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif]
sonra benzin vanasını dişi ile çevirmek isteyen motorcu diye adım çıksın.
Yazdırılabilir Görünüm
bu sefer elimi değil kafamıda bloğa sokup yaksam yine gelicem [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif]
sonra benzin vanasını dişi ile çevirmek isteyen motorcu diye adım çıksın.
Ben de cuma akşamdan geleceğim. Bakalım yarın ki buluşmada kararlaştırırız. Şimdilik çadır bulmaya çalışıyorum kendime.
Çok eğleneceğimiz kesin :)
Görüyomusun kardeşimi , hiç bu tip etkinliklere katılmadığından, "kredi kartı geçiyomu ?" gibi bir soru soruyor?Alıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
Tabi canım geçmezmi, hatta jetskiler, tuvalet ve duşlar, redbul makineleri, şezlonglarda bile takılı post cihazları var.
Sen bunları dert etme, RR ciler olarak , minimumlarla maxiumum eğlenmeyi ve konaklamayı bilen bir ırkız !
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
eywah eywahhh sabah sabah fırçayı yedik :mrgreen: :mrgreen:
ergün abi bir sorum daha var cadır haricinde konaklama imkanları ve fiyatları hakkında bilgi verebilirmisin.
Jashuaa kardeşim çadır haricinde çok kral şezlonglar var! Ücretleri dersen ben bi biraya kiraya veririm sana! Lebiderya şezlong valla! Tam süper!! :P
Şaka bi yana bungalow vardı galiba ama yalan oldu onlar diye biliyorum. Bitti yani, doldu, kota aşıldı... Ben çadır da getirmiyim diyorum ya! Zipidi senin çadırda kalabilir miyim? :D :D
abi ben kız arkadaşımla gelecegim için şezlong bizi bozar :mrgreen: yalnız gelsem sorun değil kumların üstünde bile yatardım. ama sağolsun sipidi abim bana 2 kişilik oda ayarladı öyle olunca bende cuma akşamında orda olmaya karar verdim. cumadan gelicek arkadaşlarla görüşürüz 8)
SERHAT sipidiyle aynı çadırda kalmanı tavsiye etmem valla zaten sipidi bile zor sığıyo :)Alıntı:
moonchild Nickli Üyeden Alıntı
Yada sen onun çadırında kal bizde onun çadırını kurmaktan kurtulalım :)
Evet tabut gibi valla onun çadır!! Hiç çadır havamda değilim aslında ama gece çadırlar arası muhabbet için getiricem çadırımı da!! Püffffff!!! Neyse artık!
iyi fikir :) 8) 8) 8)
Ben hamakta yatıcam
Cem-İsmo-Spidi şşşşşşşş
beni böyle güzel laflarla caydıramazsınız :P :P
dimi müdür yavv. alıştık nassı olsa 8) 8)Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
cuma aksamı oradayım canakkaleden oglen vaktı yola cıkıcam guzergah uzerı olan varsa bulusup yola devam edelım
Şimdi cuma akşamı yola çıkan kimler yola çıkıyor ? Biz çarşamba akşamki toplantıda buluşma yerini Cuma akşamı 19:00 19:30 arası kozyatağı carrefourun önünde olarak konuştuk.Başka gelmek isteyenler varsa burada yazarlarsa toplu halde gider keyifli bir sürüş yapar ve cumartesi geleceklerden önce eğlenir onları şezlonglarımızda yayılmış bir şekilde karşılarız. :mrgreen:
Evet kimler Cuma akşamı 19:00 - 19:30 arası buluşma yerine geliyor.
1 - Ozzymania + 1
2 - aidikurt +1
3 -
4 -
BEN VE EŞİM PAZAR GÜNÜ KISMETSE ORDAYIZ GORÜŞÜRÜZ ARKADAŞLAR
Bizde cumartesi akşam 18:00 da beşiktaş Sait çiftçi polikliniği önü star veriyoruz
1-yenikoylu_ua (+1)
2-sancezz (+1)
3-Burhanusta
4-
5-
Evet kimler Cuma akşamı 19:00 - 19:30 arası buluşma yerine geliyor.Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
1 - Ozzymania + 1
2 - aidikurt +1
3 - Cüneyt
4 - UnicornKnight
5 -
6 -
Heeey cuma yolculari, aksam nerde olacaksiniz kim kim gidiyonuz? ben cuma gunu Bursa'da olucam sabahtan, oglenden sonra yalovaya gececem cumadan gidecekler netlesince ben de sizin yaniniza geleyim şşş alper sana diyom ooo sen beni dinlemiyor gibizin kuzum?
ooooo cem nerelerdesin :? ... hayırlı olsun yeni atın 8) kazasız ,bol km li sürüşler gerçekleştirirsin inşallah,makina değişince mi gelmiyon sen toplantılara .. :? .Alıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
Yok örtmenim ben bir kac gundur Bursa'da idim o yuzden gelemedim bu haftaki toplantiya, yalniz ben o yeni ati alamadim bir ton aksilik cikti ama olsun sorun degil motor cok, hele festivalde satanlar alanlar olacak bir suru, diyorum ki festivalde ben bi motor begenirim kendime. Bursa Choppers Club'dan Uğur abim sag olsun ayarlicaz bana guzl bi demir at...
Yalniz bu sefer sipidi icin battaniye yorgan felan ayarlayalim derim ben, yahu adam en son hamak sefasinda donarak olecekti :-DAlıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
vardır bunda da bir hayır... canın sağolsun ...o motor değilmiş kısmetin ...kimbilir ne güzel bir AT bekliyordur kısmetin olarak...ben aldın diye duymuştum sen benim kusuruma bakma ...
asıl amaç oydu cem kardeş ama adam donmadan uyandı be kardeşim :oops:
bu arada arkadaşlar yalovanın evcut hava durumu hakkında bilgi verebilecek varmı??
Aloooooo !
Yaw siz delimisiniz? Bana bişi olursa, hayatınıza nasıl devam edeceksiniz???
Siz yatın kalkın dua edin ki, BEN VARIM !
İİKİ VARIM !!!!!!!!!!!! :yesil:
http://img515.imageshack.us/img515/2629/havakw2.jpg
büyüksün ergün abi :cheesy: :cheesy:Alıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Bu kadar isimden şimdilik adını yazdıran 7 kişimi sadece,, olmuyoo beyler hadi eller havaya isimler buraya.
Cuma 19:00 - 19:30 Kozyatagı Carrefour
1 - Ozzymania + 1
2 - aidikurt +1
3 - Cüneyt
4 - UnicornKnight
Cumartesi 18:00 Beşiktaş Sait çiftçi polikliniği önü
1-yenikoylu_ua (+1)
2-sancezz (+1)
3-Burhanusta
Gelmeyen sipidinin gazabından korksun.Kapı kapı dolaşıp ifade alırım diyor. :P
Adam donamazdı ki, sabaha kadar ağaç kesti :mrgreen:Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
dimi selçuk kardeşim. bi de demez mi yatın kalkın dua edin bana diye. de hayde diyorum sipidy sana :? :?
[quote="ozzymania"]Alıntı:
Bu kadar isimden şimdilik adını yazdıran 7 kişimi sadece,, olmuyoo beyler hadi eller havaya isimler buraya.
Cuma 19:00 - 19:30 Kozyatagı Carrefour
1 - Ozzymania + 1
2 - aidikurt +1
3 - Cüneyt
4 - UnicornKnight
5 - Gecee
Cumartesi 18:00 Beşiktaş Sait çiftçi polikliniği önü
1-yenikoylu_ua (+1)
2-sancezz (+1)
3-Burhanusta
Gelmeyen sipidinin gazabından korksun.Kapı kapı dolaşıp ifade alırım diyor. :P
BEN DE CUMARTESİ GELİCEM
ben cuma akşamından geliyorummm 8)
[quote="gecee"]Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
Dogan, bak ben cumadan bursa da olcam sen de erkenden yola ciksan da bursaya beraber gitsek sen de Seda'yi alsan bursadan onu da gorsek aramizda? he yani bi fikir benimkisi ne dersin...
az önce konuştum sedayla. evden izin işini ayarlamaya çalışıyor. ya günübirlik yani sabah gelip akşam dönecek. yada gelip 1 gece kalacak. haber bekliyorum ondan.Alıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
doğan Nickli Üyeden Alıntı
inşallah ikna ederde gelir çok özledim arkadaşımı
gelir gelir. o da sizleri çok özledi. dün akşamki toplantıyı, inci hocanın mahalleye gidişimizi falan anlattım. çok kıskandı :D
keşke bende olsaydım dedi. ballandıra ballandıra anlatıyorum ki yalovayada gelsin. baklavaları bile anlattım hehehe
iyi yapmışsın mutlaka gelir ozaman :) :cheesy:
Kardeşim gider alırız gerekiyorsa üzülme senAlıntı:
doğan Nickli Üyeden Alıntı
yarın olsun. bakarız bi çaresine.
kubilay ben de cumartesi size takılabilirmiyim ? yolları bilmiyorum da:) :(